Året rullar på

Än så länge tycker jag året rullar på bra, och till och med börsen har börjat bra :-). ...och varför ska det inte fortsätta på den inslagna vägen!? Får köra på den gamla klyschan, tänker en positivt så blir det positivt.
 
Det har varit en bra helg även om jag lyckades vara lite okänslig på lördagsmorgonen, men så blir det ibland. Jag lär av livet!
 
Jag spenderade annars lördagen en del med att kika på en serie om vikingarna och deras kontakter med Rom osv, intressant. ...och nu ska jag älta det igen, jag blir så inspirerad av allt jag kikar på att jag vill göra massa saker som jag inte hinner med. Nu känner jag bland annat ett stort behov av att åka till Gamla Uppsala, Sigtuna och inte minst Birka. Birka har jag velat åka till sedan jag och pappa kollade på Vetenskapens värld när jag var barn och de pratade om gubben Stolpes utgrävningar där. Jag borde prata med Lundmarks morsa om det där, hon är väl arkeolog och borde kunna berätta vad en borde se på dessa ställen!?
 
Det blev även en sväng till den persiska restaurangen Teheren på kvällen, och upplevelsen kan sammanfattas som ok. För längre recension får ni kika på Google eller TripAdvisor.
 
Eftersom jag inspirerats av en podd om Enigma så såg jag filmen "The Imitation Game" under söndagen. Den handlar om Alan Turing och var väldigt bra. Innan hade jag och Bias varit på bio och sett "Solsidan". Tanken var att jag och Valle skulle gå men hon har fått feber :-(. Det var fullt i salongen och filmen var lika rolig som förväntat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0