Torsdag

Nu har jag äntligen skickat iväg datorn för reparation. Alltså, jag hoppas att få den reparerad.
 
Jag märker på jobbet att jag använder onödiga småord som typ "så". Jag tror att det beror på att jag här föredrar att inte ha ett speciellt formellt språk, men på jobbet är det ju bra med ett formellt språk :-). I övrigt måste jag lära mig att se smärre misstag som lärorika och inte som att jag är värdelös. Borde inte vara såå svårt att ändra det mind-set:et, men tydligen.
 
Jag tror att mitt testosteron gått ned betydligt de senaste åren. Lite tråkigt ibland, men främst rätt skönt. Jag tror dock att testosteronets inverkan är något som kvinnor i många sammanhang kan ha svårt att förstå.
 
Jag "lider" nog nästan varje natt av någon slags sömnparalys. Inte att jag blir paralyserad, men att diverse ljus och skuggor får andra former med mera när jag halvsover. På det sättet har det varit under hela mitt liv, jag minns att jag som barn såg diverse skuggor som gjorde mig livrädd, men jag tolkade det aldrig som något annat än just inbillning. Däremot tror jag att många andra har det svårt att ta det lika värdsligt som jag.
 
Imorgon blir det TV-spel med Saga, Lisa och förhoppningsvis Valentina, yey!
 
Jag tycker fortfarande det här året har varit ovanligt bra hittills, och ska försöka hålla det positiva moodet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0