30/12

Undrar just om rubriken kommer hålla? Har en känsla av att jag kommer publicera bloggen efter 12 slaget och att den inte bara kommer handla om fredagen 30/12, men det funkar ändå.
 
Idag har jag jobbat igen. Var helt ok idag med, och inte speciellt svårt att komma upp i och med att jag lade mig så tidigt igår. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var iväg en sväng till Systemet och köpte några bärs annars har jag bara suttit hemma och tagit det piano. Gött!!!

Det är Nyårsafton imorgon. Egentligen ska man leka vuxen en sådan helgdag och äta god mat och dricka champagne. Men jag är inte vuxen än och vill hellre hitta en bra fest, men det verkar svårt. Just nu lutar det åt att jag, Pelle och Matz hittar på något. Vad det blir eller om det ens blir den konstellationen är inte riktigt klart än. Det löser sig imorgon. Verkar inte vara många andra heller som vet vad de ska göra.

Undrar vad som händer med julaftonsspekulationerna? Skulle vara flashigt om Erik och storasyrran tog chansen när den väl kommer. Det känns som den är för stor för att bara kasta bort. Men deras tvekande är förstårligt. Själv skulle jag tycka det var ascoolt om de tog chansen :-).

Fick världens skönaste kommentarer till förra blogginlägget he he... Inte många som fattar kanske, men för oss ahlsellare var det ruskigt kul :-).

Nu blev jag sugen på att åka motorcykel. Får väl kränga på ice-racing däcken och ta en sväng...

Höll rubriken?

Jobba, jobba, jobba!

Idag har jag jobbat igen. Bara man lyckas komma upp på morgonen är det helt ok att jobba. För nu när man inte arbetar så ofta så har man inte samma press på sig att prestera :-). I vanliga fall måste man jobba ganska hårt för att hålla ackordet, men nu är det nästan skit samma i och med att man jobbar så få dagar. Den stora tröttheten är däremot väldigt jobbig. Blev mycket med bokstavskombinationen j.o.b.b. nu :-).

Har tränat lite på HAK idag med. Det märks att man tappat i vikt och blivit en mindre pojke, för vikterna är mycket tyngre än förut :-).

Liverpool vann igår mot Everton. Jippi!!! Glädje på jobbet hos många då, förutom för Larsa :-).

Nee nu blir det nog att borsta tänderna och sova trots att klockan inte ens är åtta. Så förbannat trött.


Arbeta = def. Astrött

Ahhhh!!! Hade precis skrivit en lång blogg om att jobba, juldagsutgången, julaftonsspekulationerna och Liverpool när jag på något sätt lyckades radera allting. Fan vad klantigt. Nu försvann all motivation för att skriva något meningsfullt. Bara rubriken blev kvar. FAAAAANNNNN!!!


Då var det juldag

Igår var det julafton och en massa firande med det. Vi var hos storasyster i Adolfsberg. Trevligt, trevligt. Det blev en massa mat och julklappar. Jag tror Saga fick minst 50 paket. Hon orkade inte ens öppna alla och sparade ett par tills idag. Hennes riktiga morfar råkar ha en leksaksaffär så han hade med ett gäng prylar till henne. Själv fick jag det jag trodde jag skulle få, eller jag kan nästan säga, visste jag skulle få. Inga direkta överraskningar men väldigt bra saker.

Ikväll blir det utgång någonstans. Juldagen är väl årets mest överskattade dag... Är bara en vanlig krogutgång förutom att det är svinlånga köer. Men det finns en speciell sak med juldagen. Man kan träffa på gamla polare som pluggar i andra städer och som är hemma över julen. Det är alltid trevligt.

God Jul!

Vi vann skinkan!

Vi hade en liten julavslutningsturnering i mjukhandboll idag på träningen. Priset till vinnarna utgjordes av varsin julskinka :-). I mitt lag var det så klart jag, Dejan, Nisse, Dunder och en Fristedt. Vi brukar säga just en Fristedt, för att det är ett tvillingpar och ingen verkar ha koll på vad de heter i förnamn. Det kändes som vi var lite förhandsfavoriter. Ialf tyckte jag det :-). Men vi förlorade ändå två av de tre första gruppspelsmatcherna. Som tur var gick alla lag till slutspel så det spelade mindre roll. I slutspelet började vi spela ordentligt och vann semin stort och finalen med ett par bollar. Så där stod vi som vinnare tillslut med varsin julskinka :-).
 
Idag har jag tränat styrketräning på morgonen, haft kafferep med några jobbarkompisar och handlat julklappar. Så nu är jag helt klar med julklapparna. Fick lattémuggar av jobbet som julklapp idag också. Tack, tack säger jag.

Ska jobba några dagar nästa vecka. Usch vad tråkigt... Eller jag vet inte. Kan nog bli kul att träffa jobbarkompisarna igen, men att gå upp på morgonen är verkligen dödens död. 

Nyår??? Vad händer då?

Om vintern...

Det är en himla tur att julafton, juldagen och nyårsafton ligger på vintern här i Sverige. Hur skulle man annars stå ut? Tror nog att Gud å "jungfru" Maria tänkte på att det kanske skulle vara några dumma människor som bosatte sig i Norden när dom låg och gullade i halmen nio månader innan Jesus föddes. Jag är evigt tacksam mot dem :-). För ärligt talat är det nästan bara skit med vintern i Sverige. Det är konstant mörkt, skitkallt, halt på vägarna, tjejerna bär för mycket kläder :-P, man blir kritvit, man får solen i ögonen när man kör bil, konstant risk att få snöbollar på sig och en massa andra saker som jag inte kommer på nu. Men som tur är har vi högtiderna att trösta oss med :-).
Förresten... Vem kom på att nyår skulle vara just på den punkten i jordens omloppsbana som den är?

Av någon anledning har huden på ena sidan av munnen fått för sig att härma Sahara och vara konstant torr. Smörja in den med hudcremé hjälper knappt heller. Det är ett problem jag också anklagar vintern och kylan för.

Hade en jobbig natt mellan söndag och måndag. En mardröm fick mig att bli lite orolig av någon anledning. Men det verkar bara ha varit just den natten. Jag har alltid lidit av någon lindrigare form av hypokondri vilket gör sig påmint ibland.

Dagen har annars bestått av uppsatsarbete och två träningspass. Uppsatsen är faktiskt snart klar. Träningen är lite trist att man super bort varje helg, men det skulle nog vara sämre om jag inte tränade alls.


Bad day!

Japp, det har varit en ganska kass dag. Den började med att jag såg Liverpool förlora mot Sao Paolo med 1-0 trots att Liverpool gjorde 3 mål. Väldigt orättvist!!! Men som alltid är det de godkända målen som räknas. Det var det första dåliga med den här dagen... Det andra var handbollsmatchen jag spelade. Vi fick stryk med en massa bollar mot ett lag vi spelade lika mot förra helgen trots att vi egentligen hade bättre lag idag. Halvdålig coachning ser jag som den största anledningen till förlusten. Vi bytte ett försvarsspel som fungerade perfekt förra matchen mot ett vi inte kan spela. Men det är klubbens problem inte mitt.
Det var anledningarna till att dagen varit dålig :-).

Men nu är det snart julafton. Tycker alla gnäller så mycket på julafton. De säger att det bara är stressigt och jobbigt att träffa alla släktingar. Men jag tycker tvärtom. Mina närmaste släktingar som jag firar jul med är hur bra som helst. Det är bara roligt att träffa dem, och stress ser jag mest som något självförvållat.

BAKIS!!!

Oj oj oj... Har inte varit så här bakis sedan jag, Amir och Allan drack whiskey innan Slottsfestivalen någon gång i slutet av 90-talet. Det har varit några fyllor där emellan :-). Jag har spenderat halva dagen illamående i soffan, men nu har det som tur är börjat ordna upp sig.
Så vad hände igår då? Jo men jag tror jag kommer ihåg det mesta. Fast detaljminnet är lite risigt :-). Hamnade på det nyrenoverade Babar. Det hade blivit lite snofsigare än innan men knappast bättre. Flytten av dansgolvet kändes inte helt lyckad. Men annars var kvällen riktigt trevlig. DJ'n spelade världens bästa danslåt (efter påtryckningar från mig och Nisse) och jag var i kalasform vilket man fått sotat för idag :-). Annars blev det mest en massa dansande. Allt blir så mycket roligare när man är på krogen med bra människor. Fast kvällen hade en liten svart fläck. En kompis blev sur över något som jag själv aldrig hann uppfatta. Men det får jag reda på tids nog, som jag skrev inatt, om det nu finns någon förklaring. Är inte alldeles säkert i det fallet.
Mötte en reklamutdelare i trappuppgången när jag hade knallat hem. Varför delar man ut reklam kl 3 på natten?

Vad händer ikväll? Ingen aning men det blir nog väldigt lugnt för min del.


Det blev en bra kväll!

Kvällen blev nästan så bra som jag hoppats. Full som en alika.... Det e aldrig fel. Troddde kanske musiken skullle vara ännu bättre men ändå bra. Jag sparkade varje fall till bollen ikväll men målvakten räddade även om denne kanske inte ville innerst inne :-). Tragiskt att vissa blev sura över jag vet inte vad. Men det löser sig. Jag lider inte av det ialf och orsaken får jag nog reda på till slut.


Blackout!

Idag körde jag mot rött :-). Hamnade i fel fil och satt och tittade efter om jag kunde komma i rätt fil. Efter moget övervägande kom jag fram till att det inte gick. Då slog det slint och jag började med en snygg vänstersväng från den filen jag var i när det var rött :-). Tur att det inte kom någon mötande bil för då hade det kunnat blivit knas.

Idag har det tränats lite muskler, städats och hjälpt Robert att bära hemmabiopaket.

Nu är det snart dax för kvällens första öl :-). Sex fina öl står och väntar i kylskåpet. Nu får man hoppas att det blir en lika bra kväll som jag önskar.

Nationalekonomi!

Ordet i rubriken vet jag inte riktigt vad det är men jag tror att det har att göra med lite av det jag ska skriva om nu. Satt och skrev på uppsatsarbetet idag samtidigt som jag lyssnade på P3. Kanske inte riktigt samtidigt ändå... När jag lyssnade så skrev jag inte. Min simultanförmåga klarar typ bara av att koncentrera sig på en sak åt gången :-). Det var ett program med Pontus Enhörning (Lantz i P3, kan det ha varit) där han intervjuade någon snubbe. Jag tror det var han som var VD för Ikon Medialab. Han snackade en massa om hur dåligt Sverige har blivit ekonomiskt. Att vi gått från att vara rikast till nästan fattigast i västvärlden. Några exempel var väldigt slående. Ett av dem var att vi numera mest reser till Bulgarien, Thailand, Turkiet och andra ganska fattiga länder. Han menade på att vi gör det för att vi inte har råd att resa till några andra länder. Hur många har inte klagat på att det blivit dyrt i Spanien och Grekland? Förr var det nästan billigt var man än kom i världen medan det nu snarare är dyrare. Han menade på att det var socialismens fel. Att vi helt enkelt själva har förstört vårt land. Jag kan verkligen inte svara på om det är så men det var rätt intressant. Sedan kritiserade han att vi röstade NEJ till euron och det håller jag verkligen med om. Vad fan gjorde vi det för??? Inåtvända idioter... Hur kan folk tro att en liten skitvaluta som vår ska kunna hålla sig stark? Blir knappast billigare att köpa in saker till Sverige när valutan är värdelös. Allt blir bara väldigt mycket sämre och krångligare med en svag egen valuta. Snart får vi nog devalvera kronan...
 
Den här dagen har annars mest varit halvbra. Hade hoppats på att se Liverpoolmatchen imorse. Så blev det inte när de jag känner som har kanalen inte var hemma och jag inte orkade gå till Pitcher's ensam och mitt i lunchen. Detta ledde till att jag började leta på internet efter en sändning där. När jag väl hittade en var det bara en kvart kvar. Irriterande!!! Borde ha gymat istället men nu får det vänta tills imorgon förmiddag. Det här har stört mig hela dagen.

Har lyckats få ihop drygt en sida till uppsatsen idag ialf. En liten framgång :-).

Nu är det bara vänta in handbollsträningen.


Då var det tisdag...

De senaste dagarna har varit rätt så händelsefattiga. Jag har mest varit på universitetet och försökt få något gjort med blandat resultat. Det är ett uppsatsarbete som ska göras. Jag jobbar i en grupp med två andra grabbar. Vi jobbar efter "tjejstilen"... Verka seriösa genom att träffas på universitetet men ändå mest sitta och snacka och inte få något vettigt gjort :-). Men idag lyckades vi faktiskt få ihop en sida efter ungefär 5 timmars "arbete" :-). Fast det var nog den klurigaste delen av arbetet. Nu borde det bara vara att köra på.

Skulle egentligen varit och tittat på Saga som lucia idag, men det blev universitetet istället. Det var lite tråkigt. Hon måste ha varit den sötaste lucian av alla på hennes dagis :-).
 
Var en sväng på ÖKK imorse och tränade lite. Träffade en gammal klasskompis och en gammal lumparkompis där. Det var lite roligt. Hade inte sett någon av dem på aslänge.

Ingen handbollsträning idag vad det verkar och definitivt inget bra på TV. Vad ska man göra då? Adda de man inte vågar på MSN och hoppas att de är online? Nee det får vänta...

Lyckokänsla!

Jag var verkligen misspeppad över att åka till Norrköping idag och spela en som jag trodde tråkig handbollsmatch. Vi hade bara en avbytare som knappt inte spelade något och ett på pappret halvtaskigt lag. Det gjorde att man blev ännu mer misspeppad utöver att "slösa bort" en halv söndag. Men så bra det blev till slut. Vi kämpade till oss ett oavgjort resultat och det gick helt ok för mig. Var verkligen värt att hoppa över krogen igår och spela den här matchen. Mår riktigt bra nu. Det finns verkligen vissa saker som kan få en att må riktigt bra.

Nee jag ändrar mig...

Tänkte ha Dålig, dålig, dålig som rubrik men jag ändrade mig. Jag var lite sur efter matchen vi spelade idag för att det gick så jävla dåligt för mig. Ärligt talat så skiter jag i hur det går för laget bara det går bra för mig är jag nöjd :-). Men idag gick det vare sig bra för laget eller för mig. Har väl lite småsaker jag kan skylla på men idag berodde det mest på att jag bara var kass... Har ny match imorgon och då får man hoppas att det går lite bättre. Fast jag har ingen större lust att spela. Hade ingen lust att spela idag heller. Tycker nästan det är roligare att träna nuförtiden.

Har haft lite funderingar på att gå ut ikväll men efter moget övervägande har jag kommit fram till att hoppa det. Hade ändå blivit nyktert och då är det inte lika kul. Svårare att ragga då :-P. Var riktigt länge sedan jag inte var ute en lördag. Kan nog vara bra för kroppen att ta det lugnt ibland.
Det ska öppna en ny klubb på Babar på fredag. Lite uppföljare till EBK men med mindre indie och mer elektronisk musik enligt 019-tidningen. Låter som det passar mig perfekt. Jag kunde bli lite trött på att dansmusiken blev massa indiejox förut som inte gick att dansa till något bra. Hoppas det blir bättre nu.

Trevligt att Charles Manson (lever han???), Helge Fossmo och John Ausonius kommenterat min blogg. Kunde man inte tro att de läste den... Kommentarer är kul men vissa saker passar inte för ironi.

Annars då... Har jag något mer vettigt att skriva för ikväll? Nej jag tror inte det.

'The Postal Service - Such great heights'. Hur kunde jag ha missat den så länge?

Lugn och go fredagskväll

Nu sitter man och väntar på VM-kval lottningen. Man får hoppas att Sverige inte får en lika svår grupp som sist. Men det kan det knappast bli.

Idag har jag tränat och handlat lite julklappar. Det blev.... Nee det tänker jag inte skriva he he. Det får avslöjas först på julaftonskvällen.

Läste en väldigt intressant artikel på aftonbladets hemsida idag. http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,744070,00.html. Det är något jag har funderat över länge och äntligen gör någon slag i saken. Finns givetvis mycket som talar emot något sådant här men jag har alltid levt med tankegångarna att man i många fall får skylla sig själv. Varför ska samhället betala massa pengar till folk som varit fullt medvetna om riskerna? Dom kan få behandling om dom betalar den själv. Så länge man satt sig i skiten medvetet och inte är någon större fara för samhället så får man fan skylla sig själv.

Hade ovanligt kul på krogen i onsdags. Kul folk att festa med.

Gick riktigt uselt att spela handboll på torsdagen. Spelade iofs inte så mycket och under den tiden spelade jag på fyra platser så det gjorde sitt till att det gick kasst. För övrigt förlorade vi matchen med en boll vilket faktiskt inte gjorde ett skit, för det var bara en trist DM-match.

Kom nyss hem från syrran också. Var tvungen att gosa lite med barnen :-). Kul kul!!!

Nya tag imorgon.

Skräcktenta!!!

Idag har jag haft en riktigt tuff tentaskrivning. Var hyggligt förberedd men kände inte att jag var säker på att klara den. Den var lite som ett matteprov. När man kan formlerna men inte riktigt vet vilken formel man ska använda var :-). Till råga på allt började tentan kl 8 på morgonen vilket är på tok för tidigt för min mage. Så jag blev så klart akut skitnödig runt 9 tiden. Så skriver vi givetvis tentan i en tentasal med bara en toalett som ligger längst ner i salen med väldigt oisolerade väggar... Så allting hörs :-). Så är det givetvis mest tjejer i den kursen jag går och många av dom satt så klart precis vid toaletten. Åhhh vad jobbigt det blev :-). Jag är inte man nog att vara stolt över att alla hör att det plumsar och att det luktar apa på toaletten efter :-). Men efter att inte ha kunnat koncentrera mig på tentan under en halvtimme för att jag var så jäkla skitnödig hade jag inget annat val än att gå :-). Så det var bara att lägga i plumspapper och försöka skita lite lugnare än vanligt :-). Det gick rätt bra men det luktade inte mumma, men som tur var var den en kille som kom efteråt he he... Annars gick nog tentan inte så värst. Skulle tro att jag ligger på G gränsen någonstans.

Har tvättat idag också. Gick inte heller så bra. Körde en tvätt utan tvättmedel för att muppmaskinen startade fast jag hade tänkt att den inte skulle göra det :-P.

Men nu blir det förfest med några kursare och sedan krogen. Ska ta det ganska lugnt men hoppas på att krogsvängen kan väga upp det som inte gått så bra idag :-).

Det underliga inom mig...

Idag har jag nästan bara varit på universitetet. Har blivit lite plugg och TV hemma efteråt men inget speciellt.

Jag har alltid varit en ganska speciell människa vad gäller sömn och andra saker som har med hjärnan att göra. Så länge jag kan minnas har jag varit en livlig sömnpratare och sömngångare. Det mesta har jag givetvis fått höra från andra. Däremot brukar jag ha vaga minnen av att jag gått i sömnen när någon berättar det för mig dagen därpå. Det värsta sömngångarminnet jag har är från en semester i Åhus för kanske 10 år sedan. Några släktingar bor där nere så jag sov över hos dom istället för i mina föräldrars husvagn. När huset vaknade den morgonen stog stora entrédörren på vid gavel. Mina släktingar var ganska förvånade över hur den kunde vara öppen. Självklart hade jag gått i sömnen och av någon anledning låst upp dörren, öppnat den och sedan inte stängt den ordentligt. Jag vaknade flera gånger den natten med vaga minnen att jag gjort något med dörren. Från platsen där jag sov hade jag uppsikt över dörren men när jag vaknade på natten var den stängd. Så jag antog att allting bara hade varit en dröm vilket dagen därpå visade sig vara helt fel, då dörren tydligen hade blåst upp. Det lustigaste med hela den här händelsen är att mina släktingar hade en hund som alltid rymde när den fick chansen. Det gjorde den inte den här gången även att dörren säkert stått öppen någon timme eller mer på morgonen. Allt det här var både ganska roande och pinsamt för mig.

Gå och prata i sömnen är inte direkt något speciellt eller ovanligt men det kanske är vanligare hos personer som mig än hos andra?... Det mest underliga inom mig är en helt annan sak. Det började i liten skala för väldigt länge sedan. Det var en skön underlig känsla som kom i drömmarna när jag sov. Efter en tid kunde jag få delar av känslan när jag låg i sängen och läste på kvällarna. Det var en intressant känsla som jag inte kunde förstå vad det var så jag försökte tvinga fram den. Så en kväll när jag var kanske 12-13 år så slog det över... Helt plötsligt blev känslan som en röst i huvudet som repeterade allt jag tänkte. Tänk er ett eko i huvudet som repeterar varenda tanke högljutt. Jag blev livrädd och tänkte att nu har jag blivit galen. Kommer ihåg att jag sprang ut till badrummet och dränkte ansiktet med vatten men det hjälpte inte så jag sprang tillbaka till mitt rum där jag har för mig att jag satte på TVn. Jag kommer inte ihåg hur men ekot försvann ganska så snabbt sedan. Det var starten på något väldigt jobbigt som jag fortfarande har ganska svårt att prata om. Jag blev rädd för att det skulle komma när det var folk i närheten och fick svårare att sova borta. Som tur var var det inget som hände särskilt ofta. Under högstadietiden var det som värst och jag kallade det 'skiten' i min träningsdagbok som jag hade liggandes vid sängen då. 'Skiten' kunde komma helt förutsättningslöst när jag vaknade på nätterna men oftast var det svårast att hålla det tillbaka när jag var sjuk och hade feber. Men ganska direkt kom jag på ett bra sätt att få bort det fort. Genom att ha ett block och en penna vid sängen kunde jag skriva något när det hände och då brukade det försvinna ganska snart. Jag fick hjärtklappning och hade väldigt svårt att sova resterande delen av dom nätterna det inträffade. Som tur är har det här bara hänt kanske 10 gånger i mitt liv och är inget jag har problem med nu längre. Fast under den tiden det var som värst var jag ständigt rädd för att det skulle komma tillbaka.
Jag frågade en läkare en gång om vad det kunde vara? Hon verkade inte så intresserad och svarade med att det händer mycket under tonåren. Tack för den... Vet inte om någon har något bra svar på vad det är men det gjorde mig bra mycket mer osäker på mig själv under en tid.

Det känns som jag känner andra personer bättre än mig själv ibland.

Ännu sämre fötter...

Nu har man spelat en tredje handbollsmatch med b-laget och det gick lika dåligt som de andra två. Förlust med typ tio bollar. Fast den här gången var vi bra med i första halvlek och låg bara under med två mål i halvtid. För mig gick det väl så där. Jag gjorde fem mål men har spelat bättre. Har fortfarande lite skoproblem. Som jag skrivit innan så bytte jag skorna från förra helgen mot ett par större. De är så klart bättre men jag har fortfarande inte hunnit gå in dem ordentligt. Så jag fick några blåsor på ena foten idag. Så nu har man inga stortånaglar och onda blåsor. Det är lite jobbigt att spela när det gör ont hela tiden. Jag är riktigt gnällig men det är så sjukt irriterande.

Spelade lite poker nyss med några polare. Det gick bättre än handbollen. Kom tvåa i den turneringen jag var med i så jag fick tillbaka min insats. Skönt att inte förlora några pengar. Snål och fattig student som man blivit :-).

Igår såg jag Pearl Harbor på TV. Varför göra en alldeles för lång kärlekshistoria av en av historiens största händelser? Krigsscenerna var bra, intressanta och välgjorda men resten av filmen var ganska seg. Under första timmen hände det knappt någonting. Jag blev faktiskt besviken. Filmen var sevärd men inte så bra som jag hade trott.

Var ute nykter en sväng igår också. Hamnade på Mitt Andra Hem. Hade bara varit där en gång innan och det var väldigt länge sedan. Men det var trevligare än jag hade trott och framförallt väldigt bra musik. Kände knappt igen en enda låt men nästan allt lät bra :-).

Missa inte Född Massmördare på 5an kl 22:00. Det är riktigt intressanta saker.

Fundersam!

Oj vad seg jag är idag. Var på en midsommarfest igår och drack några öl. Var en kursare som tyckte det kunde vara kul med en midsommarfest mitt i vintern vilket faktiskt blev riktigt trevligt. Jag drack bara fyra öl men är ändå seg. Börjar man bli gammal eller vad??? Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll? Kan bli allt möjligt men det bästa skulle nog vara att ta det lugnt. Har tenta på onsdag och jag behöver verkligen plugga lite. Är jag trött och seg så kan jag inte plugga. Är nog bättre att ta det helt lugnt ikväll och gå ut på onsdag istället efter tentan.

Liverpool vann idag igen :-). Vi är verkligen på gång nu. Bara hoppas de andra resultaten går vägen så att vi håller kvar andraplatsen i ligan. Så här många ligasegrar i rad kommer jag inte ihåg när Liverpool tog senast. Men gött är det :-).

 Kramas skulle vara trevligt!


Torsdag

Vad har hänt idag då? Inte så mycket spännande alls faktiskt. Har varit en sväng på universitetet och varit ute hos storasyster där jag åt och var lite barnvakt. Stackars Saga var sjuk. Hon var inte alls i form. Däremot var Lisa i farten som vanligt :-). Hon följde efter mig i sin gåstol var jag än gick i huset :-). Hon är en riktig mysbebis :-).

Jag har försökt plugga lite också. Tror jag börjar få lite grepp på det nu ialf. Har tränat handboll idag också men det går knappt med de här cp-stortårna jag har just nu.

Diskuterade lite med en polare efter träningen om extrem hårdrock. Vet inte vad det kallas men hursomhelst den musiken där dom bara skriker och där det inte finns några melodier att tala om. Är det någon som verkligen tycker det är bra? Jag är tveksam... Vi kom fram till att det kanske kan vara ok om man är rejält tankad eller hög och bara står och röjer längst fram på en konsert. Men inte fan är det bra musik... Det är omöjligt att tycka.

Ja ja ny dag imorgon.

RSS 2.0