Henrik Fexeus, och lite ord

Nyss hemkommen från Blodcentralen. Var länge sedan jag lämnade blod, men idag var det alltså dags igen, och det gick bra.
 
Igår var jag och Bias och såg Henrik Fexeus på Hjalmar Bergman-teatern. Lång och bra föreställning. Majoriteten som sades återfinns givetvis i Henriks böcker, som jag läst, men det var intressant och bra ändå. Föreställningen innebar inte främst massa fräcka tricks utan handlade främst om kommunikation. Han började dock med att ge ut några kulor slumpmässigt i publiken, varav en hade en annan färg, och den som fick den kulan skulle vinna ett pris. Henrik visste inte vem som hade den kulan men lyckades ändå efter lite frågor lista ut det. Mycket imponerande. Jag lyckades även få en bild med Henrik efter föreställningen. Hade gärna pratat med honom också, men så blev det inte.
Jag som ett nervöst lyckligt litet barn :-). Få personer har påverkat mig som Henrik.
 
Lyssnade på en Värvet-interju med Peter Dalle idag. Klok person! Förstod även att jag typ missuppfattat ordet "demontränare". Många använder det nog som mig, att en "demontränare" är en väldigt bra tränare. Som jag förstått det nu kommer dock ordet från typ "demonregissör", vilket är en regissör som är elak men bra. Jag var även tvungen att slå upp vad ordet "reaktionär" egentligen betyder, och det var typ bakåtsträvare någon som gillar konservatism.
 
Det var väl det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0