Söndags-uppdateringen

Det blev ett par öl hos Acke igår innan vi mötte upp Grens och Rob på Konserthuset för att titta lite på ett par av Live At Heart-konserterna. De som uppträdde när vi kom var The Magnettes som gav ett livligt uttryck. Sedan var det något mer band efter dem som inte gav något större intryck. En kort sväng till Frimis sedan innan jag vandrade hem vid 01.00. 
 
Idag har vi firat Eriks 45-årsdag vilket var trevligt. Bra umgänge och god mat.
 
Jag har även idag fortsatt kika på några äldre Uppdrag Granskning-avsnitt. Jag kikade nu senast på de två avsnitten Pojkarna från Fittja. Det visar väl ungefär hur en som jag, som inte har någon koll, tror att livet är i förorten. Ett exempel på baksidan av den politik som Sverige bedriver, men det är må hända värt det? Förutom att det gått åt helvete för de flesta som är med i avsnitten så är det, som alltid, väldigt intressant att få förortsperspektivet från dem som bor/bott där och inte har någon politisk agenda med vad de säger. Rakt och ärligt med summeringen att det är skit i förorten, och att det verkligen inte blir bättre.
 
I övrigt såg jag den nya Ghostbusters-filmen i fredags och den var ju så där... Den första filmen i serien är ju magisk, men det var inte den här.
 
Som sista sak kan en ju undra vad som kommer att hända med Nordkorea?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0