Nyklippt!

Nu har jag klippt ner mitt hår en del, och jag blev nöjd. Gött att slippa få håret i ögonen hela tiden.

Handbollen har blivit lite roligare den här veckan än förra. Jag spelar fortfarande stressigt och dåligt när jag spelar med Holmberg, men det löser sig säkert till slut får man hoppas :-). Det känns rätt bra i försvarsspelet nu ialf.

Känner mig frisk nu igen också :-).

Lite krasslig...

Jag kände redan i lördags att något med kroppen inte var som det brukar vara, för halsen var lite skum och jag vaknade mitt i natten och hade lite halvknas i huvudet vilket brukar tyda på att allt inte är som det ska. Men det blev aldrig riktigt illa så jag spelade handbollsmatch och gick ut och drack öl och blev ovanligt bakfull dagen efter... Kan kanske ha berott på att kroppen inte var som den skulle. Sedan igår efter en ganska hård och, för en gångs skull, ganska trevlig och glad träning blev jag rätt dålig och kände mig frusen när jag skulle gå och lägga mig. När jag vaknade imorse var det hyggligt, så jag har varit på universitetet idag men jag sköt upp styrketräningen tills imorgon. Psykologin jag har börjat läst nu verkar väldigt intressant och känns helt rätt. Jag verkar ha fått en bra klass med många trevliga ansikten också :-).

Det hände en kul sak igår när jag och Nisse åkte hem efter handbollsträningen. Vid ett rödljus drog jag ett tråkskämt och berättade för Nisse att här i stan kör vi när det är grönt. Han svarade med att där han kommer ifrån kör man när det blir svart, och gissa vad som händer??? Trafikljuset slår först över till gult för att sedan slockna helt och bli svart när vi ska åka :-). Hur stor är den chansen?

Annars har det inte hänt så mycket spännande den här dagen.

Låttips:

Backyard Babies - Dysfunctional professional
Happy Gigolos - Berlin Berlin

Lite bakis...

Idag har jag varit ganska så bakis och det har inte varit långt ifrån att det skulle behövas kräkas, men jag har lyckats undvika det. Jag hamnade på Strömpis igår med Jonny, Macke och Löwis, och det var ganska trevligt, men jag kände mig faktiskt lite ung. Varför jag varit så risig idag vet jag inte, för så hårt var det inte igår. Det är lurigt det där. Bakfyllan försökte jag bota med en promenad och det var ett bra botemedel. Känns ofta som att bakfyllan blir bättre när man börjar aktivera kroppen istället för att bara ligga och hoppas på att det ska bli bättre i soffan.

Nu är jag sugen på en pizza eller något liknande, men det blir det nog inget av.

Faktiskt roligare idag!

Vi spelade den första träningsmatchen för säsongen idag borta mot Hallstahammar. Jag tänkte innan att det säkert bara skulle bli en stressig och tjurig tillställning, men det blev faktiskt inte riktigt så. Vi förlorade matchen med fem bollar vilket inte var så farligt i och med att Hallstahammar spelar en division högre än oss och för att vi inte hade det riktigt bästa laget med oss. Jag spelade ungefär halva matchen på lite olika positioner, men mest på vänsterkanten och det gick väl så där. Kan inte påstå att jag stärkte mina aktier för att få spela mer, men det var ändå roligare än jag trodde att spela. Mitt facit blev ett mål, två dåligt missade avslut och lite blandat bra och dåligt i försvaret, så jag får väl säga att jag hamnade på minus. Kul att se på handollen lite mer glatt än innan ialf...

Liverpool tog första ligasegern idag :-). Nee nu ska det börjas göra sig iordning för utgång ikväll :-).

Nee det suger just nu...

Handbollen är inte alls rolig just nu, vilket så klart gjort att jag tappat sugen på att slösa någon som helst tid på det. Träningen idag var lika gnällig som i måndags, om inte värre. Vissa måste kunna förstå att allt de själva gör inte alltid är perfekt. En psykopat eller kanske ska säga en narcissist ser inte att den personen själv gör fel utan tycker att alla runt omkring gör fel. Nu är det långt ifrån så illa, men jag kan inte ta att någon gnäller på mig över ETT fel när personen i fråga själv gjort flera egna fel precis innan i samma övning. Jag tycker inte heller att någon som försöker lära ut något ska försöka visa sin egen något inbillade överlägsenhet genom att inför hela den lärande gruppen säga att denne är en mycket bättre handbollsspelare än någon annan och således skulle vinna sju av tio gånger i ett speciellt kampmoment. Jag är även väldigt emot att inför hela laget bara ta upp de dåliga saker som en ung person har gjort när denne även gjort flera bra saker. De gångerna ett negativt uthängande av en person inför en större grupp är bra måste vara väldigt lätträknade. De missade passningarna beror inte på okunnighet utan på stress och osäkerhet. Det är upp till ledaren av gruppen att lösa det inte upp till deltagarna att bli känslolösa.

Igår var jag på Behrn arena och kikade på ÖSK-Degerfors, och ÖSK vann helt rättvist med 2-1 :-). Det behövdes verkligen efter några skrala resultat. Chelsea fick stryk av Middlesbrough också, och det är alltid trevligt när de får stryk :-). Liverpools grupp i CL blev klar idag och de lagen de ska få möta är PSV, Bordeaux och Galatasaray. En inte jättelätt grupp, men det kunde varit värre. De borde kunna vinna den gruppen.

Skrev in mig på universitetet idag och köpte en bok för 500 kronor på engelska. Den är upplagd som en lärobok och utan jättesvåra ord, så det ska nog gå bra ändå. Började läsa lite idag och den verkar väldigt intressant.

Jag har haft massa elektronikstrul igen... Först gick fjärren till stereon sönder, men det verkar bero på ett batteriglapp så det har jag nog löst, men så slutade tangentbordet fungera efter att jag gjort rent det, men det verkar också vara på bättringsvägen efter att ha fått torka lite :-). Det där lät som jag blött ner det helt, men så var det inte riktigt :-).

Så ligger det till...

Det känns som att jag mest går runt och tänker på handboll hela dagarna nuförtiden, och inte är det några positiva tankar. Jag är inte ett dugg sugen på att träna trots att jag är i en ovanligt bra fysisk form och borde ha alla förutsättningar för att lyckas rätt bra, men jag tycker det är så seriöst och gnälligt nu. Seriösitet kontra rolighet är en svår kombination, men den måste fungera om man ska få ut så mycket som möjligt av de som spelar i ett lag. Det finns säkert de som tycker den nu mer seriösa stilen med mindre tolerans för fel är bra, men är man som mig som bara spelar för att få lite bra träning och för den sociala biten blir det inte bra alls. Hur bra är det när man nästan tycker fysen är roligare än bollen? Då står det inte riktigt rätt till :-). Jag vet absolut varför jag blir sådan här, och det är som jag nämnt många gånger tidigare beroende på att jag inte kan ta icke konstruktiv kritik i någon större mängd. Jag måste känna förtroende för att jag ska tycka något är roligt, och tycker jag inte något är roligt blir jag bara irriterad på det och således mer spänd och till slut ganska värdelös på det jag gör. Det är inte så att jag direkt får dåligt självförtroende av kritik utan det är mer rational choice... Varför utföra något som inte är roligt och inte ger en någonting? Summa summarum så har man funderat många gånger på om man ska sluta nu sista dagarna, men det är helt emot alla mina principer när jag sagt att jag ska satsa i år. Säger jag att jag ska göra någonting så brukar jag också göra det, men jag ska spela några träningsmatcher (om man nu får vara med :-)) för att sedan göra en utvärdering över om det är värt att fortsätta. Det känns ganska meningslöst att lägga ner en massa tid på något som man inte upplever som roligt. Jag kan lika gärna springa 5km några gånger i veckan och knalla ner på gymet någon mer gång än nu så kommer jag hålla mig i hygglig form ändå. Sedan börjar skolan snart också så då kommer man få en hel del bra socialt umgänge ialf, även om jag skulle sakna grabbarna i laget, eller de flesta av dem skulle jag träffa rätt mycket ändå.

Idag blev det lite träning på ÖKK och ett par rundor frisbeegolf med Robert. Det gick hyggligt, men har gått bättre. Nu lagas det mat och snart ska det förhoppningsvis kunna ses på Liverpool mot Haifa över nätet.

Ärlighet varar längst!

Fallskärmshopp!

De senaste två nätterna har jag sovit lite halvdåligt beroende på att jag sovit i Hallsberg hos mor och far, och beroende på att jag skulle hoppa fallskärm idag. Man är ibland lite väl riskmedveten så att man ligger och funderar på alla diverse faror som ett fallskärmshopp innebär. Innerst inne vet man att det är relativt ofarligt, men många människor med mig blir något osäkra när de inte har kontroll över situationen. Hursomhelst var det helt lugnt när man väl kom ut till fallskärmsklubben och man fick träffa den man skulle hoppa med. Han var en soft snubbe som man snabbt fick förtroende för. Inte alla "lärare" man får det för... Då försvann all rädsla och man blev mer nervös över att man skulle glömma bort någon av de instruktioner man fått för att fallskärmshoppet skulle bli så bra som möjligt. När man sedan väl hoppade var det bara härligt :-). Jag trodde jag skulle vara ganska rädd tills fallskärmen vecklades ut, men det var helt fel och det var bara grymt härligt att falla fritt i 200 kmh :-). En kille hoppade bredvid och filmade allting, och det ska bli riktigt fräckt att se hur man ser ut när man faller fritt :-). När man väl kommit ner på marken ville man in i planet för att hoppa igen, men så blev det så klart inte :-). Det var jag och Nisse som hoppade, och Nisse vann klunsningen så han fick börja. När jag satt där på marken medan han hoppade gjorde några andra fallskärmsnissar sitt bästa för att skrämma upp mig lite extra :-). Det var Nisses födelsedag idag också. Grattis Nisse!

Jag käkade på en pizzeria idag som hade vedugnsbakad pizza och det var gott, men ingen extrem skillnad mot "vanlig" pizza.

Nee nu börjar dubbade Beck igen :-). Ser så töntigt ut när det är dubbat :-).

Segt...

Nu är jag riktigt seg efter en hel dag med träning. Först var det två timmars handbollsträning för att sedan bli en paus med lite mat och till sist avslutas med en orientering. Den första träningen blev lite hattig för att elen i Hallsberg inte ville fungera ordentligt, så vi fick använda den sista halvtimmen till att spela fotboll uromhus. Jag fick inte använda mina fotbollsskor vilket gjorde mig rätt lack för att jag vet att jag bara kommer att halka runt annars. Men visst man får väl förstå att vissa blir rädda för att bli stämplade om de inte själva har fotbollsskor. Under orienteringen efteråt hade jag satt mig själv som lite favorit, och jag sprang i lag med Macke. Vi började riktigt bra för att sedan springa bort oss rejält på en kontroll beroende på bristande kunskaper om vad som är vad på en karta. Vi hittade inte den missade kontrollen överhuvudtaget trots mycket letande, om den nu fanns kvar, vilket det verkar som att den gjorde... Utöver det gick det klockrent, så vi kom in på en tredje plats ändå. Jag blev ändå rätt besviken på att vi inte vann. Efter orienteringen hade vi en femkamp med lite olika grenar som jag var rätt halvdålig på, så där kom mitt lag näst sist tror jag. Hummm... Jag har svårt att tro att stämningen i laget kommer vara lika bra i år som förra året, men jag hoppas jag har fel... Dunder blev utvald till lagkapten, och det var ett bra val.

Liverpool spelade lika mot Sheffield Utd idag och ÖSK förlorade mot Umeå, så det har inte varit någon speciellt bra dag ur tävlingssynpunkt. Fallskärmshopp imorgon och jag kommer nog inte vara så stursk när jag står där och ska hoppa ut :-).

Metrosexuell!

Jag var uppe på stan tidigare idag och gjorde några ärenden. Det första var att köpa ett kuvert och ett frimärke för att kunna posta ett brev. Hon som stog där i kassan verkade inte helt stabil och började tjafsa med en annan anställd när jag var där :-). Hon skyllde på att hon var lite trött, och jag tänkte att jag skulle be henne ta ett par djupa andetag och försöka slappna av lite, men det stannade som en tanke :-). Efter det knallade jag till H&M och köpte lite hårvax och annat vax som man kan ta bort hår med :-). Inte så maskulint direkt, men jag har alltid känt mig ganska metrosexuell, dvs att man inte är världens machokille utan mer feminin fast ändå väldigt heterosexuell. Typ David Beckham, Fredrik Ljungberg. De togs ialf upp som exempel när jag blev tvungen att kolla upp ordet metrosexuell, för att inte vara helt ute och cykla. Det har hänt ett par gånger att folk frågat om man är homosexuell, men det är jag icke. Nog har man försökt vara riktigt macho någon gång, men det har jag inte varit speciellt bra på :-). De flesta tecken som fanns som stämmer in på en metrosexuell stämde rätt bra på mig, för jag gillar att ta hand om mitt utseende, är halvintresserad av inredning och bor i en större stad mm... Iofs plockar jag inte ögonbrynen men det hade jag nog gjort om det hade behövts :-). Man har fått ett och annat påhopp när man använt sin plattång, färgat ögonbrynen och köpt lite väl dyra inredningsdetaljer :-). Varför man blivit lite metrosexuell är svårt att säga, men det beror nog mycket på att väldigt många killar är det i dagens samhälle och kanske på att man har tre kvinnor i familjen och ingen direkt machokille i släkten överhuvudtaget. Jag tycker det kan vara svårt att veta hur man är som människa, men lugn och laid back passar in riktigt bra på mig.

Spelade lite frisbeegolf idag igen, och jag köpte in en ny frisbee med lite andra egenskaper än den andra jag hade vilket gjorde spelet lite lättare, så idag gick det bättre än igår :-). Nu är det snart dax för handbollsträning igen... Det är handboll hela tiden känns det som, och jag tänker varje dag på om jag verkligen tycker det är så roligt att träna den sporten hela tiden. Oftast kommer jag fram till att det inte är det, men jag gillar folket som spelar och det är bra träning för kroppen, och sedan har jag sagt att jag ska satsa lite i år så det är väl bara att fortsätta.

Fallskärmshopp på söndag och jag börjar bli lite skitnödig... Det kommer bli riktigt kul skulle jag tro, men man kan ändå inte sluta tänka på riskerna som egentligen är obefintliga. Men lite nervös är jag allt :-).

Johansfors!

Råkade kika på Otroligt Antikt nyss, och ja det är lite gubbvarning på det men jag hade inget bättre för mig :-). Det som jag tänkte säga med det var att det var med saker från Johansfors glasbruk där, och där var jag förra veckan. Ett roligt sammanträffande i och med att jag, Nisse och Haga bara råkade hamna där av en slump och sedan är det med på TV en vecka senare :-).

Jag har gymmat lite idag och spelar lite frisbeegolf. Frisbeegolfen gick rätt jävla dåligt för mig, men jag har utvecklat mitt spel ialf, för nu kan jag skruva åt båda hållen vilket är väldigt viktigt i den här sporten.

Hörde på nyheterna att psykologiska besvär har ökat bland människor i sena tonåren. Vad kan det bero på? Mera press nu än förr eller kan det även handla om stil och förebilder? Jag tror mycket väl det kan vara en kombination.

Såg filmen Den Utvalde igår, och den var spännande. Kan jag rekommendera om man gillar lite psykologiska och mörka filmer.

Det regnas där ute och softas här inne...

Det fanns tankar på att den här dagen skulle bli ganska så syselsatt, men så blev det inte för att det har regnat hela dagen från och till. Kan man säga att det regnat hela dagen från och till? Regnar det hela tiden så regnar det uppenbarligen inte från och till... Men hursomhelst, jag tror ni förstår det jag ville få fram innan. Vi hade alltså tänkt att spela lite frisbeegolf idag, men så kom vi på att det är jobbigt att vara blöta så vi dissade det. Jag blev tvungen att slå upp ordet frisbee i mitt ordlexikon nu för att jag var osäker på om det stavas fresbee, freesbee eller frisbee?... Det stavas frisbee, ialf på svenska. Jag kan nog mycket väl skrivit på flera olika sätt tidigare i bloggen. Dagen blev då lite annorlunda än tidigare tänkt. Jag har mest suttit här framför datorn och laddat hem ganska så menlösa skivor som Absolute Kidz och Most Wanted samlingar. Blev så för att jag hade några innan och vill ha hela serierna. Emellan det har jag hunnit se klart på Donnie Brasco och ätit lite. Filmen var riktigt bra och handlar om vänskap. Vänskap är ganska lurigt och att hitta vänner som man trivs till 100% med är nog inte helt lätt, men jag tycker jag börjat hittat rätt. Skönt att bli accepterad för den man är och få göra vad man vill utan att någon ska sabba eller försöka trycka ner en.

Hörde igår att det gick att läsa i min blogg dagen före vad jag skulle göra på fotbollsuppvärmningen dagen efter :-). Det fick mig att dra på smilbanden :-). Ganska så jobbig handbollsträning igår igen, men det blir roligare och roligare för varje gång. Nya tränaren är hård och går in mer på detaljer än vad andra tränare gjort innan. Det gäller bara att svälja stoltheten och försöka förbättra sig på det som behövs :-). Men ska jag vara ärlig så kan det här mycket väl vara min sista handbollssäsong... Så roligt är det inte att träna stenhårt. Det som är kul är när det går bra under en match, men i år vet man inte ens om man kommer få spela för att det är så hård konkurrens på min position. Eller speltid kommer det bli, men hur mycket är svårt att säga. Om alla kantspelare kommer fortsätta spela som tränar nu och ingen blir skadad lär ialf en bli överställd varje match.

Jag hade ett ganska långt telefonsamtal igår som kanske kan vara intressant... Alltid roligt med människor man kan diskutera diverse mer eller mindre viktiga saker med.

Det var lite fördriva tid svammel!

Väldigt kort...

Sitter här och lyssnar på ett par Tori Amos låtar som Nisse skickade till mig, och de verkar vara riktigt bra. Det är skönt med lite sentimental musik så här på kvällarna som får en att tänka på massa mysiga saker :-). Iofs kan det väl göra att man blir deppig, men jag känner inte att jag är i den riskzonen.

Vi hade handbollsträning tidigare idag och den var ganska så jobbig men ändå bra mycket roligare än de andra vi haft. Det var mycket spel idag och det är kul.

Kikade på Bullshit förut, vilket är ett program som försöker avfärda diverse myter och framlägga vetenskapligt varför de inte stämmer. Det är riktigt intressant, men ibland undrar man om allt de säger är helt sant...

Emmabodafestivalen!

Måste börja med att skriva att det fortfarande är väldigt irriterande när man skrivit ett inlägg i bloggen och sedan inte kan spara det för att sidans servrar är överbelastade. Det hände i onsdags när jag hade skrivit lite av varje, men nu hoppas jag på att det ska fungera. 

Efter väldigt mycket övervägande så kom jag iväg till Emmabodafestivalen. Jag var verkligen inte sugen på att åka dit innan, men det blev så väldigt mycket bättre än jag hade föreställt mig. Det var jag, Nisse, Haga, Robert och Lina som åkte ner, och festivalen började väl lite halvdåligt i och med att jag inte ville vara med på att lägga en geting i den mat vi skulle äta. Det var en tävling som gick ut på att spela sten, sax, påse mot varandra och den som kom sist skulle då få en geting i sin mat. Personligen tycker jag varken det är speciellt äckligt eller roligt och således helt meningslöst så jag ställde mig utanför den tävlingen. Sedan när vi kom fram till festivalområdet blev det lite osämja om var vi skulle bo, men där gav jag med mig och det var nog lika bra, för den platsen vi tog var väldigt mysig och bättre än jag trodde från början. Efter dessa mindre intermesson blev allting så bra. Jag och Nisse gick runt på kvällarna och hade oerhört roligt med diverse trevliga festivalmänniskor :-). Det var iofs en negativ sak som hände som förstörde en del, men annars var det underbart. På dagarna var jag, Nisse och Haga iväg och duschade vid Johansfors IFs fotbollsplan :-). Vi åkte runt och letade efter något lugnt ställe där vi kunde duscha då vi råkade hitta en vaktmästare vid fotbollsplanen som lät oss duscha där :-). Det finns vänlighet kvar i detta landet med all största tydlighet. Att få duscha där i lugn och ro betydde mycket för oss. Efter duschen åkte vi till Åke's för att äta god men lite dyr mat :-)... Eller det var mest att man inte fick så mycket mat. Utanför Åke's lyckades jag bli getingstucken för första gången på ialf tio år, vilket var lite spännande.
Jag såg inte så många band under festivalen, eller jag såg rätt många från tältet men reagerade inte så mycket på vad det var för sorts musik. Den musiken jag uppskattade mest var hursomhelst The Pipettes, Hello Saferide och I'm From Barcelona varav den sistnämnda jag bara såg ett par låtar med, men det var bra ändå.
Vi spelade också poker och ordjakten på dagarna vilket gjorde att det inte blev den oftast tröstlösa väntan på att det ska bli kväll :-). Det var Robert och Lina som hade med de spelen. Jag brukar inte gilla att spela poker men när man ändå inte hade så mycket annat att syssla med var det en bra grej att ha med. Jag lyckades till och med att vinna en av de tre turneringarna vi genomförde :-). Ordjakten däremot var jag och Haga ganska så sämst på, men vi båda blev mycket bättre med tiden. Måste även tillägga att Haga växte ett par snäpp i mina ögon under festivalen. Innan har vi inte varit ovänner, men ganska långt från vänner...
"young and sweet, only seventeen"... Det blir lattjo ibland...
Sista dagen blev tyvärr ganska misslyckad med konstant spöregn och lite andra underligheter... Men ska man summera så blev festivalen så mycket bättre än vad jag trodde innan. Jag avslutar med en bild från tältplatsen och en från Johansfors IFs fotbollsplan :-).
35234-235234-1
Snart blir det nog att gå ner och kika på ÖSK mot GIF Sundsvall.

Måndag!

Idag är det måndag och det har tränats på gymet och spelats frisbeegolf. Sist vi lirade vann jag båda rundorna, så jag kände mig som stormästare innan dagens drabbning :-P. Men det gick inte lika bra idag plus att Henke spelade alldeles för bra, så han vann första rundan ganska klart på personligt rekord. Den andra rundan vann jag visserligen men jag hade ändå fler slag än vad Henke hade första omgången. Förutom vi två var även Jonas Thunell med och spelade :-). Han måste slipa spelet lite mer för att vara med i toppstriden än så länge, men det kommer nog :-).

Den nyss gågna helgen har jag änvänt till att partaja och till att hjälpa Fossmo och Hanna att flytta. De har typ blivit grannar med mig, så som trevlig granne hjälpte man till med flytten :-). De hade så klart lyckats välja en av årets varmaste dagar till flyttdag och deras nya lägenhet låg så klart högst upp i ett 4:a våningshus. Det blev med andra ord rätt jobbigt :-). Men det gick rätt fort för att vi var ganska många som hjälpte till, och så blev man bjuden på mat så det var inte så farligt egentligen :-).
Kvällen spenderades sedan på en inflyttningsfest hos Matz och Sandra ute i Bäckatorp. Det blev en småtrevlig fest som kanske aldrig tände till ordentligt, men det var mysigt. Det dracks några öl, spelades lite kubb och hölls ordning på lillasyster :-). Var ialf ett par killar som raggade svinhårt på henne, och då får man kritik bara för att man säger vad man tycker. Om jag tycker en kille ser ut som en tönt eller verkar blåst så måste man väl säga det :-). Sedan tycker jag inte att jag har något ansvar av att vara väldigt trevlig mot dem heller. Så man fick så klart höra att man varit sur och otrevlig dagen efter :-). Det var ju faktiskt en rätt kul grej också :-).

Igår blev det bad i Tisaren och det var inte värst varmt i vattnet. ÖSK vann igår och undra varför? Jo för att Jelecak inte var med. Sedan tror jag att Jansson inte heller spelade. Utan de två spelarna tror jag inte ÖSK kan förlora mot något lag i Superettan.

24!

Ja idag har man blivit ett år äldre. Alltså det är inte så att jag levt ett helt år på en dag, men ni förstår nog... Känns inte som det är någon större skillnad på att säga att man är 24 än 23. Det blir nog värre nästa gång då man blir 25, för då är det lika långt till 30 som till 20. Jag var i Hallsberg och firade min födelsedag med familjen. Jag fick lite kläder och några coola saker som är bra att ha i lägenheten. Tillställningen var trevlig och det blev en massa kramande och gosande med småflickorna :-).


Jag, Salle, Henke och Jonsson spelade frisbeegolf tidigare idag, och jag köpte en frisbee för 150 kronor som jag givetvis lyckades kasta bort, så det blev ingen bra start på födelsedagen. Gick inte så jättebra att spela heller och jag lyckades bara hålla Jonsson bakom mig i tävlingen.

Igår var jag, Salle, Macke och Jonsson på Björnis, och det var riktigt roligt. Vakterna tyckte att Macke såg lite vinglig ut men han fick komma in ändå :-). Där inne träffade jag Erik, Anders, Hagis och massa annat kul folk. De spelade It's no good på dansgolvet och då blev det fart på Andy och snacka om skrällåt :-). Salle och jag hade ett mission innan också som vi båda utförde på ett bra sätt :-). Förresten märks det att man bor i en småstad när inte ett enda matställe i centrum är öppet en onsdagsnatt. Hyggligt irriterande!


Blodvite!

Idag var jag, Matz, Robert och Lina på Gustavsvik och badade. Det var väldigt mycket folk, men helt ok ändå. När vi killar skulle åka en av vattenrutschbanorna utomhus hände en lite småotäck incident. Robert tog bra med fart och slängde sig ut i banan och fick en sådan fart att han inte kunde kontrollera åkningen så han slog pannan i banväggen och spräckte ena ögonbrynet. Det blödde våldamt och fick tejpas en massa direkt på plats för att sedan sys ihop, med säkerligen flera stygn, på vårdcentralen i Adolfsberg. Efter det blev det lite avslaget med allting så vi åkte hem.

Man blir rätt ofta dumt sentimental när man sitter ensam, uttråkad och lyssnar på soft musik så här på kvällskvisten. Man vill att det ska vara så där kärleksfullt som det bara kan vara på film förren... Man är inte mer än människa med känslor och behöv även om man inte alltid vill vara eller erkänna det.

En annan sak... Behöver någon prata om någonting. Ta dig då tiden och lyssna på den personen. Det kan betyda mer än vad många tror.

Ett år sedan Elias dog i en MC-olycka idag. Det gäller att ta vara på livet, för det kan ta slut alldeles för fort.

RSS 2.0