Hästpojken osv

Igår var jag och kikade på Hästpojken på Konserthuset. Mycket bra konsert med en väldigt pigg och charmig Martin Elisson på sång.
Nära och bra. Jag har sagt det förut och säger det igen, Konserthusets "lobby" (kommer inte på riktiga namnet) är en riktigt bra plats för konsert.
 
Efteråt köpte jag en skiva och fick den signerad av Martin och gitarristen. Frågade även om det fanns någon möjlighet att ta upp Bad Cash Quartet, men svaret var negativt.
 
Jag har även hälsat på Valle lite snabbt under helgen. Åkte upp i fredags och käkade och tog en bira på Bishop's med ett par andra. Trevlig kväll! Sedan kom jag tillbaka till Örebro igår förmiddag. Förutom att det kostar lite tycker jag att det är rätt skönt att åka tåg och få tid till att läsa eller lyssna på podd under tiden.
 
Nu har jag beställt "Det Kommunistiska Manifestet". Såg även klart "Världens Undergång" om Stalin på SVT Play. Allt i färg, eller ialf det mesta, vilket gav det hela en annorlunda upplevelse. Helt plötsligt känns det inte lika länge sedan som det gjort förut. Det är inte så länge sedan heller.
 
Kanske både lite av ett pekoral och en plattityd, men försök tänka att allas åsikter har en mening för dem. Det är väldigt enkelt att säga att en islamist eller en centerpartist är lite knepiga, men deras åsikter är säkerligen rimliga för dem, och hade säkert varit det för dig eller mig också i en annan kontext. Själv tycker jag att detta är väldigt svårt. Jag hamnar ofta i ilska eller att jag helt enkelt inte vill veta mer om deras åsikter eftersom det skulle kunna ändra min världsbild. Idiotiskt, men jag är långt ifrån ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0