You'll never walk alone!

Kvällen har blivit lite knepig pga matchen men det blir nog att jag sitter och kollar på den själv vilket egentligen är bäst.

Är inte texten vacker? Man är verkligen stolt över att vara Liverpool-supporter.

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And a sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown....

Walk On!  Walk On! With hope in your heart,
And you'll never walk alone....

You'll never walk alone

Walk On!  Walk On! With hope in your heart,
And you'll never walk alone....

You'll never walk alone.

Premiären avklarad!

Det blev inte 9-0 som jag hade tippat innan matchen utan siffrorna stannade vid 3-1 och det satt även långt inne. Innan matchen var jag helt övertygad om att Kilsmo skulle bli en enkel match för oss men det blev det som sagt inte trots att vi hade vårt bästa lag. Första halvleken var inte bra men vi hade god kontroll och ledde efter ett par bra anfall med 2-0 men när det bara var några minuter kvar av första halvleken lyckades Kilsmo reducera efter vad jag tror var en snabbt slagen frispark. Det blev lite av en kalldusch för oss och gjorde att andra halvleken blev mer spännande och nervös än nödvändigt. Kilsmo hade även två riktigt bra lägen att kvittera och vi spelade allt annat än bra. När det var tio minuter kvar fixade Ali en straff som Danne sedan satte vilket avgjorde matchen men det satt långt inne...
Vad tycker jag om min insats då? Jo den var godkänd och över lag stabil. Jag gjorde egentligen inte så många räddningar men hade en hel del hörnor att plocka ner osv... Sedan har jag det lite svårare i det här laget än i Åmmeberg i och med att vi försöker spela bollen mer så att jag måste använda fötterna mycket mer... Lite läskigt när planen är hård och ojämn som igår :-). Jag tog även två insparkar igår varav en blev bra och en så där... Sedan fick Johan ta resten i och med att matchen var så jämn så att det blev dumt att chansa med mig :-). Så jag är över det hela taget nöjd förutom en skitretur jag släppte som de nästan gjorde mål på.
En bitter eftersmak med matchen var att Ata skadade sig och antagligen kommer bli borta ett bra tag från fotbollen. Det är synd men kan ha sina fördelar... Ata är lagets coach och vi saknar någon som står på sidan och sköter taktik, byten med mera...

Stackars Andreas mage...

Min mage är i rejält olag... Den har varit mer eller mindre dålig allt sedan jag kom hem från resan men nu har det gått över styr. Inatt kunde jag inte ens sova för att det kändes som att det var en sugande virvel i magsäcken ungefär. Riktigt irriterande... Så idag knallade jag till Apoteket för att hitta något som eventuellt kunde hjälpa. Jag blev rekommenderad något syraneutraliserande. Bara hoppas det hjälper för så här kan jag inte ha det.
image145
Stackars lilla mage :-(.
image144
Pillertrillaren nummer ett... Hatar piller men jag måste kunna få sova som alla andra. Hoppas det här hjälper...


Ikväll är det seripremiär mot Kilsmo. Jag tippar på att vi vinner med 9-0. Inte för att vara dryg med Kilsmo var så himla dåliga förra året och nu är laget jag spelar i även bättre, ialf på pappret. Allt annat är storseger skulle vara en väldigt negativ överraskning.

Blidde inget Festivalborg i år. För lite biljetter sålda... Trist, men kanske inte direkt överraskande. Förra året var det tydligen katastrof och priset och banden i år har kanske inte tilltalat. Ett tips till arrangörerna är att de nästa gång har ett huvudband vardera kväll med något lokalt förband och typ 100 sek i inträde. Det hade definitivt tilltalat mer. Adam Tensta som största akt tilltalar ialf inte mig... Så de får skylla sig lite själva och vi studenter klarar nog att festa på egen hand .-).


Disco 2000

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och den kan således summeras... I fredags blev det väldigt lugnt och kvällen spenderades mestadels i soffan här i korridoren vilket inte var helt otrevligt. Lördagen blev lite livligare med lagfest och grejer... På dagen lirade vi lite basket och volleyball där vi hade delat upp oss i olika lag. Det gick ganska bra för mitt lag och vi förlorade bara två av sex matcher vilket var bra. Att vi förlorade basketen och volleyballen mot ett och samma lag var inte så konstigt i och med att de hade med en snubbe som typ spelat i elitserien i volleyball och att både han och en till i deras lag är riktigt långa vilket är en fördel i basket...
På kvällen käkade vi lite skräpmat och drack bärs. Många hade varit ute kvällen innan så det kändes ganska lugnt på förfesten och jag tycker inte det hela kom igång riktigt. Sedan drog vi till Satin där Lagrarna var DJ's och de gjorde det bra. Jag blev dock lite irriterad/förvånad när de spelade riktiga popklassiker från 90-talet och folket på dansgolvet knappt verkade känna igen det... Speciellt dängan "Disco 2000" som brukar få dansgolven att bli riktigt trånga. Tyvärr var medelåldern inte så hög på Satin igår så de flesta var väl knappt födda när "Disco 2000" släpptes... Irony...
image142
Lagrarna gjorde det bra som DJ's men här verkar något ha gått snett...

Idag är jag trött trött... Ska bli skönt att lägga sig ikväll och sova ordentligt.
image143
Nya frillan! ...nee det var inte därför jag lade upp den :-). Tyckte bilden blev så bra med ljuset och skuggorna :-P.

Nya fotbollsskor!

Eftersom mina gamla fotbollsskor sprack under matchen mot Pålsboda i tisdags blev jag tvungen att köpa nya idag så att jag kan vara med på fotbollsträningen om en stund. Jag hittade ett par riktigt läckra fotbollsskor för 1000 sek vilket känns som ett ok pris och som inte belastar min studentkassa katastrofalt. Nu är det bara hoppas att de här skorna, som inte är två storlekar för stora som de gamla, gör att jag någon gång kan lära mig att skjuta bättre än Fredrik Ljungberg. Det är en ständig säkerhetsrisk att jag inte kan ta insparkarna eller kan slå iväg en lång lyra efter att jag tagit emot ett bakåtpass. Jag bara måste lära mig det och hoppas att skorna kan göra halva jobbet :-). Jag cyklade förbi Tomas Nordahl efter att jag köpt skorna och det måste ju bara vara ett bra omen för skorna :-).
image141
Nya skorna! Snart dax för nya Chilavert då med kanske :-).

För övrigt har det varit en riktigt bra dag där jag fått ovanligt mycket gjort på C-uppsatsen :-).

...

Egentligen borde jag posta ett tomt meddelande för det är så det känns efter matchen igår. Allting såg så fruktansvärt bra ut tills den katastrofala norrmannen fick för sig att nicka in bollen i egen bur. Jag vet inte hur många gånger jag försökt övertyga personer jag träffat att Riise är kass och inte borde få spela i Liverpool och hela tiden fått motsträviga svar. Antagligen mest för att de råkat sett något långskott karln fick på för typ fyra år sedan. Jag har hela tiden förespråkat Aurelio vilket har känts lite tungt emmelanåt i och med att han varit skadad och gjort en del dåliga insatser. Nu när han kommit i form och börjat bevisa hur bra han är blev han tyvärr skadad igen... Då fick katastrofriise komma in som förutom att skjuta hårt och att springa är helt värdelös. Riise var rätt ok innan han lade på sig en massa tyngd och helt förlorade sin snabbhet. Jämför bara honom med Clichy eller Cole och skillnaden blir skrattretande hög.

Jävla sopa!

Riise är så jävla dålig!!! Att han är kvar i Liverpools trupp är ett stort skämt. Det finns inte ord för hur värdelös han är. Sedan att han ska förstöra kvällens match gör knappast saken bättre. Fy fan vad irriterad jag är. FY FAN!

Vackert väder!

Oj vilket underbart väder det har varit de sista dagarna :-). Våren har verkligen kommit på riktigt.

I helgen som har varit blev det en lugn fredag och en väldigt icke lugn lördag. Jag trillade hem runt 6-7 på söndagsmorgonen efter mycket galej :-). Det var en riktigt rolig kväll som började här, fortsatte i Magnus korridor och sedan fortsatte på Satin där Doktor Kosmos gjorde en riktigt bra spelning. Det var dock förvånande lite folk. Jag trodde allt att Doktor Kosmos skulle dra lite mer folk än så.
image140
Matz försökte stirra sönder kameran under festen...

Smittspridare?

Nu har fyra stycken i min direkta närhet fått halsfluss och blivit behandlade med Kåvepenin... Av någon inte helt konstig anledning känns det som att jag kankse har streptokocker i min lilla hals fast det inte gett några direkta symtom. Det är ju iofs lite trist att eventuellt smitta massa människor men man ska inte äta antibiotika i onödan sägs det... Så jag kommer hålla mig ifrån Vårdcentralerna tills eller om jag får några symtom på streptokocker i halsen.

Ikväll blir det galej igen :-). Jag och Matz ska på fest i en grannkorridor för att sedan ta oss vidare till krogen. Jag tror att det blir Satin den här gången för att Doktor Kosmos spelar där.

Världens bästa Ajna! ...eller Aina kanske?

Jobbigt när man inte kan stava till världens bästa människas namn... Världens bästa är iofs kanske lite i överkant om man jämför med Moder Theresa, Florence Nightingale och andra härliga människor men just nu känns min mammas moster Ajna som världens bästa människa. Hon har nämligen skänkt sjukt mycket pengar till massa folk i släkten helt utan anledning vilket är så extremt generöst och snällt att jag blir i princip mållös. Det är nästan så att tårarna kommer. Jag är så jävla tacksam Ajna!!!

Jag fick sommarjobb idag också :-). Jag var på en intervju för ett kollojobb nyss och de tyckte att jag skulle få jobba där så det blir en månads kollojobb för mig i sommar. Det ska bli riktigt intressant och kul!

Jag tror min orutin som bussåkare lyste igenom idag... När jag skulle åka hem från jobbintervjun stannade inte busskrället när jag satt och väntade i busskuren. Den bara drog förbi den jäveln... Antar att man ska stå och vinka in bussen men jag såg för sent att den kom så jag fick gå hem istället. Det gjorde iofs inte så mycket i och med att det var rätt skönt väder att gå i.

Standardfrilla :-)!

Idag har jag varit och klippt mig för första gången sedan i augusti. Det blev även en vanlig frisör den här gången i och med att jag inte orkade tjata på Jenny som brukar klippa mig med galant resultat. Frisören den här gången var en tant i 50-årsåldern och resultatet blev ju därefter :-). Jag har verkligen fått en standardfrisyr vilket är något jag inte brukar ha... Men man får väl försöka göra något kul av det även om det säkert blir svårt. Just nu sitter jag med en färgning i håret för att dölja mitt normalt råttfärgade hår :-).image138
Så här kan man se ut med färg i håret och kort hår :-).

Igår var jag och tog ett chlamydia-test. Mest för sakens skull egentligen... Iofs hade jag ett symptom för någon vecka sedan men det försvann direkt men lika bra att kolla upp, speciellt efter att man varit utomlands hö hö... Det roliga med det var hursomhelst att i väntrummet började jag prata om lite av varje med några andra som skulle göra samma test. Det roliga var att hon jag pratade mest med var född 820803, precis som jag :-). Sedan var hon även från Kristianstad och kände till mina släktingar där nere :-). Ibland är sammanträffanden nästan överdrivna :-).

Ikväll blir det bowling med klassen. Det ska bli kul bara jag får till håret på något vettigt sätt :-).

Vem vet?

Kan det vara tredje gången det känns lite mer rätt och bra men ändå inte blir något? Det är en svår fråga... Betér man sig lite annorlunda så att det inte blir lika intressant som vanligt under de här tillfällena kanske? Det skulle kunna vara så eller annars är det bara standarden som är skillnaden? Något måste det ju vara...

Trevlig helg!

Den goa fredagen fortsatte med partaj. Vi var ett stort gäng som satt hos Salle och förfestade. Det var lite segt i början men blev riktigt kul till slut. Det sega berodde väl mest på att Dunder satt och spelade internetpoker halva kvällen. Inget ont om Dunder men något mer förfestförstörande än poker får man se i stjärnorna efter. När alla började bli lite på lyset så tror jag pokrandet upphörde annars var det vara jag som inte tänkte på det längre :-). Kvällen avslutades sedan på Björnis men det var bara jag, Matz och Haga som kom dit och varför de andra inte hamnade där är jag lite osäker på men det var trist att de inte gick dit. Hursomhelst blev det kul på Björnis ändå. Konstigt vilka kontraster det är... Förra gången jag var på Björnis var det pisstråkigt men den här gången var det riktigt roligt.

Lördagen ägnades åt konvalesens från bakfylla för att sedan avslutas som garderobier på Millencolinkonserten. Det var lugnare nu än på Kent men organisationen var fortfarande kass och utsläppet var ett skämt. Hursomhelst tror jag det bara var en som inte fick tillbaka sin jacka... Iofs en för mycket men i det kaoset är det inte konstigt. Av konserten hann jag bara se ett par låtar och det lät väl ok men det var ett jävla drag. Det var typ proppat i konsertlokalen.

Idag har det spelats fotbollsmatch mot Järnboås och det blev vinst med 4-0. De var klart bättre än Wedevåg men inte direkt överdrivet bra för det. Jag hade åter en ganska lugn dag i målet och det enda upseendeväckande var att jag tog hela fem insparkar, och då menar jag fem där jag försökte skjuta upp bollen långt i banan :-). Två blev bra, en blev halvbra och två sparkade jag i backen :-). Ungefär som förväntat men skulle jag kunna förbättra det så skulle jag kunna vara en rätt komplett målvakt förutom det helt fysiska problemet med min längd :-).

Ikväll blir det TP igen här i korridoren, kul kul!

Vilken start på dagen :-)!

Den här dagen har börjat på ett strålande sätt och då menar jag inte bara faktumet att solen nästan bryter igenom diset utanför fönstret :-). Iofs började det väl så där med att jag vaknade panikbajsnödig 5-6 imorse och fick tömma ut det mesta av mitt innanmäte på grund av en taskig ärtsoppa igår kväll. En lätt matförgiftning som fort vill ut den vägen kan man dock leva med, det är mycket värre om det vill ut samma väg som det kom in :-). Hursomhelst efter det har allt varit guld med denna dag. Först rinde det en snubbe från sommarjobbet jag sökt och ville att jag skulle komma på intervju på torsdag 17/4 kl 8. Pappa du får gärna påminna mig om det för jag kommer garanterat ha glömt det på torsdag :-). Efter det damp det ner massa information i min mailbox om min C-uppsats vilket gjorde att jag äntligen, efter två dagars stiltje, har något att göra igen :-). Som grädde på moset hade även tentaresultaten kommit från de två sista tentorna och jag hade lyckats klara VG på den ena och G på den andra. Gott mos säger jag bara för nu är det bara C-uppsatsen att koncentrera sig på :-).


Det rullar på...

En till i mångt och mycket meningslös dag i mitt liv. Jag har iofs tvättat men annars har jag bara suttit och väntat på information från diverse personer som inte har kommit. I brist på bättre har jag försökt frigöra lite plats på hårdisken genom att bränna ut lite tjafs till DVD-skivor istället. Om en timme är det fotbollsträning och det ska bli grymt skönt att komma ut och röra på sig efter en sådan här innesittardag.

Egentligen borde jag ha fler bilder i den här bloggen men i och med att USB-portarna inte fungerar på framsidan av min dator orkar jag sällan plugga in min kamera... Det är lite tråkigt för bilder livar alltid upp.

Vårens låt?

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Every day counts?

Man borde få något vettigt gjort varje dag men idag har jag inte fått det. Den här dagen hade jag lika gärna kunnat ha hoppat över. En jävla pissdag och jag har mest varit sur hela dagen. Barnen i korridoren kan inte diska trots att man säger till dem 1000 gånger, jag har inte fått något gjort på C-uppsatsen för att handledaren inte har svarat, verkligheten har kommit ikapp mig osv osv...

Som man ligger får man bädda...

Nu har man ställt till det eller eventuellt haft det för bra för sitt eget bästa kanske... Tror det kan vara slut på det nu kanske... Inte lätt att äta kakorna och samtidigt ha dem kvar så att säga :-).

I Venezuela har de förbjudit Simpsons för att det inte är bra för barnen och istället visar de Baywatch. Att de som har makten i Venezuela inte är helt smarta har vi väl vetat ett tag men det här var väl lite grädde på moset... Istället för en ganska smart serie, om än lite väl våldsam, som Simpsons väljer de att visa Baywatch och tror att det är bättre... Perfekta människor med osannolika liv är knappast bättre än Simpsons för de som väljer att titta på det. Det kommer bara leda till en mängd "jag är inte tillräckligt snygg" problem för de unga Venuzelarna.

Sann glädje!!!

Nu har Liverpool tagit sig till semifinal i CL efter en sagolik tillställning mot Arsenal. En match som slutade 4-2 och där man gick från förtvivlan till hopp ett par gånger :-). Jag trodde knappast att Liverpool skulle kunna ta det den här gången för Arsenal är ett riktigt bra lag men på något sätt lyckades laget vinna :-). Jag måste även säga att Liverpool haft lite tur med domarna både mot Inter och Arsenal men så länge det är till ens fördel så gnäller man inte för mycket. Satan vad härligt detta var!!!

The Butcher!

Nu är en ovanligt hård helg över vad gäller alkoholintag. Efter fredagens debackel med alkoholnivån var jag inte speciellt sugen på att dricka igår igen men när alla de bra gamla polarna skulle ut så blev man ju såå sugen. Jag hade iofs bara en öl kvar sedan fredagen men Allan och Nisse bjöd på en del sprit så att man inte behövde sitta tomme under kvällen. Det får man tacka för!!! Förfesten var hos Nisse och den var riktigt skoj. Nisse hade kommit på en ny förfestgrej, "tips från coachen med...", vilket visade sig vara ett något pinsamt men väldigt kul inslag :-). Nisse agerade den som gav tipsen och vi andra försökte improvisera fram något roligt från dem med blandade resultat :-). Kvällen innehöll även musikquiz, som jag och Matz vann, och lite drinking games. Det gick även en propp och någon ny och hel fanns inte så halva lägenheten badade i mörker under senare delen av förfesten. Det krångligaste var att det var mörkt på toaletten... Det blev många "a piss in the dark".
Kvällen fortsatte sedan på Pitcher's där det var enormt mycket folk och således lite väl trångt för min smak. När jag inte hittade någonstans att sitta och kände att jag inte ville vara i vägen för några vänner så avslutade jag min kväll vid 1 tiden på natten.

Snart är det dax för TP här i korridoren och fan om inte jag vinner då blir jag sur :-).


Sicken morgon...

Nu har bakfyllan börjat gått över... Alkoholintaget var inte tänkt att bli så högt igår som det blev men det blev högt på grund av en halt två meters bjässe... Jag och Mackan var och pissade när jag hittade en krycka bredvid pissoaren. Jag frågade vems det var och en tjock, lång och skallig snubbe svarade att det var hans på göteborgska som jag så klart började härma :-). Det tyckte tydligen inte han var något roligt för han blev tjurig och började tjafsa. Efter lite gnabb kom Mackan fram och skulle reda ut situationen och det slutade med att vi skulle dricka shots av någon anledning :-). Jag ville inte ha några men Mackan beställde in ett par och tvingade i mig dem med resultatet att jag blev för full och således jävligt bakis idag... Den stora tjockisen blev förövrigt utkastad när vi skulle dricka shotsen...

Love missile F1-11!

Nu är det helg igen! Man längtar till helgerna hela veckorna men så när det väl blir helg har man som vanligt inte så mycket att göra :-). Funderar lite på partaj för en korregranne ska ta hit lite folk och partaja men jag blev lite avtänd på partaj förra helgen. Tyckte det var så himla tråkigt på Björnis då sedan ska jag nog ut imorgon ändå. Fredagarna brukar jag ju kunna spendera hos Malin om jag inte vill gå ut men nu har hon halsfluss och det vill inte jag ha så då måste jag hitta på något annat.

Den här veckan har annars varit lite upp och ner men typ allt har ordnat sig till det bättre igen :-).

Var det straff?

Dagens samtalsämne i sportens värld är hurvida det var straff eller ej när Hleb halkade till i straffområdet med Kuyts kärleksfulla arm i sitt armveck? Jag tror inte någon hade blivit väldigt förvånad om det blivit straff men den enorma uppståndelsen som är idag för att det skulle vara straff tycker jag är överdriven. Domaren höll en väldigt hög toleransnivå under matchen och det fanns klart värre situationer som inte ens renderade i frisparkar. Jag tänker då främst på när Gerrard blev nerdragen i slutet av matchen. Torres blev även han nerdragen i straffområdet i slutskedet av matchen och det är det inte ens någon skribent som diskuterar idag vilket är väldigt märkligt. Hursomhelst talar jag inte emot att det skulle kunna vara straff bara det att uppståndelsen nu efteråt är snedvriden. För övrigt var det en jobbig match som Arsenal borde ha vunnit men danskar har ju ställt till det för sig förut och det tackar vi mycket för att de inte slutat med till gårdagens match :-).
Någon man skräms av när man jämför Arsenals spelare med Liverpools är att Arsenals spelare över lag är så mycket kvickare. Halva Liverpools lag känns som långsamma damer med rullatorer när de försöker springa ifrån en Arsenalspelare. Det måste förbättras till nästa säsong.

Länk till straffsituationen: http://www.goalcentre.com/hleb-penalty-or-not/

Lite slarv och lite fix...

Jag hade glömt att betala en hyra på gund av att jag hade beställt elektronisk faktura. Hittade den fakturan på internetbanken ungefär en månad för sent och betalade den då givetvis på en gång och hoppades på att att den skulle vara ur världen men så igår hittade lilla Lisa ett inkassokrav från Öbo i min brevlåda som jag också missat :-). Jag är folkbokförd i Hallsberg så jag trodde alla brev skulle komma dit och då speciellt när det inte ens står mitt namn på min brevlåda. Inkassot på 160 sek skulle varit betalt i mitten av mars och jag såg det som sagt först igår :-). Det gick en liten kall kår upp för min ryggrad när jag läste att om jag inte skulle betala inom några dagar skulle de ta kontakt med Kronofogden och jag som hade gått en halv månad över tiden typ... Arrghh!!! Så jag ringde Öbo idag och undrade hur det låg till men det var tydligen lugnt ändå... Tur för mig!

Wohow jag hade alla rätt på SPSS tentan. Jag är sååå bra eller njae... Över 70 % hade VG på tentan och hur läraren hade rättat kan man verkligen undra? Några av mina kurskamrater hade fel svar men fick ändå full pott på vissa frågor... Läraren måste ha rättat tentorna på fyllan i lördags kväll eller nåt...

Ikväll är det Arsenal - Liverpool... Spänningen är redan på topp och det kan verkligen sluta hursomhelst.

Tjolahopp!

De har tydligen bytt servrar eller något annat skumt för min blogg har inte kunnat uppdaterats de senaste dagarna, men nu fungerar den igen så då ska det skrivas lite :-).

Helgen har varit väldigt trevlig. I lördags blev det presenthandling och utgång. Matz var här och vi förfestade lite med mina korriodorsgrannar. Det blev TP spelande och lyssnande på en massa bra musik. En trevlig förfest med en Matz som mer eller mindre ville flytta hit efter ett tag hehe... Kvällen avslutades på Björnis men där var det inte så roligt. Musiken sög extremt... De man träffade där gnällde även de över musiken så det var inte bara jag som gnällde den här gången hehe...  Iofs var några av dem systrarna Lager vilket kanske inte var någon överraskning men att de var på Björnis kändes ungefär som en lika stor skräll som när Grekland vann EM i fotboll :-).

Söndagen sedan började med en fotbollsmatch mot Wedevåg. Vi vann med 5-0 och jag hade inte så mycket att göra i mitt mål. I den här matchen syndes det att det finns kvalité i vårt lag och det kan bli en rolig säsong det här. Nu var motståndet rätt dåligt men det spelar inte så stor roll i sammanhanget.

Liverpool pissade på Blueshite i söndags och ÖSK vann över TFF igår. Trevligt, trevligt!!!

HK Järnvägen lyckades inte vinna den andra kvalmatchen mot Lindingö och kommer således inte gå upp en division det här året. Vad tycker jag om det då? Det pågår ett krig inuti min hjärna om den saken och det är ganska jämnt mellan "det var bra sidan" och "det var synd sidan".

Nee nu är det dax för en macka och sedan iväg till en studievägledare.


RSS 2.0