24!

Ja idag har man blivit ett år äldre. Alltså det är inte så att jag levt ett helt år på en dag, men ni förstår nog... Känns inte som det är någon större skillnad på att säga att man är 24 än 23. Det blir nog värre nästa gång då man blir 25, för då är det lika långt till 30 som till 20. Jag var i Hallsberg och firade min födelsedag med familjen. Jag fick lite kläder och några coola saker som är bra att ha i lägenheten. Tillställningen var trevlig och det blev en massa kramande och gosande med småflickorna :-).


Jag, Salle, Henke och Jonsson spelade frisbeegolf tidigare idag, och jag köpte en frisbee för 150 kronor som jag givetvis lyckades kasta bort, så det blev ingen bra start på födelsedagen. Gick inte så jättebra att spela heller och jag lyckades bara hålla Jonsson bakom mig i tävlingen.

Igår var jag, Salle, Macke och Jonsson på Björnis, och det var riktigt roligt. Vakterna tyckte att Macke såg lite vinglig ut men han fick komma in ändå :-). Där inne träffade jag Erik, Anders, Hagis och massa annat kul folk. De spelade It's no good på dansgolvet och då blev det fart på Andy och snacka om skrällåt :-). Salle och jag hade ett mission innan också som vi båda utförde på ett bra sätt :-). Förresten märks det att man bor i en småstad när inte ett enda matställe i centrum är öppet en onsdagsnatt. Hyggligt irriterande!


Kommentarer
Postat av: Zandrah

OJ, grattis i efterskott! Hade noll koll på att du fyllde..

Och JA, It's no good är hur bra somhelst :-)
Hörs! Kram

2006-08-04 @ 19:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0