Ljusare tider, men med besk underton...

Ja nu är det ljust klockan 6 på kvällen till och med :-). Det är så underbart att slippa det här jävla mörkret som är under vintern. Nu har det varit soligt också, så man får allt lite vårkänslor, och allt känns lite lättare :-).

Det blev utgång på Satin igår. Tiger Lou lirade och var faktiskt riktigt bra. Det var jag, Amir, Svampen, Pelle och Robert som skulle dit, sedan var det några andra bekanta som jag också visste skulle dit. Förfesten var väl ok... Svampen var nykter och jag vågade inte spela så hög musik, för att jag var rädd att få klagomål. Vi zappade mellan melodifestivalen och en fotbollsmatch med Barcelona. Henke Larsson satte en boll för Barca, kul kul. Under melodifestivalen satt jag och höll på Poodles helt själv, som vanligt. All musik vågar inte uppskattas av alla. Hursomhelst är nog Andreas Johnsons låt lite bättre än Poodles ändå, men men... Carola vann så klart ialf... Ja visst det var väl en bra schlager, men att skicka ner Carola som en symbol för Sverige igen är pinsamt. Falskare människa får man leta efter. Usch, usch!!!
När vi skulle till Satin bangade Svensson ur (han hade förvarnat om det innan så det var inte så konstigt), men han tog med sig Pelle också. Lite trist för då blev det bara jag, Amir och Robert kvar. Amir fixade gratis inträde och köföreträde, vilket var riktigt gött när det var aslång kö :-). Väl där inne fixade han massa gratis dricka också, tyvärr lite för mycket till honom själv, för han blev tvungen att kila hem tidigare :-). De andra bekanta hade också dragit efter konserten, så då var det bara jag och Robert kvar av de jag kände bra. Lite synd för de spelade riktigt bra dansmusik, så det hade nog varit guld att stå och shaka ett gäng. Nu blev det inte så, så vi drog därifrån. Det blev att köpa en pizza. Fanns så klart inga 100-lappar kvar i bankomaten så jag fick ta ut en 500-lapp. Sjukt jobbigt, speciellt när jag var för lat för att testa någon annan bankomat :-).
Träffade lite kurspolarejokrar på Satin förresten. Lite coolt!

Gammelmoster Aina har tydligen blivit väldigt sjuk. Massa problem med hjärtat, så hon ligger tydligen nersövd, och läget verkar allt annat än bra. Hon är över 80 år gammal, men hon är så härlig att hon borde få leva ett tag till!!! Man får hoppas på att det blir bättre. Jobbigt för mamma är det nu.
 
Hade tänkt att åka till Hallsberg idag och titta på fotboll, men så blev det inte... Massa is där bilen står, så jag kom ingenstans. Måste nog ha hjälp av någon eller av vädret för att kunna köra iväg den på egen hand. Det löste sig ganska bra ändå för jag lyckades hitta en malaysisk livestream på internet, så jag kunde se matchen där. Hade dock lite svårt med språket... :-). Liverpool vann ganska enkelt också. Jippi!!! Grädde på moset var att Chelsea fick stryk mot Fulham idag också, som Liverpool pissade på förra onsdagen. Iofs spelar det mindre roll när ligan ändå är avgjord.

Nu blir det sitta hemma och skriva hemtenta hela veckan, men det ska nog lösa sig rätt bra om jag känner mig själv rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0