Sverige vann!!!

Kikade på Sverige - Spanien igår och var rätt övertygad innan om att Sverige borde åka på stryk, men så blev det inte :-). Diskuterade iofs lite innan om att svenskarna säkert skulle kämpa mer och vara mer avslappnade när världens största diva Zlatan inte skulle vara med och när dryga Mellberg inte längre var lagkapten, och så blev det faktiskt. Jämför man med VM så kämpade Sverige väldigt mycket mer för varandra under den här matchen. De hade så klart en del tur med att sätta chanserna de fick och att Shaaban lyckades rädda spanjorernas skott, men första halvleken var helt jämn och att ett nederlagstippat lag backar hem efter en ledning är naturligt och sker nästan alltid. Funderade lite över Zlatan igår... Har han egentligen lyckats med så mycket som alla tror? Vad jag har förstått så har Rosenberg gjort mer mål i Ajax under sin debutsäsong än vad Zlatan gjorde och är det så svårt att göra ett par mål och några assist när man spelar med några av de bästa spelarna i världen i sitt lag och sedan även mutat domaren? Får se nu hur han lyckas i Inter, det har ju gått sä där än så länge...

Jag var ute hos storasysters familj igår och hälsade på, åt mat och lekte med barnen. Världens sötaste ettåring, Lisa, somnade på mitt bröst efter att ha vägrat sova i sin säng, men hos mig gick det bra :-). Saga och jag sjöng till Linda Bengtzing och läste bok också :-).

Det blev en lugn helg eftersom förra helgen blev rätt hård. Efter matchen kikade jag på Walk the line som var en helt ok film med bra musik, men jag trodde nog den skulle vara lite bättre efter allt man hört om den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0