Trevlig tid!

Jag tycker jag har en trevlig period i mitt liv just nu. Inga direkta problem att oroa sig över och det mesta går som det ska. Jag såg att jag lyckades få ett VG på senaste tentan också vilket iofs inte är så mycket att hänga i julgranen när lite mer än hälften av klassen lyckades med det konststycket. Men det var skönt ialf... Nu är det tenta på fredag igen och det blir spännande att se hur det går men det löser sig säkert det med.

Oj vad jag fick känsloyttringar efter ett uttalande här om dagen av en lös bekant... Vi skickade lite låtar till varandra och diskuterade lite musik när hon sa att "klassiker det är inget jag lyssnar på" :-). Min reaktion blev någonstans mellan skratt och gråt... Den musiken jag hade fått var iofs ny och bra men lät ungefär som vilken vanlig gitarrpop som helst. Det var det som fick mina känslor att svalla... Jag kan fortfarande inte förstå varför man måste vara så enkelspårig i musik, spelar det någon roll om musiken är ny eller gammal? Är det inte om man uppskattar musiken som är det viktiga? Ibland undrar man ju...

Jag måste bara citera lite ur psykologiboken också för att på något sätt "reta" Erika lite grand: Can men and women be "just friends"? It turns out that men have more difficulty than do women in being friends with the opposite sex. Men are more likely than woman in initiate friendship with someone of the opposite sex because they are sexually attracted to them; and more likely to dissolve such friendship if they do not result in sex. :-).


Nu är det bara en timma kvar till FA-cup matchen mellan Liverpool och Arsenal, det blir spännande värre :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0