Plugghäst!

Idag, och säkerligen hela veckan lång, kommer jag vara en riktig pluggis. Det är tenta på fredag och det ska försökas pluggas in extremt mycket saker till den. Det är inte direkt ett begrepp som man ska lära sig utan snarare en hel bok med massor av begrepp. Tentan kommer vara uppdelad i två delar, för vi har haft två olika lärare på den, och den första delen tror jag inte är några större bekymmer men den andra är väldigt strulig. Hursomhelst kommer det bli spännande på fredag att se hur det går :-).

Det verkar som att det kan bli en resa till Sälen i december. Pelle undrade om jag ville följa med idag, och jag tackade ja. Det är väl inte helt klart att det blir av, men det lutar åt det ialf. Kan bli kul att se hur jag klarar mig på ett par skidor :-). Undrar just om jag känner någon som kan låna ut?

Det blev en löparrunda idag uppe i Markaspåret i ljuset från elljusen, och det var ganska så mysigt att springa så, men man blev typ livrädd när man mötte andra joggare, för man såg dem så sent :-).

Det ringde någon och ville att jag skulle vara med i en undersökning igår om diverse reklam och grejer, och jag tackade ja. Man är inte alltid så smart när man ska svara på frågor om hur många smärtstillande geler och pengainsamlande organisationer man känner till :-). Jag kom inte på så många under samtalet, men desto fler efteråt :-).


Kommentarer
Postat av: Max

Hej kan du adda mej på msn så kan vi talas vid. =)

2006-11-06 @ 16:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0