Stackars små flickor!

Jag satt och kikade lite på MTV under lunchen idag. Det är normalt sett en kanal jag brukar bojkotta, för att musiken brukar vara så jävla dålig, men nu hade jag inget bättre att titta på. Vad är det man får se då? Jo hip-hop videor med toksnygga tjejer som hoppar omkring i diverse mer eller mindre sexuella poser och fula killar som står och gör typ ingenting. Jag blir inte förvånad att unga tjejer jämför sig med de idealen som de här videosen sänder ut och det är ideal som är i princip omöjliga att uppnå. Inte så konstigt att många tonårstjejer mår som de mår av att ständigt behöva utsättas för sån här skit. Vi killar har det dock mycket bättre. Jag tror i princip vi får bättre självförtroende när vi ser, världens i särklass fulaste artist, 50 Cent i en video med guldfärgad kätting runt halsen och klädd i senaste modet från Fristads. Resten av den komersiella hip-hop eliten med Snoop, Akon m fl är knappast heller några man blir direkt avundsjuk på... Undantaget är väl att de har en sjukt massa pengar plus eventuellt en till sak som tilltalar vissa tjejer :-).
Ska man summera lite så har dagens unga tjejer det inte så lätt med idealen från MTV etc medan vi killar lugnt kan luta oss tillbaka i TV-soffan och tänka att jag var ialf snyggare än den där.

En liten fotnot... Jag tror det är mest yngre personer som tittar på MTV därav mina generaliseringar till unga tjejer och killar.

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag håller delvis med dig om dom stackars små flickorna. Jag som tjej känner mig ibland otrolig ful och tråkig jämfört med många modell/videobrudar som flashar allt och lite till. Jag har något som kallas för självrespekt och en gnutta IQ vilket dagens sk unga inte verkar ha. Många kräver rätt mycket uppmärksamhet, finns ju dom som gör allt för att synas. Och det tycker jag är otroligt trist, för alla är vackra på sitt sätt. En kompis till mig brukar säga..det finna inga fula kvinnor, bara lata.

/Mvh Tess

2008-02-20 @ 03:10:19
URL: http://www.tezans.blogg.se
Postat av: Andy

IQ vill jag inte gärna ta med i det här sammanhanget, dock glad över att du håller med mig i sak. En sak till... Hur hittade du min blogg?

2008-02-21 @ 12:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0