Blodvite!

Idag var jag, Matz, Robert och Lina på Gustavsvik och badade. Det var väldigt mycket folk, men helt ok ändå. När vi killar skulle åka en av vattenrutschbanorna utomhus hände en lite småotäck incident. Robert tog bra med fart och slängde sig ut i banan och fick en sådan fart att han inte kunde kontrollera åkningen så han slog pannan i banväggen och spräckte ena ögonbrynet. Det blödde våldamt och fick tejpas en massa direkt på plats för att sedan sys ihop, med säkerligen flera stygn, på vårdcentralen i Adolfsberg. Efter det blev det lite avslaget med allting så vi åkte hem.

Man blir rätt ofta dumt sentimental när man sitter ensam, uttråkad och lyssnar på soft musik så här på kvällskvisten. Man vill att det ska vara så där kärleksfullt som det bara kan vara på film förren... Man är inte mer än människa med känslor och behöv även om man inte alltid vill vara eller erkänna det.

En annan sak... Behöver någon prata om någonting. Ta dig då tiden och lyssna på den personen. Det kan betyda mer än vad många tror.

Ett år sedan Elias dog i en MC-olycka idag. Det gäller att ta vara på livet, för det kan ta slut alldeles för fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0