Klar med skolan!

Igår blev jag klar med kursen, Socialpsykologi, som jag har läst nu i vår. Vi avslutade med en redovisning om självskador och incest. Inte världens mest underhållande ämnen kanske, men rätt intressant. Redovisningen tycker jag gick hyggligt över lag, och min del tycker jag blev bra. Kursen har för det mesta varit riktigt intressant. Kul att lära sig förstå hur det sociala livet kan påverka psyket hos människor. Nu i höst blir det vanlig psykologi istället, på engelska. Min engelska skulle kunna vara bättre, och det är tillräckligt svårt att förstå den svenska kurslitteraturen ibland... Men men det ska nog gå vägen.

Det har varit mycket tjafs på Järnvägens hemsida angående diskvalificeringen av damjuniorerna. Mycket är förstårligt, men vissa saker blir man rätt förbannad på. Damerna och herrarna får massa pengar för att hjälpa till före, under och efter cupen. Det var ganska många damer som inte hjälpte till överhuvudtaget, vilket är jävligt dåligt. Ska kanske tilläggas att många som spelar i A-lagen är juniorer och ska således hjälpa till med cupen, ialf innan och efter. Om jag går tillbaka till sak så har det då tjafsats mycket om att de som spelar i damjuniorlaget inte ska behöva hjälpa till att riva cupen för att de blivit så dåligt behandlade av föreningen i och med diskvalificeringen. Jag tycker det är helt absurt att tänka eller säga så. Ska då de som inte hjälpt till ett skit med cupen få andra saker gratis nästa säsong? Någon tror jag skrev att många funderar på att sluta efter diskvalificeringen, men det är så klart rent skit snack. Jag lovar att ingen kommer sluta på grund av den anledningen. Hursomhelst tycker jag inte det fungerar som bortförklaring att man inte ska behöva hjälpa till med cupen bara för att man blivit diskvalificerad, när så många andra får slita hårdare och pengarna ändå går till alla. Om det nu fanns andra bra anledningar till att de inte hjälpte till är naturligtvis inget jag vet. För övrigt var det herrar som hjälpte till väldigt sparsamt också, kanske på grund av bra anledningar, men bör poängteras.

Det var någon dum jävla idiot som knivhögg en busschaufför här i stan igår för att han inte fick åka gratis. Bussresan skulle kostat 15 kr. När de får tag på idioten tycker jag han ska spikas upp mitt i stan så att alla kan sätta en kniv i honom. Jag HATAR verkligen sådant meningslöst våld.

Järnvägen Cup!

Den här helgen har man tillbringat stora delar av nere vid Järnvägen Cup i Hallsberg. Jag har kikat på matcher, kritat linjer till planerna, rivit ner mål och så vidare. Det är alltid ett helsikes jobb med den där cupen, men det ger bra pengar till laget så det är nog värt att slösa en halv vecka på. Är man många som jobbar med det brukar det inte vara så jobbigt, men som vanligt är det flera som inte hjälper till överhuvudtaget, vilket är jävligt irriterande. Det finns de som gjort mer än vad jag har gjort, men det är desto fler som gjort mindre eller inget alls. För övrigt gick två Järnvägen lag till final men förlorade stort. En annan upseendeväckande sak var att damjuniorerna blev diskade för att de lånat in spelare från en annan förening. Varken speciellt smart eller snyggt när ett av den arrangerade föreningens lag blir diskade.

Det blev en liten utgång på Björnis igår kväll trots allt :-). Madde hade lite födelsedagsfest som jag blev bjuden till, och det var kuligt. Jag och massa brudar he he, kan det bli bättre? Men det var lugnt för min del, tror det blev tre 3/5:or för att inte bara sitta och vara jättetråkig på festen. Sedan blev det som sagt Björnis en stund, och jag knallade hem vid 1. Jag blev väckt lite senare och fick bra övning i att vara terapeut.

ÖSK vann idag igen, och jag hörde målvrålet precis när jag parkerat bilen utanför mitt hus :-). Imorgon är det redovisning på universitetet, och det är det sista sedan är jag klar med den här terminen. Det ska bli skönt att kunna tänka på annat ett tag.

The Sounds!

Jag och några vänner var och såg The Sounds igår på Satin, och de var riktigt bra. Tyvärr är stället lite litet så ibland blev det svårt att se bra, och så blev det trångt och svinvarmt. Kvällens hjälte var Amir som lyckades fixa in oss utan att vi behövde stå i kön. Vi hade inga förköpta biljetter så vi hade nog inte kommit in om inte Amir "fixat" in oss. Tack tack grabben!

Idag har jag byggt mål till Järnvägen Cup och tränat lite handboll. Vi tränade på grus idag och det var verkligen inte så roligt. Så fort man trillade började man att blöda. Hursomhelst var träningen riktigt kul. Vi har fått ett extremt tempo i spelet som iofs är jobbigt att spela, men väldigt givande.

Kikade på Rocky IV nyss. Tycker de filmerna är riktigt bra. Nee nu blir det att sova så att man orkar träna och plugga imorgon.

Tisdag!

Jag tror allt att jag haft den här rubriken några gånger förut. Kanske beror på att tisdagarna är de värsta dagarna, ialf om man jobbar. Vi kom fram till det någon gång när jag jobbade på Ahlsell. På måndagen har man alltid den nyss gågna helgen att prata om, men på tisdagen har man tröttnat att prata om den, och som lera på moset är det svinlångt kvar till fredagen, som jag däremot tycker är veckans bästa dag. Vad har jag sysslat med idag då? Jo jag har bland annat tvättat, och det var lite struligare än vanligt, för att jag kom på imorse att jag kunde tvätta idag. Jag gick då ner vid en 11a typ och kollade om det fanns någon ledig tvättid, och det fanns det klockan 12. När jag sedan knallade ner med min tvätt hade den som tvättade innan så klart inte tvättat klart, så jag fick stå och vänta tills den personen kom (som råkade vara min närmaste granne) och ge henne en utskällning... Eller nee, hon trodde så klart att det inte var någon som bokat tiden efter henne så hon hade dragit över lite med sin tvättid, men hon var klar rätt snart så att jag kunde tvätta. Jag testade att torktumla tvätten för första gången idag också :-). Har inte velat göra det innan för att jag tror att det sliter på kläderna, men idag var det typ bara träningskläder så då provade jag, och det var smidigt för då blev ju tvätten helt torr och slapp ligga i min lägenhet en hel dag för att torka :-). Alltså jag har inte varit helt dum innan heller, bara det att jag använt torkskåpet för att torka kläderna, men då har de inte blivit helt torra.
Pluggade lite med en polare idag också. Vi skrev en sida som vi ska ha till en redovisning, men det blev väl inte så där jättebra, fast det ser alltid bra ut att ha något på papper när man ska träffa resten av seminariegruppen imorgon.
Jag tränade handboll lite tidigare ikväll och den nya tränaren var där och presenterade sig. Han verkade väl ok, men svårt att säga något när han inte var med på själva träningen efteråt. Hörde att Robert kanske skulle komma tillbaka till Järnvägen, och han spelar på samma position som mig och där är det redan stor konkurrens. Kommer han gå över till oss så lär han få spela för han är duktig, så då blir det bara en plats för mig, Dejan, Anders och Sörman att kämpa om... Tror iofs inte att så många fler än jag kommer träna konstant hela tiden, men en hård kamp om platserna lär det bli. Det som känns mest illa är att jag inte känner mig som den mest favoriserade på min position heller... Det kan iofs ha sina orsaker, men jag vet vad jag kan, fast jag får bara fram det ibland :-). Får hoppas att man kan komma tillbaka i gammal god form genom hård försäsongsträning.

Ser ut att kunna bli att gå och kika på The Sounds imorgon. Jag har sett de flesta svenska större banden live, men The Sounds tror jag att jag har missat trots att jag gillar dem rätt mycket.

Läste på NA's hemsida att Ljungskiles högerback fått utstå massa rasistiska påhopp i form av apljud under matchen mot ÖSK. Han sa att det hade kommit från den delen av arenan där jag stog, men varken jag eller de jag var där med hörde någonting sådant. Jag läste i en diskussion på NA's hemsida sedan om incidenten, och det verkar inte vara någon mer än just han som blev utsatt för påhoppen som hört något. Är inte det ganska underligt? Han kanske skyllde ifrån sig för att han var så dålig matchen igenom så att han blev utbytt.

Kroppsarbete!

Under den här snart gågna helgen har jag kroppsarbetat en himla massa. I lördags hjälpte jag Erik med att köra massa plankor och andra saker till soptippen och idag har jag hjälpt till med att bygga mål och så till Järnvägen Cup. Jag känner lite i fingrarna nu att man har arbetat rätt hårt :-). Det kanske är bra att komma in i lite kroppsarbete nu när man snart ska börja jobba på Ahlsell igen. De senaste nio månaderna har man mest ägnat åt hjärngymnastik och inte så mycket kroppsarbete :-).

Jag var och kikade på ÖSK mot Ljungskile idag, och ÖSK vann ganska rättvist med 1-0. De var klart bättre i första halvleken, men andra halvlek var rätt jämn och ganska dålig. Det var nog nästan ett år sedan man sist var på vallen och såg en match live.

Fick mail från universitetet idag om hur min senaste hemtenta hade gått, och det hade gått ungefär så hyggligt som jag trodde. Det blev ett godkänt resultat. Alltid skönt att slippa göra kompletteringar, speciellt när jag inte orkade vara så seriös den här gången.

Lordi vann Eurovision Song Contest igår, och det var riktigt roligt :-). Den låten var klart bäst och den jag höll på hela tiden :-). Lite kul för Finland att vinna också i och med att de alltid brukar komma sist :-). Jag och Matz satt och kikade på tävlingen med några andra vänner. Efteråt hade vi tänkt att gå ut en kort sväng och det var tänkt att bli Babar för att de andra ville dit. Jag och Matz hamnade lite på efterkälken och när vi skulle komma in blev Matz nekad he he... Det har nog aldrig hänt innan när jag varit med :-). Han var inte nykter men knappast dyngrak heller, så det fick bli en kortis på Björnis istället, och där var det inga problem för honom att komma in. Själv var jag lite halvtråkig och nästan nykter, för att jag skulle uppe tidigt dagen efter och hjälpa till med förberedelserna till Järnvägen Cup. Det blev ändå sent så jag är rätt trött nu.

He he såg Ett herrans liv precis och Runar var med i programmet. De körde några skämt med hjälp av honom och det var sjukt kul :-).


...

Nu är det ungefär två år sedan Sanjin gick bort, och jag hade helt glömt bort det. Jag läste en blogg här om dagen som påminde mig om att det var årsdagen av hans bortgång. Undrar om det är bra eller dåligt att man inte kommer ihåg sådana saker? Betyder det att man egentligen inte bryr sig eller att man bara är bra på att gå vidare? Hursomhelst blir ingenting bättre av att gå och deppa själv. När jag tänker efter så hade jag inte en tanke på årsdagen av morfars bortgång heller. Är det egoistiskt eller bara normalt? Jag tror det är ganska normalt. Jag tyckte väldigt bra om både Sajje och morfar. Någon liknande person som Sanjin hade jag aldrig träffat innan och kommer nog inte göra nu efter heller. Han var så väldigt positiv, en person som fick andra att må bra och få dem att vara sig själva. När jag ville åka på en längre utlandsresa var Sajje den enda jag verkligen ville åka med :-). Det blev två resor under ett halvår, dock inte så långa men värdefulla.
Morfar var också en härlig person med en underbar humor. Han hade en grym känsla för kvalité och gillade inte att köpa skit :-). Något jag måste ha ärvt i direkt nedstigande led på något sätt :-). Fick man något av morfar var det alltid riktigt bra saker. Jag kommer speciellt ihåg fotbollen jag fick, det var en dyr Select boll. Morfar hade köpt en billig först, men sedan ångrat sig och köpt en mycket bättre till mig istället. Den första hade han kvar hemma hos sig, så att jag kunde leka med den där. Det är bland det mest kärleksfulla någon gjort mot mig... Han var fotbollsmålvakt också när han var yngre. Jag brukar alltid tänka på honom när jag står i mål, när jag tycker det är nervöst eller jobbigt.

Vad händer ikväll? Ingen aning... Hjälpa Erik vid 10 imorgon ialf, så jag måste upp "tidigt" imorgon :-).

Grattis Barcelona!

Såg nyss Champions League finalen mellan Barcelona och Arsenal. Det var en helt ok match, men den hade nog kunnat blivit ännu bättre om inte Lehmann i Arsenals mål hade blivit utvisad redan tidigt i matchen. Henke Larsson kom in i slutet av matchen när Arsenal ledde med 1-0, och han lyckades med konststycket att passa fram till Barcelonas två mål, vilka räckte för seger. Måste varit väldigt gött för Henke att vinna CL och vara så pass inblandad i målen, speciellt när det var hans sista match i Barcelonatröjan. Egentligen höll jag nog lite på Arsenal, men det spelade ingen större roll att Barcelona vann istället.

Idag har vi träffats i seminariegruppen och försökt plugga lite. Det blev väl inte så mycket gjort och var mest massa olika uppfattningar om saker och ting. Jag har förjävla svårt för när någon menar att jag har fel genom någon halvdålig erfarenhet av någon annan. Då är det bättre att de försöker förstå vad jag menar istället. Hursomhelst brukar vi få ihop något rätt bra även att vi ofta tycker väldigt olika om saker och ting, så jag tror det blir bra den här gången med.

Jag har varit ute och sprungit ganska långt idag, typ 6 kilometer eller något sådant. Trots att springa är bland det tråkigaste man kan göra så känns det ändå rätt hyggligt just nu.

Undrar just om jag ändrat min personlighet lite på tjejfronten? Jag har väl iofs aldrig varit någon riktig player, även om lillasystern har påstått det någon gång, men nu är jag mycket mer inne på att tycka om någon... Det är inte bra alls för jag känner inte riktigt igen mig själv :-). Det är bara när jag blir lite för full man blir sig själv igen he he... Får helt enkelt citera ur en gammal klassisk låt med Magnum Bonum: Varför varför är det så här, kan jag kan jag aldrig bli kär. Passar in lite på vad jag vill nu ialf...

Fick tillbaka min trasiga DVD idag, eller nu bör den inte vara trasig längre, men jag har inte provat den än :-). Jag har saknat den lite :-). Haga skrev över elen på mig idag också. Själv trodde jag det var fixat i och med att det ringde en tjej och undrade om jag ville byta till ett annat bolag för någon vecka sedan. Hon sa att bara jag ville byta så skulle hon fixa allt även att elen inte stog på mig, men idag fick jag papper på att det inte hade gått ändå. Egentligen var nog det lika bra när elpriserna har gått ner.

Jag blev tvungen att åka motorcykel i regnet till Hallsberg idag och det var inte roligt. Man såg verkligen ingenting för att visiret bara immade igen hela tiden, sedan var det svinkallt och sist men inte minst började motorcykeln hacka. Hoppas verkligen det berodde på regnet och inte på något annat strul.

Nee nu är det väl snart dax att hoppa upp i den oftast tomma sängen :-(...

Det blev seger!

I lördags såg jag Liverpool besegra West Ham i FA-cupfinalen :-). Det var en speciell match med många jobbiga stunder, men med ett härligt slut där Liverpool vann efter straffläggning. Steven Gerrard var magnifik matchen igenom.
Efter matchen bar det hem till Larsa för att förfesta lite. Humm han skulle nog kunnat ha dammat någon gång efter att han flyttat in... :-). Det var en trevlig förfest, och kvällen avslutades sedan med ett besök på Björnis. Jag försökte komma in på Harrys först, men jag var lite väl ung tyckte vakten. Det kanske var lika bra :-). Kvällen på Björnis blev lyckad, och Liverpooltröjan jag bar fick bara positiv uppmärksamhet :-).

Idag har jag och Nisse tränat lite styrka. Jag har även försökt läsa lite i texten tills imorgon och spelat en runda minigolf. Jag fick en riktigt taskig start på minigolfen, men jag ordnade till det så att jag slutligen stog som segrare :-). Skönt det för jag gillar inte att förlora.

Nu blir det en macka och sängen. Behöver läsa lite mera och det är rätt tidigt i skolan imorgon.

FA-cupfinal idag!

Idag är det alltså äntligen dax för FA-cupfinalen mellan Liverpool och West Ham. Liverpool får ses som ganska klara favoriter, men jag är ändå rädd för underskattning eller att det första förlösande målet inte vill trilla in. Det skulle vara så gött med en titel det här året med, och i sådana fall blir det Liverpooltröja, och kanske men antagligen inte, Liverpoolhalsduk på krogen ikväll. Om det blir förlust blir det väl till att deppdricka :-(. Matchen ska jag se på Klaras med Larsa, Edström, Oscar och Pelle, och det ska bli riktigt kul. Efter matchen blir det att gå hem till Larsa för att dricka några öl, sedan bär det av till krogen. Skulle tro att det blir Björnis ikväll.

Jag har ett riktigt I-landsproblem för tillfället :-). Jag har min motorcykel ståendes på min parkering här i Örebro, och parkeringen består av grus... Det gör att motorcykeln inte står helt stadigt, så jag kan inte sova ordentligt på nätterna, utan är orolig för att den ska ha blåst omkull och vaknar hela tiden och måste kolla ut genom fönstret för att se att den står upp ordentligt :-). Lite sjukt men sant he he...

Igår kväll invigde jag, Salle, Jonny och Nisse uteserveringarna här i stan, eller de kanske redan hade provat någon i år, men för mig var det första gången i år. Det blev en glass och en kaffe. Riktigt soft att bara sitta och snacka skit och kolla på folk som går förbi :-).

Jag sprang 5 km igår och fick ont i foten efteråt av någon anledning, men den lilla smärtan försvinner nog efter några öl och förhoppningsvis glädjerus efter FA-cup vinst.


TV-kväll!

Ikväll har det blivit en riktig TV-kväll. Det började med Jeopardy och fortsatte med Time-Out. Nu är det en halvtimmes paus för att sedan fortsätta med Ghost Whisperer och sedan sluta med Rocky II. Det hör inte till vanligheterna att jag använder en hel kväll till TV-tittande :-). Men idag har jag träningsvärk, efter två dagars Jonsson-fys, och inte något speciellt annat att göra. Det är rätt soft att bara sitta och kolla på "dumburken" ibland :-).

Har legat i soffan halva dagen och läst en bok som heter Zebraflickan och som handlar om en ung tjej som är extremt självdestruktiv. Jag har bara kommit halvvägs så jag ska inte recenssera den än, men den är väldigt intressant, fast om jag tycker direkt synd om tjejen i boken har jag inte kommit fram till än. Frågan är lite hur mycket samhället ska betala i vård och liknande för dem som medvetet skadar sig själva utan direkt klara orsaker...? Ungefär samma tankar som om man ska behandla rökare för lungcancer mm... Det är väldigt svåra frågor ur både moralisk och etisk synvinkel, men jag tror ni förstår mina tankegångar. Det känns som att det finns vettigare saker att ödsla skattepengarna på. Nu röker min egen pappa och det är klart att jag vill att han ska få behandling mot eventuell lungcancer, så jag är tydligen något egoisitiskt ambivalent i frågan.
Mycket av den antidepressiva medicinen skrivs ut efter samtal med patienten, alltså finns det med all största sannolikhet inte några bra medicinska prover för diagnosticering av depressioner. Jag undrar just hur mycket Prozac med mera som skrivs ut gratis till "patienter" helt i onödan. Går det mäta liv i pengar? Den frågan är kanske ännu svårare ur moralisk synvinkel än den jag ställde innan.

Nu blir det tillbaka till TVn och Ghost Whisperer.

Guldväder!

Det har varit ett helt fantastiskt skönt väder de senaste dagarna :-). Idag har jag till och med suttit ute och läst en stund. Det var nästan så att jag blev lite röd till på köpet... Huden har inte sett så mycket sol på länge får jag skylla på :-). Hursomhelst är det mycket snyggare att vara lite brun än vit som man brukar vara :-). Såg på vädret på TV idag att värmen ska hålla i sig ett par dagar till, så man kanske hinner sola lite mer :-).


Vi har haft väldigt intressanta föreläsningar nu de senaste två veckorna. De har handlat om depressioner och utbrändhet, och det verkar som mina tidigare antaganden står sig rätt bra med vad forskningen har kommit fram till. Speciellt får Prozac och liknande preparat ganska stor kritik, dock inte sagt att de inte ska användas, men det verkar som de ger en del oroväckande verkningar. Jag vill inte kalla det biverkningar, men preparaten påverkar tydligen ofta självet på ett oroväckande sätt. Många blir helt annorlunda och upplever saker och ting på ett helt annat sätt. En text vi har läst heter "Is it me or is it Prozac?". Det syftar på om man är sig själv när man går på Prozac, eller om man fått ett nytt själv skapat av Prozac... Ganska skrämmande, speciellt i dagens samhälle där det är lite inne att vara depressiv, vilket leder till att många äter psykofarmaka utan större anledning. En annan, kanske inte lika radikal, anledning till ökandet av psykofarmakaanvändande är samhällets krav på att människorna ska prestera på topp hela tiden, vilket leder till att allt fler inte klarar av det, och på så sätt tar psykofarmaka för att kunna ligga på topp konstant. Jag kan förstå den anledningen till ökningen, men tycker inte den är helt korrekt. Man är inte deprimerad bara för att man inte är på topp jämt. En annan intressant anledning, till kanske då mest utbrändhet, är att det mestadels beror på att man har ett jobb där man inte får någon respons av de man arbetar med, och således inte för att man arbetar för mycket. Det är helt enkelt farligt att arbeta med sjuka männsikor som inte svarar på tilltal och liknande, för att man då känner sig helt nonchalerad. Ett annat exempel är att arbeta med människor som bara ser sig själva och således behandlar andra som objekt. Det var lite om dagens psykiska problem, och det finns massa andra förklaringar också som jag inte orkar ta upp nu. Jag är rätt säker på att de flesta av dagens psykiska problem inte är några större problem egentligen. Ska försöka skriva mer utförligt någon annan gång om jag orkar...


Handboll!

Idag har jag varit nere i Göteborg och tittat på lite handboll. Det var SM-final för både damer och herrar, och det spelades i Scandinavium. Jag brukar inte titta på handboll så ofta, för att jag inte tycker det är så där jätteroligt, men ett par SM-finaler är aldrig fel :-). Jag följde med av en annan anledning också, trodde det skulle vara i Globen där jag aldrig varit förut, men så visades det sig att det var i Scandinavium, vilket var lite trist för där har jag varit förut. Matcherna slutade så att Sävehof vann damfinalen och Hammarby herrfinalen, vilket var helt emot hur jag hade tippat :-).

Diskuterade om hur det är att åka med Rosa bussarna i Sydamerika, och det verkar vara både rätt billigt och kul, så hittar jag massa pengar någonstans plus att man får med sig någon rolig människa skulle jag kunna åka på en gång :-). Jag är lite för feg för att åka runt i Sydamerika på egen hand, för att det verkar vara lite så där med rättssystemet där nere bland annat.

Jag brukar jämt ha massa intressanta tankar att skriva om när jag bara ligger och tänker, men så när jag väl sätter mig här så kommer jag inte på något sådant alls :-(. Diskuterade lite med Nils förut om vilka av de bekanta man tycker bra om och fungerar bra tillsammans med. Det är rätt konstigt att man fungerar så bra med vissa och så dåligt med andra. Är det för att man har bestämt sig lite för att man inte ska gilla den personen av vissa små anledningar, eller är det för att man helt enkelt är så olika? Själv har jag inte så där jättemånga väldigt nära kompisar, men däremot ett ganska stort kontaktnät. Jag tycker inte det stämmer så bra på mig som människa i och med att jag säkerligen inte alltid är den roligaste att umgås med, då jag är något egen. Ofta ser jag inte heller någon större anledning till att lära känna massa nytt folk för sakens skull. Fast jag får nog ta tillbaka lite av det där ändå... Är nog inte bara jag som är lite egen, utan det är vi nog alla mer eller mindre... Hursomhelst tycker jag att jag borde ha några riktigt tajta kompisar istället för massa mer lösa :-). Helt klart dagens lurighet :-).

Ingen utgång ikväll och Caféteriaarbete imorgon.

Kvällens låttips:

The Goo Goo Dolls - Let love in
Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child

Nervöst!

Idag har jag varit nervös, ganska rejält till och med. Jag är väl inte världens coolaste kille alla gånger, men inte heller den som går runt och är nervös för allting. Dagens nervositet berodde på en besiktning av min motorcykel. Jag skulle inte ha råd att laga den om de upptäckte några konstiga fel, så då hade jag fått körförbud och inte kunnat åka något i sommar. Men nu gick det så bra att motorcykeln inte fick en enda anmärkning, så nu kan jag åka i två år utan att behöva besiktiga igen.

Det är examinerande seminarium imorgon, och jag har inte förberätt mig alls. Det enda jag vet är vad jag ska prata om. Kan bli att kolla genom det där snart, annars fixar jag det imorgon förmiddag. Men det löser sig det där för jag har rätt bra koll på vad jag ska prata om ändå.

Jag sprang 5 km i Motorp idag, och det sög som fan i vaderna... Det kändes jättebra i början, men inte i slutet :-). Springa är väldigt tråkigt, men ett nödvändigt ont.

Fan... Nu glömde jag ringa storasyster och fråga vad hon önskar sig i födelsedagspresent, igen... Vi ska ju dit imorgon och fira henne. Jag är alltid lika jävla klantig.

Nu har det blivit vittblått någonting...

Nu har jag lyckats fått ett lager färg på alla ställen som ska målas, och färgen har tagit slut. Det kan nog bli att hämta lite mer färg, men det kanske blir bra som det är nu. Jag får göra en utvärdering imorgon.

Igår blev det utgång igen, trots att jag var riktigt bakfull. Det blev Björnis, och det var rätt mycket folk där som jag kände, så det var riktigt kul, men lite trångt som vanligt. Annars är nog Björnis det stället som jag gillar bäst. Henke var där och var inte helt otippat rätt dragen. Han hade som mål att se och vara så dryg som möjligt :-). Jag trodde han skulle bli utkastad rätt fort, för han hade lite svårt med motoriken, men han löste det och blev kvar hela kvällen :-). Gattas var riktigt het också :-). Han såg faktiskt lite upptagen ut ett tag... Själv tog jag det ganska lugnt med både alkohol och raggande, men det var roligt ändå.

Nu kollar jag på något slags "samla in pengar till något genom humor program" på 4an. Hon tjejen från Hey baberiba är programledare, och det känns jättekonstigt när hon försöker vara seriös... Men rolig är hon.

Var ute på en liten löparrunda nyss, och det kändes ovanligt bra. Jag tävlade lite med en tjej jag sprang om i spåret, på så sätt sprang jag lite fortare. Hon var så klart inte medveten om tävlingen, men det var jag :-).

Jag kollade på vädret nyss och det ska bli svinvarmt snart :-).


Jag tror nästan det är bra att vara sjuk ibland, för när man frisknar till känner man hur jävla skönt det är att vara frisk. Det känns faktiskt helt underbart när man börjar kunna äta efter att ha varit illamående :-). Jag är typ aldrig sjuk, så då glömmer jag att värdesätta hur gött det är att vara frisk, men nu efter bakfyllan har jag kommit på hur underbart det är igen :-).


RSS 2.0