Sade upp lägenheten...

Snart kommer inte jag bo kvar på Nygatan 50 här i Örebro. Efter att ha varit lite stressad och fundersam över hur jag skulle göra med lägenheten så bestämde jag mig idag för att säga upp den så att jag inte har några hyror att tänka på när jag reser. Men hyr ut i andra hand tänker ni, och det gjorde jag också. Jag lade ut annons på Blocket och det hörde av sig några stycken men alla sa nej till slut och det förstår jag i och med att de fasta kostaderna är rätt dyra plus att jag bara fick hyra ut den i ett halvår. Jag antar att det säkert varit ganska lätt att hyra ut lägenheten i augusti när studenter med flera blir lite mer desperata men jag vågade inte chansa på det. Hade jag då blivit tvungen att säga upp lägenheten i augusti hade jag haft hyra att betala nästan hela resan och det hade jag inte haft råd med. En annan viktig sak är att de på hyresbolaget inte var så heta på att man lät någon ta över förstahandskontraktet rakt av heller. Det gjorde knappast saken lättare. Nu blir det säkert studentlägenhet i vår annars får jag väl flytta in hos Gattas, Nisse eller någon annan ett tag :-P. Antagligen väldigt populärt...
Slutligen var min lägenhet ändå för dyr att bo i som student och inte speciellt stor och bra heller så att man ville bo kvar någon längre tid heller.

Riktigt härliga kommentarer till förra inlägget förresten :-).

Imorgon är det tenta och det kommer nog gå hyggligt. Det verkar inte vara så svårt men jag har haft en del annat att tänka på och syssla med så studietiden har nog varit lite sämre än vanligt. Humm känns som jag skrivit så förut :-). Bort med alla press haha...

Korpmatch igen!

Idag spelade jag en korpmatch igen fast med ett annat lag. Den här gången var det Roberts korplag som behövde en målvakt och jag ställde upp. Det var lite seriösare nu med domare och grejer men tyvärr förlorade vi med 2-0 efter lite slarv i försvarsspelet. Annars var vi allt det bättre laget och borde ha vunnit. Missade typ två öppna mål :-(. Jag har uppenbarligen blivit en riktig "klubbhora" :-). Tränat och spelat med tre olika lag senaste månaden :-). Kankse skulle starta målvaktspool och hyra ut mig själv :-).

Nu har jag lagt ut min lägenhet på Blocket också. Får man se om man hittar någon man litar på som vill bo i lägenheten ett tag. Det vore ju onekligen bra för min reseekonomi.

Jag ska sluta detta inlägg med lite agg till alla dessa paprazzis :-).
image25
image26

Trevlig Älg :-)!

Så stod det på en stadsbuss som körde förbi mig i fredags, eller det var en bild på en älg, men typ samma sak :-). Jag kan tycka att sådant är fruktansvärt roligt och uppiggande. Lite humor och vänlighet i vardagen är så härligt, speciellt när det är på ställen där man inte förväntar sig att se det.

Jag gjorde kanske mitt livs bästa framförande i torsdags. Pratade lite om en avföringssjukdom :-). Jag hade förberrett mig lite innan så att jag hade lite koll på vad jag skulle säga och det var en bra grej för jag var riktigt nöjd efteråt :-).

Igår var jag en sväng på Strömpis med Klarvik och company och det var helt ok men inte mer. Första kvällen i år som jag inte hade med mig jackan till krogen och det var inte ens kallt när jag gick hem. Det börjar bli sommar :-).

Idag är det "Mors dag" så snart bär det av till Hallsberg för att fira mor min lite grand.

Förlust...

Det blev förlust med 2-1. Liverpool var det bättre laget och borde ha vunnit men ett turmål av världens äckligaste fotbollsspelare avgjorde matchen :-(. Det mest skrämmande var dock att domaren blåste av matchen för tidigt. Inte för att chansen att Liverpool hade lyckats få en kvittering var så stor kanske men det luktar mygel och mutor lång väg.

Nya tag nästa säsong!

You'll never walk alone as a Liverpool supporter! Walk on brothers!

Det gnager lite...

Jag känner mig lite mer stressad än vanligt just nu. En del saker går inte riktigt som jag vill, eller det är bara en sak :-). Jag får inte min båge såld trots att den nästan är gratis. Sedan är det lite det här med att hyra ut lägenheten i andra hand. Att man hittar någon man kan lita på osv... Inte så kul om den som hyr slutar betala hyran när jag är i Australien eller något liknande. Även skolan gnager lite i och med att jag ligger lite efter men jag börjar komma i fas. Det största I-landsproblemet är att jag vill spela fotboll men förstår själv att det är rätt meningslöst när jag inte kommer kunna vara med något ialf. Det gör mig lite ambivalent över vad jag vill :-). Det känns även som att tiden går så fort nu och att jag inte hinner med det jag ska trots att jag har hur mycket tid som helst egentligen :-). Eller jag har inte riktigt lika mycket tid som många andra för jag tror att jag sover lite mer än de flesta och behöver nog det också för att kunna koncentrera mig ordentligt :-).

Det var lite gnäll först!

Nu är det 45 minuter kvar till CL-finalen i fotboll mellan Liverpool och Milan, börjar bli nervöst. Kom igen nu Liverpool snälla vinn!!!

76 kg?

Jag ställde min kropp på min våg idag för att se vad jag vägde och till min stora förvåning visade vågen på 76 kilogram. Så lite har jag nog inte vägt sedan i gymnasiet eller något liknande. Jag håller på och tynar bort :-). Tunnisen som blev lite halvbiff håller på och bli en tunnis igen :-). Inte undra på att det känts lite sämre på gymet på senaste tiden... Men inte fan har det gått bättre i löparspåret trots viktnedgången grr...

Igår kikade jag, Oscar och Hagis på FA-cupfinalen mellan Chelski och Scums. Chelski lyckades vinna i förlängningen trots att Scums hade en boll inne i mål innan men det gilldes tydligen inte. Nu hoppas jag verkligen på att den äckliga men uppenbarligen kunniga Mourinho kan knipa igen sin lilla käft om Garcias mål mot Chelski i CL för ett par år sedan var inne eller ej. Har väldigt svårt att se att han kommer älta Scums mål lika mycket som Liverpools mål. Alltid lätt att vara glad i framgång.

Efter matchen blev det fest med lite andra jobbarkompisar på norr här i Örebro och det var helt ok. Amir lyckades få med mig och Oscar på gästlistan till Satin så att vi fick köföreträde och gratis inträde. Ett STORT TACK till Amir för det. Jag är dock inte som alla andra som säkert känner sig såååå viktiga och fräna när de får gå före i kön utan jag tycker mest det är pinsamt men det är jävligt skönt att slippa kön och gå in gratis. Shout Out Louds spelade och gjorde en bra spelning. På vägen hem träffade jag på den enda som jag tyckte var lite dryg av de som spelade i Bobby BK men nu var han hur trevlig som helst och ville att jag skulle fortsätta träna :-). Alltid trevligt :-). Hade även ett par smått givande konversationer på MSN när jag kommit hem sedan.

Nu har jag satt ner min båge till 20 000 kr. Det är ju gratis... Förstår inte att ingen vill ha den. Är folk så jävla täta nuförtiden så att de köper dyrare bågar eller?

Nu river grabbarna Järnvägen Cup för det här året... Känns som man borde hjälpt till bara för att.... Men men... Jag spelar inte längre så jag tror inte någon räknar med att jag skulle hjälpa till.

Kristi Himmelsfärd!?

Idag är det Kristi Himmelsfärd tydligen... Jag fick reda på det igår att det var idag och att alla skulle vara lediga. Så bra koll har jag. En fundering om samma tema är ju om det stavas så som jag skrivit det i rubriken, eller ska det kanske sitta ihop eller vara ett bindesträck mellan orden? Jag vet nog inte ens varför man firar den här helgdagen. En logisk förklaring är väl att Jesus försvann från sin grav idag, eller är det någon annan anledning till firandet? Den som vet hur det ligger till kan skriva en kommentar :-).

Idag har jag läst typ 40 sidor om depressioner och manier vilket var ganska intressant, men man blir lite mindre koncentrerad när man suttit i 3 timmar och tryckt genom sida för sida. Det känns lite som att en av mina arbetskamrater lider av så kallad bipolär sjukdom eller manodepressiv sjukdom som det även kallas.

Jag såg filmen The Crash igår kväll och den var riktigt bra. Handlade mycket om rasism men tog inte parti för någon speciell "ras" så att säga. Ett tips om ni inte sett den.

Vad ska jag sysselsätta mig med nu då? Det är den stora frågan :-). Jag får försöka hitta på något spännande.

Trött!!!

Inte nog med att det varit en "hård" helg med partaj och för lite sömn så lägger de en föreläsning klockan 9 på morgonen. Jag tycker inte om att vara trött så det blir en rejäl eftermiddagslur nu efter maten :-). Undrar just om jag kommer hinna plugga något idag som jag tänkt? Måste försöka hinna med det för jag ligger lite efter. Jag ska nog träna med Bobby BK ikväll också. Dyrvik tyckte jag skulle hänga med... De verkade inte helt nöjda med sin målvakt. Hursomhelst är det roligare att spela fotboll än att gå ut och springa i spåret så jag tänkte hänga på för en "provträning" :-). Jag har dock inte råd med den hutlösa medlemsavgiften som de har i Bobby BK så jag vet inte riktigt hur det blir med det där sen... Men, men en träning är ju aldrig fel dock.

Det gick inte så bra för The Ark i Eurovision Song Contest. Men man ska nog inte vara så jätteförvånad över det. "The worrying kind" är en helt ok låt efter att man hört den några gånger. Själv tyckte jag inte den var så värst första gången jag hörde den för den saknar egentlig refräng och har inget riktigt driv tyvärr. Hade de tagit någon av sina andra låtar hade det nog gått bättre.

Intressant föreläsning om personlighetsstörningar idag. Det är skillnad på narcissist och psykopat även att de är ganska lika... Jag måste lära mig det så att jag inte kallar folk för fel saker :-P.

Korpenmatch!

Idag spelade jag en träningsmatch med Volvos korpenlag :-). De hade tydligen ingen målvakt så då tänkte Sörman på mig och ringde och frågade om jag ville vara med. Jag tackade så klart ja för jag har varit riktigt sugen på att spela fotboll senaste tiden. Man blir alltid sugen på fotboll på våren :-). Matchen slutade 2-2 och jag skötte mitt i målet. Men vara målvakt är som vanligt ganska trist. Man har ganska tråkigt när det inte händer så mycket och så har man alltid en liten press på sig att inte göra något misstag. Det roligaste med att vara målvakt är när det gått bra och man får lite beröm efteråt och att man syns lite extra men själva målvaktandet är sällan speciellt roande.

Åhh vad jag behöver städa min lägenhet nu... Men jag har inte haft tid som man brukar säga :-). Ska försöka ta tag i det där imorgon.

Jäkla flax :-)!

FIck tillbaka min tenta igår och jag lyckades trots allt knipa ett VG. Gränsen för VG var 37 och jag hade exakt 37 poäng :-). Där kan man snacka om flax :-). Aldrig fel att ha det ibland, men man kan ju se det lite negativt också för nu måste jag få VG på sista delkursen också för att kunna få VG i hela kursen. Hade jag bara fått G på den här tentan hade VG i kursen varit omöjligt så då hade man kunnat softa lite mer nu på slutet :-). Annars är den här sista delkursen, klinisk psykologi, riktigt intressant :-). Gött att lära sig om massa knasigheter :-).

Fy fan vad det är drygt att komma tillbaka och träna efter det att man varit sjuk, man blir ju helt förstörd. Jag var ute och sprang i måndags och benen kändes mest som ett tungt bihang. Igår när jag gymmade orkade jag inte alls lika mycket som vanligt. Att det kan inträffa på en vecka sjuktid är ju helt stört. Av erfarenhet vet jag dock att man brukar komma tillbaka i "form" rätt snabbt ialf :-).

Dagens låttips: The B-52's - Rock lobster

En riktigt cool låt :-).

Playing with the boys...

...som Kenny Loggins sjunger vid beachvolleyspelandet i filmen Top Gun. Det är nog ett av filmvärldens största ögonblick. Där finns allt, slow-motionsekvenser, coolingar som posar, publik som är helt inne i en spontanmatch, de som inte är vältränade har t-shirt på sig och så vinner så klart de "goda". Vet ni inte vilken scen jag menar så är det bara att ladda ner Top Gun och spola genom filmen för att sedan skratta med :-). Fantastisk filmkonst :-).
Kom på den scenen idag för att jag själv var och spelade beachvolley med några polare idag borta vid universitetet. Det var för övrigt riktigt kul och trevligt. Lite för blåsigt för att det skulle varit optimala förhållanden men det fungerade hyggligt ändå. Sist men inte minst så vann mitt lag båda matcherna också :-).

Annars har helgen varit ganska så lugn. Inget partaj alls utan jag har bara suttit hemma på kvällarna och försökt kurera mig.


Kanske flyttat till "Bättringsvägen"!

Febern har nog försvunnit ur min kropp och jag har fått sova en hel natt :-). Det var riktigt underbart att få sova ut lite. Dock är munsåret inte ett dugg bättre och halsen värker lite, men nu när febern är borta orkar man göra lite annat än att ligga och tycka synd om sig själv i soffan. Tror till och med jag ska duscha idag :-). Men blir inte det andra bättre får man väl uppsöka en doktor trots allt. Är säkert streptokock"jävlar" som ligger och jävlas med min mun och hals.

Om någon ringt till min hemtelefon och jag inte har svarat så beror det på att den har gått sönder, eller modemet till den har brakat ihop, men jag har beställt ett nytt nu. Snart löst med andra ord.

Mycket att fixa med nu... Sälja MC, hyra ut lägenhet... Jag har inte tid med att vara sjuk.

Champions League Final!!!

Jag höll mitt i feberyran nästan på att glömma bort att världens bästa fotbollslag gått till final i Champions League igen :-).


Liverpool-logo

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And a sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown....

Walk On!  Walk On! With hope in your heart,
And you'll never walk alone....

You'll never walk alone

Walk On!  Walk On! With hope in your heart,
And you'll never walk alone....

You'll never walk alone.

Det rinner om mig...

Jag har gått och fått feber :-(. Insjuknade i måndags eftermiddag och sedan dess har det varit ett ständigt hoppande mellan svettningar och "frysningar". Tidigare idag hankade jag mig upp till Apoteket för att få tag i något febernedsättande efter att under två nätter inte kunnat sova någonting. Nu har jag tagit min första tablett Alindrin för febern och det blev genast mycket bättre, helt plötsligt kände jag mig lite levande igen, dock svettas jag som en gris. Jag köpte även Corsodyl för mitt sår i munnen vilket jag tror är boven till sjukdomen från början. Det där såret långt in i käften har varit där i en månad snart men så fort det börjat läka har jag lyckats att slita upp det igen :-(. Antar att sjukdomen fått fäste där från början.

Nee det är fan dax att friskna till nu!!!

RSS 2.0