Tisdag!

Jag tror allt att jag haft den här rubriken några gånger förut. Kanske beror på att tisdagarna är de värsta dagarna, ialf om man jobbar. Vi kom fram till det någon gång när jag jobbade på Ahlsell. På måndagen har man alltid den nyss gågna helgen att prata om, men på tisdagen har man tröttnat att prata om den, och som lera på moset är det svinlångt kvar till fredagen, som jag däremot tycker är veckans bästa dag. Vad har jag sysslat med idag då? Jo jag har bland annat tvättat, och det var lite struligare än vanligt, för att jag kom på imorse att jag kunde tvätta idag. Jag gick då ner vid en 11a typ och kollade om det fanns någon ledig tvättid, och det fanns det klockan 12. När jag sedan knallade ner med min tvätt hade den som tvättade innan så klart inte tvättat klart, så jag fick stå och vänta tills den personen kom (som råkade vara min närmaste granne) och ge henne en utskällning... Eller nee, hon trodde så klart att det inte var någon som bokat tiden efter henne så hon hade dragit över lite med sin tvättid, men hon var klar rätt snart så att jag kunde tvätta. Jag testade att torktumla tvätten för första gången idag också :-). Har inte velat göra det innan för att jag tror att det sliter på kläderna, men idag var det typ bara träningskläder så då provade jag, och det var smidigt för då blev ju tvätten helt torr och slapp ligga i min lägenhet en hel dag för att torka :-). Alltså jag har inte varit helt dum innan heller, bara det att jag använt torkskåpet för att torka kläderna, men då har de inte blivit helt torra.
Pluggade lite med en polare idag också. Vi skrev en sida som vi ska ha till en redovisning, men det blev väl inte så där jättebra, fast det ser alltid bra ut att ha något på papper när man ska träffa resten av seminariegruppen imorgon.
Jag tränade handboll lite tidigare ikväll och den nya tränaren var där och presenterade sig. Han verkade väl ok, men svårt att säga något när han inte var med på själva träningen efteråt. Hörde att Robert kanske skulle komma tillbaka till Järnvägen, och han spelar på samma position som mig och där är det redan stor konkurrens. Kommer han gå över till oss så lär han få spela för han är duktig, så då blir det bara en plats för mig, Dejan, Anders och Sörman att kämpa om... Tror iofs inte att så många fler än jag kommer träna konstant hela tiden, men en hård kamp om platserna lär det bli. Det som känns mest illa är att jag inte känner mig som den mest favoriserade på min position heller... Det kan iofs ha sina orsaker, men jag vet vad jag kan, fast jag får bara fram det ibland :-). Får hoppas att man kan komma tillbaka i gammal god form genom hård försäsongsträning.

Ser ut att kunna bli att gå och kika på The Sounds imorgon. Jag har sett de flesta svenska större banden live, men The Sounds tror jag att jag har missat trots att jag gillar dem rätt mycket.

Läste på NA's hemsida att Ljungskiles högerback fått utstå massa rasistiska påhopp i form av apljud under matchen mot ÖSK. Han sa att det hade kommit från den delen av arenan där jag stog, men varken jag eller de jag var där med hörde någonting sådant. Jag läste i en diskussion på NA's hemsida sedan om incidenten, och det verkar inte vara någon mer än just han som blev utsatt för påhoppen som hört något. Är inte det ganska underligt? Han kanske skyllde ifrån sig för att han var så dålig matchen igenom så att han blev utbytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0