Från medelklasshelvete till himmelska toner

Febern gick över. Igår hade jag ingen feber på hela dagen, trots den 40-gradiga febern två dagar innan. Det svänger snabbt. Hostan är kvar, så jag tar det lugnt, men jag ser mig inte som sjuk.
 
Därmed var jag frisk igår och då kunde jag gå och se Shout Out Louds på Klubb Mono. Senast jag såg dem verkar ha varit den 19 maj 2007 på Satin. Allt enligt min egen blogg :-). ...och jag var nöjd med spelningen då, vilket jag även var denna gång. De spelade de flesta av sina hits, trots att jag hade fått för mig att de bara skulle spela låtar från deras senaste skiva, men det visade sig att jag blandat ihop det med vad förbandet Les Gordons skulle spela. Les Gordons var för övrigt också väldigt bra. Ganska mycket bekant folk på Klubb Mono, och en del sådana en tycker sig känna igen, men inte är riktigt säker på att en gör det, eller en inte är säker på att de känner igen en annan :-).
 
Innan blev det en öl på Saluhallen, trevligt ställe, och blir det inte så sakteliga bara bättre och bättre?
 
Under fredagen när jag mådde så pass bra att jag faktiskt orkade göra något så kikade jag klart på miniserien "Manhunt: Unabomber", vilken är väldigt bra, och som ialf gav mig ett visst intresse för Unabombaren. Funderar på att läsa igenom det manifest han skrev. Han är ju supersmart och bör ha en underbyggd motivering till sitt förfarande. Dessa människor fascinerar.
 
Innan jag blev sjuk läste jag ut "Kalifatets återkomst" av Magnus Norell, en bok som han av någon "märklig" anledning hade svårt att få utgiven när det begav sig under 2015. Den handlar om Islamiska Staten och islamism, och har väl som tema att islam måste reformeras utifrån den uppfattning som finns hos moderata muslimer i muslimska länder, att även muslimer måste skilja på stat och religion samt att den islam som syns i exempelvis Sverige är den mer extrema sorten. Det senare debatteras i muslimska länder men inte här. En bok på drygt 200 sidor som alla borde läsa för att få lite djupare förståelse.
 
Jag och Valentina har nu även bokat flyg till Chiang Mai och till Siragao i Filippinerna :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0