Lördag

SJ strulade som vanligt igår, vilket gjorde att Valle blev kvar i Sthlm efter jobbet, stackare. Istället för vad som var planerat fick det således bli annat. Synnerligen irriterande! 
 
Städ och tvätt idag.
 
Jag känner mig oförstående!? Nu har det kommit en rapport igen om att vi människor måste äta mindre kött för miljön osv. Det ältas hela tiden, och är jättebra, men borde inte prioriteringen vara att se til att det föds färre människor? Det är som att det står en stor elefant i rummet som ingen vill se. Vi kommer inte sluta äta kött, vi kommer inte sluta flyga, vi kommer inte sluta konsumera, det kommer inte fungera. Det enda som kommer fungera för att "rädda" jorden är färre människor. Det kan inte fortsätta med 80 miljoner nya människor varje år. Det finns väl viss forskning som prognostiserar att befolkningsökningen kommer stagnera av sig självt, men jag har svårt att se att det verkligen kommer att hända, och sannolikt är det väl då redan för sent för länge sedan?
 
Att spela på misogyni fungerar tydligen alltid, politisk sandlåda. Jag har väl sagt det förut, och jag har ofta fel, ständigt lite för dåligt påläst osv, men är det inte upplagt för en superhöger-regering om fyra år? ..och vad händer då?
 
Jaja... Europas återhämtning efter Hitler, I huvudet på Schakalen och serien om Patty Hearst, otroligt intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0