Söndag

Nu är förhoppningsvis allt klart med gamla lägenheten inför besiktningen. Förhoppningsvis är det bara att lämna tillbaka nycklarna nu som gäller.
 
Jag hade glömt att betala in restskatten till Skatteverket. Egentligen hade jag inte glömt, utan trodde att restskatten skulle dras automatiskt från det konto som återbäringen annars hamnar på. Men icke, nu får jag betala lite extra i ränta istället...
 
Jag har även stängt av elen och flyttat adress idag. 
 
I övrigt har jag hunnit med och kollat på Världens undergång om slaget i Verdun. Jag har tagit upp det tidigare, men det är coolt när de lagt på färg på all film som visas. Mina egna problem känns även rätt små när jag ser hur de hade det under slaget.
 
Jag började även att se serien om självmordssekten i Jonestown. Det var typ 1000 amerikaner ur en religiös sekt som tog livet av sig i Guyana 1978. Helt jävla galet, och inte så länge sedan. Jag visste dock inte alls att detta hade hänt tills 2015 då jag såg filmen "The Sacrament" som handlar om det här. 
 
Jag såg även "Köttätarens dilemma" igår. Det kan kanske gå att äta kött osv för den som vill på ett någorlunda vettigt sätt, men det sker inte i dagsläget. Rätt många otrevliga bilder i dokumentären. Grisar som inte fick röra sig osv. ...och då sker det ändå på ett lagligt sätt efter vad jag förstod.
 
Två öl med Bias igår på Pitcher's. Vi såg Sverige vinna över Turkiet. Trots att det bara var två öl kände jag av det under natten och imorse. Min kropp har helt vant av sig med alkohol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0