Baakiiiis!!!

Imorse spydde jag några gånger. Det var bara att gå upp och spy, lägga sig i soffan igen och vänta på att bli illamående för att kunna spy igen :-(. Sist det var så illa med spyandet var dagen efter en väl omtalad kväll på Slottsfestivalen. Ja just det Slottsfestivalen. Det var ett jävla tag sedan alltså. Visst har man spytt en massa under själva kvällarna, men det är väldigt sällan det är så här dåligt dagen efter för mig.
Ja ja det kanske blir nya tag ikväll :-). Nyss kände jag att dricka det ska jag aldrig mer göra, men nu mår jag lite bättre igen, så då kommer man lätt på andra tankar :-).

Mitt bredband har strulat en massa så att jag blev tvungen att ringa till BBB och klaga. De skickade nya kablar för att de trodde att det kunde vara problemet, men nu funkar bredbandet perfekt utan att jag bytt kablarna. Lite lurigt.


Satt och pratade med en telefonförsäljare här om dagen om elen i 40 minuter. Hur ofta gör man det? Hursomhelst blev det att jag bytte elbolag. Kan ha varit dumt... Beror lite på om priserna kommer att stiga.

Hemtentan blev inlämnad i fredags, och det borde räcka till ett G, trots att jag inte tycker den var så bra. Jag var mer nöjd med den förra vi gjorde.


Vad blir det ikväll tro?

Vad blir det ikväll då? Ja det kan man fråga sig... Tror jag hoppar festivalborg ikväll ialf, även att vädret blivit lite bättre. Vad blir det istället då? Det kommer nog bli krogen till slut, men med vilka och var vet jag inte riktigt än. Jag är lite sugen på Babar. Det där löser sig säkert om ett tag.

Jag har börjat måla om i köket nu, och det är ett riktigt skitgöra. Det var faktiskt lite jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Det är så sjukt högt i tak i den här lägenheten... Jag sprang en kort runda idag med, och det var ganska så jobbigt. Det där med att springa blir nog aldrig lätt, för desto mer vältränad man blir desto fortare springer man, och således blir det ungefär lika jobbigt.

Liverpool vann idag igen. Gerrard gjorde ett tokläckert mål :-). Manchester fick stryk så det finns fortfarande chans på andra platsen :-).

Nee nu måste jag ta tag i någonting, annars blir jag bara ännu mer seg.

Barnvakt!

Idag har jag varit barnvakt till Lisa i ungefär en och en halv timme, och det gick alldeles utmärkt. Hon var nästan glad hela tiden och kröp runt medan jag försökte titta på MacGyver :-). Efter någon timme fick hon för sig att börja gråta, antagligen av tristess, men då är det bara ta upp henne och kasta runt lite med henne så blir hon glad igen :-). Hon kommer lätt att bli en våghals när hon blir stor. Annars har jag tränat ett pass på gymet och tagit en 2.4 kilometers runda i löparspåret, så lite hurtig har jag varit. Hemtentan har jag inte hunnit jobba så där jättemycket med idag, så det får bli imorgon istället.

Blev bjuden på restaurang av faster Birgitta igår. Brukar inte äta på seriösa restauranger så ofta, så det var riktigt trevligt. Sedan är det alltid skönt att få gratis mat och slippa laga själv :-).

Fick höra idag att Dunder och Nisse blivit inbjudna att träna med Lindes handbollslag. Riktigt kul för dem. Nisse tror jag lätt skulle platsa om han orkar vara seriös med träningen. Dunder är jag mer skeptisk till, men han får gärna överbevisa mig :-). Undrar just hur jag själv skulle göra om man blev erbjuden att provspela för Linde? Ärligt talat tror jag att jag skulle skita i det, eller det beror lite på hur mycket de tränar... Eller nee jag hade fan dissat det. Ofta man skulle orka att inte få dricka och resa bort när man vill. Å andra sidan är det riktigt underbart att spela inför så mycket publik som de har. Det är onekligen ett svårt val, men som sagt, jag hade nog tackat nej ändå.

Rätt uttråkad just nu...

Just nu har jag inte så där jätteroligt. Jag sitter mest och pratar massa blaj blaj med lite folk på MSN, iofs rätt underhållande, men kanske inte så hjärnstimulerande :-). Depeche Mode ljuder just nu ur högtalarna på en ganska så låg volym, och det är kanske inte den musiken man blir som mest uppåt av heller :-). Oftast ganska mörkt och melankoliskt, men jag måste lyssna in mig lite mer på de nya singlarna inför spelningen jag ska se i sommar.

Liverpool är i final i FA-cupen för första gången på några år och ska där möta West Ham, så det borde finnas en bra chans till en seger i cupen. Chelsea nedkämpades i semifinalen med 2-1. Liverpool var bättre i 60 minuter, sedan fick Chelsea ett slarvmål och det blev väldigt skitnödigt i Liverpoollaget, vilket ledde till att Liverpool bara försökte sparka bort bollen hela tiden. Det var riktigt nära 2-2 en gång på slutet, men annars såg det ganska stabilt ut bakåt trots Chelseas press sista 30 minutrarna. Maurinho skyllde så klart på domaren efteråt. Kan förstå honom lite kanske, men det var inte så att de två domareingripanden han pratade om var helt konstiga.

Idag har det blivit lite MC-åkande igen. Det var nästan helt perfekt väder med lagom värme och solsken, men de får snabba på lite med grusborttagningen tycker jag. Än så länge har inte Pelle fått igång någon av sina motorcyklar så jag får åka ensam, vilket är lite tradigt, men han löser det nog snart. Jag måste köpa en ny framskärm, för min är sprucken. Det är inte säkert att det felet går genom besiktningen. Måste beställa en tid för besiktning också.

Nu i veckan ska jag fixa målarfärg och måla om mitt kök :-). Det kan nog bli kul. Får varva det med att skriva hemtenta. Behöver inte vara så seriös på tentan för att jag behöver bara få godkänt i och med att jag ändå  inte kan få VG i kursen. Läraren blev lite off när jag uttryckte det på senaste seminariumet och svarade - Det handlar ju om hur mycket man vill lära sig :-).

Det har varit en väldigt lugn helg. Har mest softat och hjälpt pappa med lite saker. Garderoberna som jag skrev om sist blev bra till slut med hjälp av ett utbyte av en planka.

Ehh nu orkar jag inte skriva mer. Ciao!

I Hallsberg...

Nu sitter jag hemma hos mor och far i Hallsberg. Hela familjen är här och bygger några garderober till päronens sovrum, eller det är bara Erik och farsan, de verkar inte lita på vi andra är till någon hjälp :-). För min del är det skit samma, för hur kul är det att bygga garderober när man kan titta på TV eller bråka med Saga och Lisa istället? Det verkar inte gå så bra för dem med byggandet ändå just nu, men de benar nog ut det till slut.

Idag blev det sista steget klart för att jag ska få förstahandskontraktet på lägenheten jag bor i. De var där och gjorde en besiktning och fixade några saker som var trasiga. Jag frågade om jag skulle få måla om i köket, och svaret blev ja. De skulle betala färgen om jag målade själv. Kan bli kul att måla lite.

Jag har varit ute och löpt 3 av 5 dagar den här veckan, inte så långt kanske, men jag känner mig duktig ändå :-). Det blir nog en 5 km runda imorgon igen. Förutom löpandet ska jag nog byta olja i motorcykeln och köra lite. Det är FA-cup semifinal imorgon kväll mellan Liverpool och Chelsea, och det är nästan jobbigt att se sådana matcher, för man blir ju så grymt irriterad om det går dåligt för Liverpool.

Idag har många av polarna dragit till Kreta, och jag är sååå avundsjuk, men det är inte mycket att göra åt. Man får väl se det så att det är kul att de har kul... Själv får man nog vänta tills augusti och hoppas att några följer med någonstans då.

Jag vill också...

Det verkar som att några av grabbarna ska ta en sista minuten-resa någonstans de närmaste dagarna, och de undrade om jag var sugen på att hänga med? Men det blir tyvärr lite svårt för mig för att jag har en hemtenta som ska vara inlämnad nästa fredag, och så är det den ekonomiska biten också. Pengar hade jag iofs kunnat ordna fram eller fått låna så det är egentligen inget större problem, utan det är just skolan. Varför skulle det vara en hemtenta att greja med den här veckan? Jag hade nog kunnat följt med om de hade tänkt att åka på måndag eller något istället, för då hade man kanske kunnat gjort klart hemtentan innan, för den behöver inte bli så bra, det räcker med godkänt. Jag hämtade min förra hemtenta idag och resultatet blev ett poäng ifrån VG. Det låter som det var jättenära men det var bara 10 poäng man kunde få som mest, så det var inte direkt på gränsen. I och med det så blir det nog svårt att få VG på hela kursen, vilket jag inte heller hade som mål men men... Trodde nästan jag skulle få VG, för jag var ganska nöjd med det jag lämnade in. Således räcker det alltså med att göra något halvdåligt nästa gång, för det verkar som det ska mycket till att få underkänt. Ja ja, om man summerar det här så skulle det bästa vara om de inte åkte, så slipper jag bli så jävla avundsjuk :-). Synd om mig som inte kan anpassa sig efter andra, eller inte...

Jag var ute och sprang en runda på 2,4 kilometer igår kväll borta vid universitetet, och det var riktigt jobbigt. Spåret var lite isigt på vissa ställen och väldigt kuperat, sedan har väl jag varit något slö med konditionsträningen de senaste två veckorna :-). Men jag tog mig runt ialf, och det var nog ett helt ok tempo för att vara mig.

Idag har vi haft ett seminarium med dansken om hur man intervjuar någon när denne ska berätta om sin livshistoria. Förutom att vi hade det kl 9 på morgonen så var det ovanligt tråkigt. Jag är inte så intresserad av hur man intervjuar någon person, så det blev mest att sitta tyst för att till sist fråga vad det här hade med socialpsykologi att göra? Det kunde tydligen vara bra när man satte in det i ett sammanhang...
Det har även blivit ett pass på gymet idag.

Nu har våren kommit på allvar till det här landet, solen skiner och det är inte minusgrader och mörkt hela tiden :-). Det som är negativt är att det då har börjat blåsa en massa istället... Aldrig får man vara helt nöjd :-).

Nu avslutar jag det här för idag med en önskan att ÖSK vinner sin premiärmatch som spelas idag :-).

Påsken!

Nu har det varit påsk, eller är fortfarande, men det är bara annandagen kvar av den. För min del har det varit rätt mycket partajande dessa dagar. I torsdags hade vi lite av en handbollsavslutning hos Micke med mat och dryck. Micke bjöd på riktigt stark öl och god paella. Han är svag för Spanien, så det var inte så konstigt att det var paella som bjöds. Jag vet inte varför han är så Spanien kär, men det kanske beror på att han ser ut som en spanjor :-). Micke berättade för oss under festen vad vi borde förbättra individuellt i vårt handbollsspel. Han tyckte att jag skulle försöka bli lite kvickare, vilket han har rätt i, och han tyckte inte jag skulle banta ner mig som jag kanske har tyckt skulle vara bra.
Efter vi hade varit hos Micke gick vi till Ishallen där det var dansbandsfest med Barbados på scen :-). Jag kan inte bugga, men tycker det är kul att träffa massa folk som man inte träffat på länge. Förutom inträdet var det bara kul :-). Det hände väl inget uppseendeväckande men var trevlig stämning.
Igår på påskafton var jag, Nisse, Bias och Gattas på Frimis. Förfesten hade vi hemma hos mig och den var underhållande :-). Gattas försökte genom MSN fixa en strip-show, men det gick väl så där, fast kul var det :-). Bias var lite dålig med alkoholen så jag försökte få i honom lite sprit, men han var stenhård och vägrade dricka mer än vad han själv ville :-). Jag var lite rädd att han inte skulle släppa loss om han var halvt nykter, men det löste sig bra ändå. På Frimis var det inte så där jättemycket folk som man kunde önska, men det var kul ändå. De byggde om för ett tag sedan och skaffade då tydligen ett nytt dansgolv där de kör schlagers och gamla härliga klassiker, och där höll jag till största delen av kvällen, så luftgitarren, luftsynthen och luftmikrofonen åkte fram :-). Enligt Bias var en av kvällens höjdpunkter mitt luftsynthspelande :-). Även om inget speciellt hände under kvällen så hade vi väldigt kul. Det var inget som hämmade och alla släppte loss ovanligt hårt :-). Skönt att slippa massa gnäll när man bara vill ha kul :-). Efteråt blev det en pizza och hemgång.

Idag har jag fått igång min motorcykel och varit ute och kört en sväng. Var roligt men lite jobbigt att köra när det är massa grus på vägarna. Har även varit lite seg idag efter gårdagen men inte direkt bakfull. Mamma fyllde år idag också, så hon har fått en Håkan Nesser bok av mig.

Funderar lite på om de som läser den här bloggen tror att jag ogillar alla kristna bara för att jag ogillar Carola mm... Så är absolut inte fallet. Jag har lite svårt att acceptera många religiösa värderingar för att det mesta talar emot många av dem. Däremot tycker jag det kan finnas mening med att fundera på om det finns någon högre makt, alltså någon slags skapare, men att tala om Runar-mirakel mm gör mig bara rädd. Det fungerar som alla vet inte alls, det kan ialf av någon "underlig" anledning aldrig bevisas eller göras framför en kamera. Att man tror på sådana saker skrämmer mig, för att vissa människor kan bli så kontrollerade av andra som bara snackar skit. Se bara alla dessa exempel med diverse sekter och liknande. Religion är ett bra sätt att kontrollera människor, och är säkerligen ett av de största skälen till att de överhuvudtaget finns. En fundering man kan ha är om Gud skapade allting, vem skapade då Gud? Det är en knivig fråga att besvara. Men vem vet kanske har det alltid funnits en högre makt.

Carola!

Min seminariegrupp på universitetet har fått en uppgift bestående i att göra en påhittad intervju med någon valfri kändis. Vi satt och diskuterade vem vi skulle ta, när någon kom med förslaget Carola. Ahhh inte den hemska människan tänkte jag, och utbrast något i stil med - jag hatar henne, hon är så jävla falsk. Genast fick jag mothugg om vad jag menade. Jag svarade med att jag inte tål hennes ibland sjuka kristna värderingar mm... :-). Till saken hör att två av tre i min seminariegrupp är frikyrkliga, så det var väl inte så populärt... Men hon är falsk ialf!!! Hon verkar vara så jäkla trevlig på scen, men bakom scenen är hon vad jag hört av folk som träffat henne, en stor otrevlig diva. Det som nästan är ännu roligare är hennes förakt mot homosexuella. Hon har sagt att det är onaturligt och att det går att bota med bön :-). Det hon inte verkar veta är att det finns homosexualitet bland flera olika arter av djur. Hennes argument var att hon inte kunde förstå hur fortplantningen skulle fungera om det var naturligt med homosexualitet. Om det nu finns en Gud så var det väl en rätt bra idé av denne att införa homosexualitet för att bland annat hindra överbefolkning.

Läste lite om rättegången mot den där kaparen som inte var med i något av planen den 11 september, men som ändå var delaktig på något sätt. Han verkar vara helt sjuk i huvudet! Spika upp honom på ett kors på Time Square i New York så att folket kan gå och spotta på honom, då är han nog inte lika kaxig längre. Fast det räcker kanske med att han har sett till att två ganska så onödiga krig har startat i arabvärlden som hämnd från USA. Han kanske skulle tänkt efter före dumjäveln.

Gött att skriva av sig lite ilska ibland... Hinner inte skriva mer nu. Får nog ändra lite när jag har tid.


Härlig dag!

Måste börja dagens bloggande med en länk till en underbar sketch om alla töntiga indiepoppare :-). Det är helt fantastiskt roligt och träffande :-). http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2502. Tryck sedan på länken som leder till programmets första del, den 11 april 2006 mellan 16.08-16.45. Spola sedan fram till drygt 31 minuter ungefär så börjar det. Ni kommer få ett gott skratt kan jag lova :-). He he!!!

Idag har det varit grymt gött väder med massor av vår i luften. Det är första gången på länge det är en fröjd att var utomhus. Man blir nästan förvånad att det kan vara så här fint väder i Sverige :-).
Jag har varit ganska så upptagen idag, gjort flera olika saker. Först var jag på banken och tog ut pengar, sedan var jag på universitetet, efter det åkte jag till Askersund och köpte en ny DVD-brännare för pengarna jag tog ut, och till sist hade vi ett möte med handbollslaget. Det är mycket att stå i ibland :-).
På torsdag blir det lite avslutningsfest hos Micke med matlagning, vilket säkert blir kul. Inte omöjligt att man hamnar i Ishallen efteråt där det är dansbandsfest :-). Det kan vara kul att träffa massa fulla jokrar ibland :-).

Det var allt för denna goa dag :-).

Så kan det vara...

Igår var det utgång. Det var jag, Nisse, Allan, Bias, Haga och Robert som förfestade hos Nisse och sedan gick ut. Vi spelade Jeopardy på förfesten, men tyvärr blev det bara två omgångar. Jag hade gärna spelet mer :-). Förfesten var helt ok förutom lite pokerspelande, som jag tycker är en riktig partydödare, när några fastnar framför datorn istället för att göra något annat roligare. Nu var det iofs bara en kort stund men ändå. Jag föredrar något kul sällskapsspel, scharader, allmänt skrålande till bra musik eller liknande där folket släpper loss lite, men jag får väl acceptera att inte alla har samma intressen :-). Förfesten ordnade till en lagom fylla tills vi skulle gå ut. Vi kom ut vid kvart i 12, om jag minns rätt. Jag ville väl ut någon halvtimme tidigare, men det blev en helt ok utgångstid ändå. Några av oss hade inte tagit ut pengar så då dissade vi Frimis som jag ville gå till. Eftersom de tog ut pengar på Stortorget och det regnade lite orkade jag inte gå ända bort till Frimis för att antagligen behöva stå i kö. Man hade bara blivit blöt. Så vi kollade köerna på Babar och Björnis, men de var så långa så vi gick ner till Hagas, oj nu blev det fel, Klaras menar jag :-). Där var det ingen lång kö, men en stenhård vakt. Det var knappt att jag kom in... Träffade på Dan när jag skulle gå in, och han hade inte fått komma in, trots att han inte såg helt överförfriskad ut. Hursomhelst kom jag in efter ett ha blivit tillfrågad om hur mycket jag hade druckit och en uppmaning att ta det lugnt. Det var en hel del bekanta inne på Klaras, gamla jobbarkompisar och lite andra. Hobbysläktingen Renathe var där med mörkt hår. Var säkert ett halvår sedan jag träffade henne sist, så det var skoj. Träffade en annan gammal bekant också, som jag inte träffat på flera år, fast hon verkade lite off... Var tydligen anklagad av en killes mormor att jag spräckt hans lever medvetet på en fotbollsmatch för ett par år sedan också :-). Det var faktiskt en ren olyckshändelse, men han blev borta något halvår eller liknande från all sport :-). Så kan det gå. När man läser det här kan man nästan tro att det var riktigt kul på krogen igår, men jag tyckte bara det var halvkul :-). Pessimist eller vaddå, ha ha! Fem i 2 gick jag hem själv, orkade inte gå någon annanstans...

Nu ska man deklarera igen. Ska jobba i sommar i Hallsberg och då kommer jag köra bil dit, så då får man väl dra av på skatten? Jag kan förstå att man får göra så, men jag tycker det är rätt jävla dumt. Är man tvingad att åka bil långt till jobbet får man väl flytta lite närmare. Staten förlorar enorma pengar på att alla fuskar, och fuska kommer nog jag också göra. Fuskar alla andra med det tänker jag också göra det. Jag fick tillbaka 4500 kr på skatten ialf, och det kommer bli välbehövliga pengar.

Min dammsugare gick sönder i torsdags, så jag blev tvungen att skaffa en ny. Det blev en Philips, och den var verkligen mycket bättre än den gamla. Det har nästan blivit en fröjd att dammsuga :-). Jag fick "låna" pengar av pappa för att köpa en ny. Jag gillar inte att behöva be om pengar, men nu var jag så illa tvungen, om jag inte skulle köpa en ny skitdammsugare, som inte alla påsar passar till osv...

Jag måste testa min DVD-spelare någon annanstans än här. Jag tror den är trasig men är inte helt säker. Ska ta med den till Hässleberg idag och testa. Det är garanti på den, så det är inte så illa om den är trasig, men det är drygt att inte ha en fungerande DVD-spelare när man vill se film.

Det blev lite handbollsprat på förfesten igår om hur det blir nästa säsong och så. Självklart diskuterade vi faktumet att vi inte gick upp. Många verkar tycka att det är så tråkigt att inte spela i 2:an att de lika gärna kan sluta. Jag tycker däremot lite annorlunda, som vanligt :-). För mig är det träningen och att spela handboll som är det roliga. Vilken division det är spelar mindre roll. Jag ser det inte direkt som "coolare" att spela i 2:an än i 3:an, och handbollen är knappast mycket bättre i 2:an. Det jag kan förstå är att det antagligen kommer mer folk på matcherna och att det är kul att möta lite nya lag, men att sluta för att vi inte gick upp känns lite så där. En sak att ha i åtanke är att det så klart finns andra saker som spelar in hurvida man ska sluta med handbollen eller ej, det behöver självklart inte bara ha med att göra att vi inte gick upp.
Vi försökte övertala Robert att komma tillbaka också, och det verkar mer möjligt nu än innan. Orkar han vara seriös så skulle han vara en riktigt bra förstärkning.

Såg "The butterfly effect" i fredags, och det var en riktig Andyfilm :-). Psykologisk, övernaturlig och lite tänkvärd, sådant gillar jag. Ja den är inte helt ny, men jag ser inte på film så där jätteofta :-P.

Nu blir det nog att åka till Hallsberg och titta på fotboll och se hur det står till med mamma, hon har fått lunginflammation, stackaren, men det verkar vara på bättringsvägen :-).

Konstiga struligheter!

Min DVD-spelare fick helt plötsligt för sig att stänga av sig hela tiden, och till slut gick det inte att sätta på den överhuvudtaget. Jag testade allt, kollade så att sladdarna satt i, testade med andra skivor och kopplade om, men inget hjälpte. Efter lite funderande kom jag på att det måste ha med elförsörjningen att göra, så jag provade att koppla in DVDn i ett annat eluttag, och än så länge har det fungerat. Den var inkopplad i ett skarvuttag förut. Om det är det som var felet borde väl de andra apparaterna som är inkopplade i samma skarvuttag inte heller fungera, eller att det blir kortslutning? Väldigt skumt är det hursomhelst.
Nästa konstiga strul är min DVD-brännare i datorn. Jag köpte nya DVD-skivor häromdagen för att bränna ut lite musik. Jag provade att bränna en skiva, vilket gick utan problem, men sedan när jag testade att spela den i samma brännare fungerade inte alla låtarna. Det gick inte ens att kopiera vissa låtar, så jag trodde att skivan var trasig. Men så hade jag tagit med skivan till en kompis som ville ha ett av albumen på skivan, och där fungerade de låtar som inte fungerade på min dator. Väldigt underligt tyckte jag, så jag provade skivan i min vanliga DVD-spelare och den funkade där med. Summa sumarum kan det inte vara skivan det är fel på utan läsaren i min DVD-brännare. Grädde på moset är att min andra DVD-läsare i datorn inte heller fungerar. Den hittar inte ens skivorna man stoppar in, men det tror jag bara beror på någon inställning.

Idag har jag förberett redovisningen tills imorgon med seminariegruppen, och det verkar bli bra. Träffade storasyster och Lisa på biblioteket. Kuligt! Annars har jag mest försökt hitta drivrutiner till mina DVD-läsare i datorn, men det har inte hjälpt. Såg Arsenal slå ut Juventus nyss, vilket var trevligt.

Jag tvättade lite kläder igår och lyckades så klart färga alla mina kalsonger ljusblåa... Tvättade lite träningskläder, och jag tror att det var ett par, inte så ofta tvättade blåa shorts som färgade av sig. Hursomhelst blev det ganska snyggt ändå, så det är ingen större skada skedd.

Det är några byggjobbare som bygger om något tak eller liknande på ett av husen mittemot, och de väcker mig varje morgon med ett jävla dunkande. Alltså de måste låta som mest kl 8 på morgonen av någon jävla anledning. Det är sjukt irriterande. Resten av dagen låter det inte så mycket, men på morgonen då ska de låta så ini helvete!!!

Ingen uppflyttning...

Vi lyckades med konststycket att förlora med 6 bollar borta mot Hultsfred, vilket gjorde att det blev förlängning där vi sedermera förlorade. Det började ganska så bra för oss, vi ledde ett par gånger i första halvleken, och låg bara under med en boll i halvtid. Det kändes som vi hade kontroll på matchen, för vi hade missat en hel del avslut men var ändå med, och vårt försvarsspel funkade väldigt bra. En sak som var negativ var att Anton skadade sig, men han hade inte kommit till sin rätt i matchen innan ändå, så man var inte så orolig över det. Jag spelade de sista 15-20 minuterna i första halvlek, och det gick väl helt ok, ett avslut och ett mål, men jag var rätt seg i benen så jag orkade inte springa lika hårt på kontringarna som jag borde ha gjort. Segheten gjorde att jag ville byta i halvtid, vilket jag också gjorde. I andra halvlekens början tappade vi matchen totalt. Hultsfred spelade ett offensivt försvarsspel, som de iofs gjort hela matchen, men i andra halvlekens början lyckades vi inte komma genom det alls och vi blev alldeles för stillastående. I sådana lägen är det bra att få så kallade lätta mål, men det fick vi inte vilket delvis berodde på att Anton hade skadat sig. Nog för att han inte kom till så mycket när han spelade, men med lite mer hjälp hade han nog gjort det. En annan negativ aspekt var att de kvarvarande niometersspelarna blev mer trötta då än vanligt. Hursomhelst spelade vi riktigt dåligt både framåt och bakåt en stund i andra halvlek så att Hultsfred fick 6 bollars försprång. Hade inte Gurra kommit in och gjort några viktiga mål i slutet så hade vi nog förlorat redan efter full tid. Således låg vi under med 6 mål när matchen var slut, så det blev 2 gånger 5 minuters förlängning, där jag av någon anledning fick förtroendet att spela. Förlängningen började bra för oss när först Jacke och sedan jag gjorde varsitt mål. Men Hultsfred kom igen och lyckades tillslut vinna. Därmed blev det inget division 2 spel i år heller. Det var många ledsna miner efteråt. Jag var nog den som brydde mig minst, vilket antagligen beror på att man inte varit med hela säsongen och inte heller spelat så där jättemycket. Nu får vi se hur det blir nästa år. En del pratar om att sluta, men jag tror de flesta fortsätter. Har vi kvar samma lag nästa år, plus någon mer bra niometersspelare så kommer vi vara ett direktuppflyttat division 2 lag nästa år.
Innan jag började spela i år, och de i laget sa att de skulle satsa för att kunna gå upp en division, trodde jag de skämtade... Men efter att ha tränat hårt och att Anton utvecklats enormt så blev det ändå kval. Så vi borde vara nöjda med säsongen, trots att det känns skit för många nu. Jag kommer nog satsa ordentligt nästa år. Vill se om man kan bli bra igen :-). Hatar att vara en halvdålig i mängden :-).
Nu när vi förlorade matchen svider några andra saker ganska mycket... Det kostade 170 kr att bo på hotell där nere i Småland en natt innan plus att vi stannade och käkade buffé på Scandic på vägen ner som kostade 140 stackars lånade kronor. Bufeén var inte ens god. Jag var den enda som var emot att stanna där och käka, så då var det bara att hänga på. Ja ja så kan det vara, tufft att vara fattig student :-).

I söndags var jag hos storasysters familj och firade att Lisa fyllde 1 år. Hon fick badskum av mig he he... Hittade inga bra kläder att köpa och syrran sa att Lisa och Saga tyckte det var kul att bada i skum :-). Det blev massa kakor, tårta och mat på kalaset. Gott, gott! Efter det var jag ute i Almby och knallade och kollade lite underlig film. Var typ en informationsfilm om Närke, och de hade t.o.m. varit på Ahlsell och filmat :-). Flera bekanta var med, och när jag tänker efter kommer jag nog ihåg att det var några där och filmade en gång för några år sedan :-).

Idag har jag varit och förberett lite skolsaker på stadsbiblioteket, annars har det varit lugnt, blir väl lite gymande senare ikväll med Nils. Nee nu är det nog dax för lite eftermiddagslur :-).

RSS 2.0