Frustration!

Det har varit en frustrerande helg. Stora förväntningar har grusats... Nee nu överdriver jag starkt. Egentligen har det nog varit en ganska bra helg förutom att gårdagskvällen blev kass.

Helgen började med att vi spelade match mot Brickebacken och vann med 5-0. Nu säger resultatet ingenting om matchen i och med att vi gjore typ tre mål de sista tio minuterna. Matchen var som väntat väldigt gnällig, men även regnig och jag trivdes inte alls i målet under matchen, men som tur var hade jag inte så mycket att göra. De andra resultaten gick också vägen för oss, så nu ser det bra ut för avancemang.

Efter matchen var vi ett gäng som drack öl hos Lundmark vilket var väldigt trevligt. Jag blev även bjuden på pizza. Nästan man får känslan att Lundmark har som tradition att bjuda alla sina gäster på mat :-). Tror jag varit där tre gånger och fått mat varenda gång hehe... Senare kilade vi en kort sväng till ett värdelöst Kåren för att sedan gå tillbaka och snacka skit. En ganska trevlig kväll!

Lördagen var också härlig till en början med Liverpool-seger och taekwondo-träning. Den fortsatte sedan på ett bra sätt med trevlig 30-års fest hos Danne. Men sedan i takt med att alkoholnivån steg sjönk dagens tidigare positiva karaktär. Först och främst gick ju de ideliga fotbollsdiskussionerna, som alltid uppkommer när vi umgås inom laget, över i en ganska ältande inbördes beundran samt att jag och Danne alltid måste diskutera vår minst sagt rostiga spela-fotboll-tillsammans relation, och det mest patetiska är att det är jag som alltid tar upp den. Som att vi inte diskuterat det förut... Ungefär som att man vid varje förfest måste gå igenom hur man ska lösa konflikten i Palestina och kommer fram till samma svar varje gång... När vi skulle röra oss tyckte jag att vi skulle dra till Satin istället för Kåren. Smart Andy, smart Andy!!! Du brukar ju ha så kul på Satin, eller??? Nee det är oftast tråkigt, men igår var det tråkigt, TRÅKIGT, TRIST! Blev ju inte bättre av att jag drog med mig Magnus och Danne som knappast hade deras bästa kväll i livet... Ungefär som att jag skulle fråga Magnus om jag kunde få en hundring av honom för att sedan elda upp den framför hans ögon, för så roligt var det på Satin igår. Efter Satin blev det DM i inbördes självömkan över att det gått så dåligt med brudarna för många under kvällen. En sak är dock bra, vi håller ju av varandra i laget ialf :-).

Frustrationen sitter kvar från gårdagen!!!


Kolmården

Jag hade väl tre mindre mål med den gångna sommaren; åka till Kolmården, åka till Holland och knalla upp för Kebnekaise. Nu har jag efter några om och men lyckats utföra det första :-). Holland blir det säkert i höst medan Kebne får vänta tills nästa år.

Kolmården infriade alla förväntningar, eller det var nog till och med lite roligare än förväntat. Det blev jag och Jeppe som kom iväg till djurparken. Egentligen skulle Nisse med också men ett "hastigt" uppkommet möte grusade Nisses medverkan, och jag hade nog rätt svårt att dölja min besvikelse när han ringde och talade om det precis innan avresan. Annars blev dagen väldigt lyckad.

Det var mycket djur att kika på och de som jag tyckte var mest spännande var björnarna och tigrarna. En av björnarna var på riktigt bra humör och kilade fram till stängslet för att ta en närmare titt på oss, vilket var riktigt coolt. Vi fick en extra bra upplevelse av björnarna tack vare att vi hade gått till baksidan av björnarnas inhängnad där man nog inte ska vara, och där det således inte var några andra människor.

Den nyfikna björnungen som kom fram för att titta på oss.

Tigrarna däremot var mer slöa och rörde sig inte överhuvudtaget när vi tittade på dem, men de är extremt vackra och coola djur, och att ha dem en halvmeter ifrån en med endast en glasruta emellan är en spännande upplevelse.

Som ett stort gosedjur!

Utöver dessa djur kikade vi även på noshörningar, kameler, elefanter, zebror och bla bla... Vi hann även med att gå på en vädigt bra delfinshow.

Delfinshowen!

Efter att vi varit i djurparken gick vi även till tropicariet där de hade alligatorer, ormar, fiskar, spindlar osv. Det mest spännande där var givetvis ormarna och då speciellt nätpytonormen, vilken är världens längsta ormart. Sjukt stor och äcklig orm :-).

En ihoprullad nätpyton.

Efter tropicariet var det dax för det på förhand mest förväntansfulla, safariparken, och det blev spännande, kanske till och med lite väl spännande för Jesper... När Jesper skulle ta ett kort på en giraff försökte giraffen stoppa in sitt huvud genom den nedvevade sidorutan :-). Det var ungefär som i "Vi hade ialf tur med vädret 2" fast med den skillnaden att vi lyckades hålla giraffen utanför bilen :-). Utöver denna incident fanns det mycket annat intressant i safariparken som lejon, vargar, lamor, älgar osv... Man känner sig inte så kaxig när man ser ett gäng vargar komma springande mot bilen med tungorna ute :-).

Tror det är lamadjur som tyckte det var trevligare att vila på vägen än vid sidan om...

I flykt från den något för nyfikna giraffen :-).

Efter besöket till Kolmården passade vi även på att åka förbi Factory Outlet i Vingåker där det inhandlades en hel del för mycket förmånliga priser. Jag hade bara varit där en gång tidigare och då var det inte så bra men nu var det riktigt bra utbud.

Hanna!

Fick ett SMS av Hannas mamma igår som löd något i stil med "trevligt att lära känna dig, hoppas du och Hanna kan vara vänner ändå och att allt löser sig på bästa sätt för båda". Det var så klart väl menat, men för mig är det bara irriterande. Jag har ju ingen aning alls om vad de diskuterat kring att vi tog ett uppehåll, eller i mer egentlig mening gjort slut. Det jag och Hanna diskuterade var att vi tar ett uppehåll pga att vi inte kommer kunna ses samt att hon kände att hon tvivlade på sina känslor efter en stund ifrån mig. Det senare uppstår alltid! Se på vilken reality-såpa som helst eller på ett ställe där människor "tvingas" att umgås tillsammans under en lång tid utan större kontakt med andra nära och kära. Det blir mer att ställa vad man har att vinna mot det man har att förlora. Ett uppehåll var oundvikligt, annars hade jag säkert varit otrogen, men jag tvivlar inte på mina känslor för det. Jag tycker om Hanna och kommer alltid att göra det mer eller mindre, men kan inte hon ta minsta tvivel på sina egna känslor så finns det inget att bygga på. Summering; nej jag kommer inte vara någon vän med Hanna de närmaste månaderna, och ha så lite som möjligt med henne att göra. Jag skickar eventuellt ett God Jul-SMS på julafton och ringer någon gång i januari, såtillvida jag inte hittat något bättre substitut. Det som skrämmer mig är att inte få uppleva känslan av att vilja krama någon man verkligen tycker om igen, inte egentligen vad Hanna sysslar med när jag ändå inte kan träffa henne.

Det blev bra det där!

Utgången i lördags blev lyckad. Det kändes som jag var i en konstant dimma, vilket inte berodde på alkoholen för en gångs skull, men det var riktigt skoj ändå. Det är ju helt klart roligare att vara på krogen när man är fri och obunden. Dagen efter som jag trodde skulle bli en katastrof beroende på sjukdom och alkoholintag blev inte alls så farlig. Jag kände mig mer bakis än sjuk. Idag har jag varit ganska snuvig och lite seg, men det verkar vara på väg mot tillfrisknande.

Roliga händelser!

De boende i Rosengård jagar bort Reclaim The Street aktivister :-). Det är ju fruktansvärt roligt. Snorungar som tror de gör en bra sak innan de kollat upp fakta. Man får bocka och buga för invånarna i Rosengård för en gångs skull :-).

Aftonbladet beskyller Israel för att sälja organ från dödade palestinier. Det har blivit enorm uppståndelse över det hela vilket inte är så konstigt. Inte så bra av Aftonbladet om det nu skulle visa sig vara falskt. Kan tänka mig vilket liv det skulle bli om Sverige blev anklagade för något liknande i Afghanistan.

Spännande morgondag?

Jag mår inte topp, men tänkte ändå försöka underhålla mig lite ikväll. Nu verkar Panodilen satt igång lite svettningar... Inte bra inte. Imorgon kan bli en katastrof!

Gött!!!

Seger idag borta mot Yxhult med 2-1. Viktor lyckades sparka in segermålet när det endast var tio minuter kvar. Vi har varit riktigt starka i slutet av matcherna i år och lyckats avgjort eller fått ialf oavgjort i slutminuterna av flera matcher. Dagens match spelades i konstant regn och blev tuffare än vi trodde innan. Vi hade ett bra lag idag och hade nog räknat med en stabil seger, men så blev det uppenbarligen inte. Min insats var väl hygglig. Jag sparkade i backen vid ett par insparkar och kände mig både febrig och skitnödig under hela matchen, så det var ingen skön känsla i kroppen. Hoppas feberkänslorna går över efter en natts sömn nu. Magen är säkert lite i olag pga buffé på Pacos tidigare under dagen. Men tillbaka till matchen. Jag lyckades ialf med två riktigt fina räddningar, däremot var Yxhults mål ett felbeslut av mig pga att deras spelare vann en luftduell mot mig och lyckades få bollen i mål.

Klantarsle!

Igår blev det en sväng till O'Learys för att kika på fotboll, och sedan vidare till Strömpis. Kvällen var riktigt trevlig och Liverpools seger samt Man Utd's förlust gjorde ju inte saken sämre. Uttrycken "klantarsle" och "vad e det där" lyfte även dom kvällen :-).

Det här måste ni se för övrigt http://www.youtube.com/watch?v=fB9rI7p7vmk Ian Holloway berättar hur det är när man vinner en match utan att spela speciellt snyggt.

Förträfflig dag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Det har säkerligen berott på att dagen har spenderats i ett väldigt lugnt tempo med Nisse och Bias. De snubbarna är väldigt lika mig i både tempo och tanke vilket ger ett behagligt klimat att befinna sig i. Vi var bland annat och käkade på Jensen's Böfhouse som jag har hört mycket dåligt om, utan att själv upplevt något dåligt när jag varit där. Idag besannades dock alla andras negativa omdömen när vi fick sitta och vänta på maten i minst 20 minuter innan någon kom och tog beställning. När maten var uppäten var det ingen som kom och ville ha betalt heller, utan vi fick gå bort till baren för att betala vår mat. Riktigt dåligt!!!

Någon som vill åka till Holland? Gå på coffeshop och ha några "himla" softa dagar? Det går flyg med Ryan Air till Eindhoven från Skavsta för en ganska billig penning.


9:58!

Snabb kille den där Bolt.

Fotbollsmatch idag mot Sköllersta. Det blev 1-1 i en extremt blåsig match, och resultatet var rättvist. Jag gjorde en bra insats.

Sista schemalagda dagen på jobbet idag. Nu är det två veckor ledigt. Någon som är sugen på att åka utomlands kanske?

Hur mår jag annars då? Jorå, hudcancerångesten är borta, vilket är förhimla trevligt. Det kommer iofs lite känsloströmmar som rör Hanna, men det går ju över med tiden...


Lite... Lite av varje...

Island var väldigt vackert och trevligt. Det jag och Hanna hann med var att: rida islandshästar, åka snöscooter på Vatnajökul, vara på valsafari, bada i Blå Lagunen och en mängd andra saker av mer sevärdhetsnatur. Vi körde runt hela ön på typ 4a dygn, vilket blev ett något stressigt schema. Vi hann med väldigt mycket men det tog på krafterna och humöret ibland. Hursomhelst tycker jag att det är lika bra att få med så mycket som möjligt när man väl är på ett ställe man kanske inte kommer åka tillbaka till igen.

Efter Island var det hem två dagar för att jobba och sedan bar det av till en annan ö, Åland. Besöket till Åland blev helt tvärtemot stressen på Island. Där var det fantastiska dagar med segling, minigolf och go-cart, och allt i ett alldeles lagom tempo. Besöket avslutades dock med att jag och Hanna bestämde oss för ett uppehåll. Till största del beroende på att hon kommer vara ute och segla, typ konstant, tills januari nästa år. Ett vettigt och gemensamt beslut, men jag sprudlar ju inte av glädje över det hela... Får se vad som händer sedan...!?

Island!

Fullt upp pa Island. Det ar ingen semester direkt! Allt ar ialf toppen och imorgon blir det tur upp pa Vattnajokul.

RSS 2.0