...och solen har sin gång

Valle jobbar övertid idag, så därför bestämde vi oss för att inte träffas denna helg. Trist! Även ovanligt, det var länge sedan vi inte spenderade en helg tillsammans. Känns ovant.
 
Ja, ja, vad har jag då gjort med min egen tid? Tränat och fixat lite i gamla lägenheten. Städningen var inte exemplarisk så jag har förbättrat lite, men främst så har jag burit upp lite dörrar från förrådet och försökt fixa till på balkongen. Blev dock inte helt klar, så måste tillbaka en sväng imorgon. Lägenheten ska slutbesiktigas nästa vecka. Skönt och få den ur världen.
 
Igår läste jag ut "och solen har sin gång", en bok av Hemingway. Jag har ganska mycket böcker nu som jag inte läst ut, och den här köpte jag för rätt länge sedan. Bra bok om partylivet efter Första världskriget. Lite som när en annan backpackade med diverse grabbar back in the days. Svårt att inte bli lite nostalgisk, speciellt i relation till det rätt seriösa livet som nu föreligger.
 
Jag har försökt läsa ut en bok i veckan, och ska försöka göra det ett tag framåt, för att komma igenom alla böcker jag köpt, men blir svårt eftersom många är rätt tjocka :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0