Lyckad helg!

Den här helgen blev faktiskt riktigt lyckad. Det började med att jag i fredags gick till Satin för att titta på några gamla jobbarkompisar som spelade där. Jag tyckte de gjorde en helt ok spelning och det lät hyggligt tight. Det som jag kan se som negativt är att de måste försöka få lite mer publikkontakt. Sångaren är rätt cool men lite blyg. Det är svårt som fan men det skulle bli mycket bättre om han talade till publiken och inte ner i scengolvet under mellansnacken :-). Jag hade inte gjort det bättre själv antagligen men det var ett tips. Efter de hade spelat blev det att dansa med Oscar resten av kvällen. Det var ett dansgolv på övervåningen som bara spelade massa 94a klassiker :-). Jäklar vad jag shakade, trots att jag inte var direkt jättefull, och svettigt blev det :-). Det var riktigt roligt. Jag dissade Satin förra helgen men nu ger jag stället beröm istället. Det var dock en annan klubb där den här helgen än sist vilket bör tilläggas.

I lördags blev det lugnare med spelkväll hemma hos Anna-Maria med några kompisar. Vi spelade "Vem vill bli miljonär?" i två omgångar och mitt lag vann båda :-). Alltid gött att vinna hehe... Det var en trevlig kväll.

Jag har blivit helt inne i två riktigt klassiska hårdrockslåtar den här helgen. De har spelats ganska konstant och än så länge har jag inte tröttnat på dem. Så dagens låttips blir således...

Alice Cooper - Bed of nails
Alice Cooper - He's back (The man behind the mask)

Ibland är hemligheter så bra och intressanta att de bör hållas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0