Nu blev det lite fel :-).

Jag tycker väl ganska ofta att jag är lite bättre på det jag gör än vad jag egentligen är vilket i sin tur ofta leder till, i situationen, dåligt självförtroende :-). Alltså jag tycker jag är så bra att det här ska väl inte vara några problem och det ska jag inte kunna misslyckas med men så gör jag det, enligt mig själv, halvdant och jag blir besviken och sänker mitt självförtroende just där och då... Det jag tänkte skriva nu har kanske inte såå mycket med det att göra men det hör ändå dit.

Satt och lunchade med några skolkamrater idag varav en har en väldig fäbless för svåra ord. Det har tydligen smittat också hehe... Hon använde några ord som jag normalt inte använder vilket gjorde att jag blev tvungen att slå upp dem i en ordlista för att se om hon använde dem rätt :-). Först var det det härliga ordet "pretentiös" som för övrigt är väldigt hett och inne i hela media-Sverige. Min tanke innan var att det betydde något i stil av att man vill vara lite mer och verka lite bättre. Det var även ganska rätt men den helt riktiga innebörden är att någon eller något är väldigt anspråksfullt men kanske inte direkt lever upp till det. De goa orden psykedelisk och suggestiv kom även upp... Jag använde ordet psykedelisk och hon suggestiv till samma sak vilket nog efter lite efterforskningar gick att göra då psykedelisk betyder att typ berika upplevelsen och suggestiv att något är förledande eller fantasieggande. Så långt var allt frid och fröjd :-). Kändes som att jag inte var helt ute och cyklade ialf... Men... Jag blev tvungen att kolla upp ett par andra ord också. Bland annat "korpulent". Jag trodde det betydde opålitlig men det betyder ju fet :-). Jag råkade använda det ordet för ett par veckor sedan och den personen jag pratade med då såg riktigt oförstående ut... Nu förstår jag varför :-). Jag slog även upp ordet "pragmatisk" som jag trodde betydde något i stil med framgångsrikt charmerande vilket var helt fel det med :-). Det betyder ju resultatinriktad :-). Det är kanske lika bra att jag bara använder enkla ord i framtiden för det blir ju bara fel annars :-).

Det blev seger!

Liverpool vann!!! Mer behöver inte tilläggas...

Gårdagen blev lugn, lite mer lugn och jättelugn. En riktig sittahemmadag.

Idag har det åstadkommits lite grand ialf... Inte så mycket att berätta om dock.

Hursomhelst... De två tradiga veckorna verkar vara på väg bort... Om man tänker lite bildligt :-).

Derby!

Spänningen stiger... Derby mellan Neverton och Liverpool idag på Goodison Park. Jag känner mig försiktigt optimistisk trots Liverpools halvkassa match mot Stoke sist. Everton kommer vilja anfalla lite och det passar Liverpool bättre. En seger är nästan nödvändig för att hänga med Chelsea i toppen. En timme kvar nu!

Jobb igår igen. Nu var det lite mer på riktigt om man jämför med de andra gångerna. Jag lyckades tydligen missa ett introduktionsmöte som jag lovat att komma på... Aj aj lite slarvigt men det spelade nog ingen större roll. Jag fick inte sparken ialf :-). Det var lite tyngre att jobba den här gången med men det gick förhållandevis bra. Nästa gång blir på lördag.

Efter jobbet stressade jag hem för att hinna med att partaja lite också. Jag var lite pessimistisk efter de senaste helgerna som varit rätt kassa och att jag skulle bli tvungen att hetsa i mig alkoholen. Men igår hade jag skoj. Gick till Kåren med några från laget och Jim var lika kung som vanligt när vi kom dit. Vet inte riktigt hur man ska kunna återgälda allt karln gör för mig och andra. Där inne träffade jag Matz, Nisse och Robert vilket inte gjorde kvällen sämre. Det blev mycket snack och lite dans igår men det gör inte alltid så mycket :-P. Idag är jag trött...

Lyckan och olyckan kommer sällan ensam...

Jag var lite tveksam i fredags över hur kul partajandet skulle bli på Conventum... Så här i efterhand blev det ändå helt ok. Teddybears var bra och det var mycket folk. På minussidan finns att stället är lite väl stort. Gick man ifrån sina polare så tog det en himla tid tills man hittade dem igen. Nu behöver man ju inte gå runt själv men jag kan tycka det är skönt att bara gå och kika efter annat folk utan att jag helt tappar bort dem jag var med innan. Hursomhelst slapp jag nästan alla eventuella dryga möten osv... Så ja kvällen var ok varken mer eller mindre.

Annars har väl helgen varit rätt kass :-). Liverpool fick bara 0-0 hemma mot Stoke och vi fick bara 3-3 mot Marieberg vilket betyder att vi inte kommer att gå upp till 6an. Bajs på moset var att de kvitterade med matchens sista spark, eller huvud kanske man ska säga... Allt pga en frispark som jag inte lyckades tippa över målet utan den tog i ribban och studsade runt lite i straffområdet tills en av deras spelare kunde nicka in den i mål. ÄCKLIGT drygt var det. Iofs har jag inte kännt så mycket glädje över fotbollen på hela säsongen och bryr mig väl inte så mycket egentligen men det är alltid trist att förlora en match på det här sättet.

Jag har inte haft någon telefon sedan i torsdags heller... Glömde den hos Malin och har inte orkat hämta den förrän typ snart... Om jag orkar. Så har någon ringt och jag inte svarat beror det på det.

En kul grej iofs med helgen... Jag har börjat titta på Heroes och det verkar riktigt bra. Kul kul!!!

En klapp på ryggen? Det räckte så rätt beslut.

Apropå inläggets titel. Det känns ofta som allt går åt helvete ibland och allt går svinbra ibland. Man vet det på förhand typ... Om en dag börjar bra eller dåligt kommer den säkerligen sluta på samma sätt.

No more words to say!

Igår jobbades det igen. Var ungefär lika lugnt nu som sist... eller lite jobbigare men inte på något sätt tungt. Jag vaknade med en god känsla i kroppen igår och dagen fortlöpte på ett bra sätt. En väldigt trevlig dag med andra ord.

idag har jag dock varit lite trött av olika anledningar och dagen har således varit sämre och den blev småkass nu på kvällen av en icke nämnvärd anledning.

Imorgon är det fest :-). It's så 08 innebär massa bra musik på Conventum. Håller jag mig bara borta från vissa personer kan det bli väldigt trevligt. Jag får försöka se till att det inte blir lika misslyckat som förra fredagen... Det är iofs svårt att sia om på förhand...

Y.N.W.A.

Äntligen slog Liverpool tillbaka Man Utd i en ligamatch. Jag tror det var åtta år sedan sist så det var verkligen på tiden. Grädde på moset var att det var helt rättvist också. Det borde kanske ha blivit något mer mål till Liverpool men man kan inte begära allt här i livet.

Korridorsfesten blev inte så stor men väldigt trevlig. Vi lirade drinkinggames vilket oftast både ger en lite för stor fylla och mycket glädje :-). Sedan bar det av till Kåren där det var hur mycket folk som helst. Jag var bara där i någon timme vilket så här i efterhand var ett misstag...

Igår kväll blev det jobb i garderoben på Conventum igen. Danske Bank hade någon stor företagsfest och det verkade vara en lyckad tillställning. Att stå i garderoben från 7 till halv 3 var dock inte så spännande :-).

Kikade på ett program om FRA-lagen nyss och jag är fortfarande inte övertygad om att den är så illa som alla säger... Känns mer som att det är alla fega människor som försöker dölja sina rätta jag bakom påklistrade masker som är rädda att bli avslöjade än att lagen i sig kommer ge ett verkligt 1984.

Senaste nytt!

Ikväll är det fest. Vi har korridorsfest här... Eller ialf jag och Jesper :-). Får se vilka av de andra som dyker upp. Verkar dock inte bli så himla mycket folk då många verkar ha saker att göra på annat håll eller är sjuka. Det brukar iofs kunna trilla in lite folk under kvällen. Nu har till och med solen börjat tittat fram vilket brukar få människor att bli lite mer partajsugna :-). Är det någon som läser det här ikväll är det bara komma förbi :-).

Jag jobbade i onsdags för första gången på kortidsboendet och det var soft. Iofs kanske jag bara var där som extrahjälp den här gången men man får hoppas att det är likadant i fortsättningen också för då kommer jag trivas. Lite negativt att det bara var tanter i personalen när jag jobbade... Men de var trevliga fast man hade väl inte jättemycket att prata om kanske. Det jobbar lite annat yngre folk där med vad jag vet så nästa gång jag jobbar är det kanske medarbetare i min ålder där.

Vi lirade match igår och vann med uddamålet, 5-4. Illa att släppa in fyra mål men det är inget att grina över. Skönt att vi vann ialf och nu har vi en extremt viktig match mot Marieberg nästa söndag. Det kommer bli nervigt värre :-).

Det blir lite jobb!

Var på intervjun idag för jobbet på Halltorp. Reultatet blev att jag ska dit och jobba extra redan på onsdag. Det kan nog bli lite spännande. Alltid trevligt att prova något nytt.

Helgen blev bra. Egentligen kändes det som den bara bestod av en dag, lördagen, för på söndagen var jag så himla trött efter natten att jag mer kände mig som en zombie än en människa. Det innebar så klart att jag inte presterade såå mycket vettigt under gårdagen. För övrigt var lördagskvällen trevlig. Alltid skoj att förfesta med några av de gamla goa grabbarna. Sedan blev det Backstage och efterfest... Därav min något sega gårdag :-).

Idag har jag dock presterat lite mer... Handlat, pluggat, tränat osv så jag känner mig bra mycket mer nöjd med den här dagen än gårdagen :-). Ett undantag är dock att jag känner mig så klen på gymmet nu. Orkar ingenting känns det som vilket gör att jag blir förbannad och tjurig. Försöker intala mig själv att det beror ju på att jag gått ner i vikt vilken varit medvetet. Men mitt lilla huvud vill inte riktigt gå med på ekvationen mindre kroppsvikt mindre muskler.

Det uppdateras dåligt...

Jag har inte haft någon större motivation eller känt att jag haft något intressant att skriva om här i bloggen den senaste tiden. Det beror nog mest på att jag inte haft så mycket ren dötid utan haft andra viktigare saker att göra än att sitta framför datorn... Om nu käka mat och dricka kaffe med korregrannarna kan ses som mer vettigt tidsfördriv :-). Men det blir så när man bor i korridor... Man lagar mat och äter längre i och med att man har folk runtikring sig och på kvällarna blir det lätt att man sätter på en film som man kikar på tillsammans med de andra i korren. Summa summarum blir att jag sitter mindre vid datorn och således får färre infall till blogginlägg. Jag ska dock försöka skärpa mig lite och försöka hitta några roliga och förhoppnignsvis lätt stötande ämnen att skriva om :-).

Hursom... Vad har jag pysslat med annars senaste veckan? Jo skolan har börjat med allt vad det innebär... Jag ska försöka att inte vara lika seriös med den här kursen som jag brukar vara men det kommer nog ändå sluta med att jag är lika seriös som vanligt ändå :-). Den grupp jag hamnat med och som jag skriver inlämningsuppgifter med är seriös som fan... De känns nästan lite överseriösa för sitt eget bästa... Men men det blir nog bra för vad man lär sig ialf.
Annars har jag försökt tagit tag i min träning igen och upptäckt att jag blivit ännu klenare :-)... Det finns väl snart inga muskler kvar på min kropp :-). Ibland är det iofs så att det tar några pass innan man kommer tillbaka i gammal god form. Jag har även försökt att äta mindre rött kött vilket har gått rätt så bra... Det är bara beroende på hälso och miljösynpunkter jag gör det. Jag skulle bara vara en stor hycklare om jag skrev att det berodde på att jag tyckte synd om djuren :-). Det som är problematiskt är bara hur jag ska få i mig tillräckligt med proteiner... Jag är lite dåligt påläst på det där...

Ja ja sak samma mitt liv trillar på som vanligt ialf... På lördag verkar det bli fest med alla gamla goingar!!! Gött!!!


RSS 2.0