Studentrum!

Idag fick jag nyckeln till mitt studentrum i Tybble och jag tror det kan bli riktigt trevligt att bo där. Kan iofs bli lite svårare att koncentrera sig på studierna nu när det alltid kommer att finnas folk runtomkring mig. Jag och farsan bar även upp ett par kartonger och en TV-bänk. Två korridorsgrannar lyckades jag även stöta på och de verkade reko. Jag har dock inte riktigt bestämt mig för när jag flyttar in ordentligt men det blir nog under nästa vecka någon gång.

Tentan idag kändes inte så svår och kommer säkert gå bra. Skönt det!

Brevet jag väntade på kom idag och det som stod i brevet får jag vänta ytterliggare en vecka på. Det blir en dryg vecka det.

Ikväll blir det lugnt. Ska en sväng till Matz och kika på diverse frågesportprogram och sedan kanske det bär av till Malin. Det senare beror på om jag orkar ta mig till Örebro.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh en nyinflyttad studerande hihi vill bara säga välkommen till Örebro... jag bor inte långt ifrån dig hehehe nämligen Almby granne med universitet nästan :Op
ja det var
allt jag ville säga ... /Anna

2008-02-03 @ 01:12:36
URL: http://www.lovelysoul.bloggagratis.se
Postat av: Andy

Tack tack! Jag är dock nästan Örebroare från början så omgivningarna känner jag till. Ville bara prova på Korridorslivet lite men tack ändå :-).

2008-02-03 @ 10:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0