Kontraster...

Första nyhetsinslaget: Kriget i Gaza. Hundratals döda, reportage från båda sidor med sörjande och förstörda människor. Insikten hur himla hårt livet kan vara för vissa kryper in under skinnet på en. Riktigt otäckt.

Andra nyhetsinslaget: En hund har fått sätta livet till vid ett pappersbruk i de värmländska skogarna. Ett par sörjande människor är helt förkrossade över hur detta makabra kunde gått till...? Trots varningsskyltar om tillträde förbjudet osv.

Kontrasten mellan dessa inslag var, dåligt uttryckt, skrattretande. Att gå från denna världskatastrof i Palestina till en hund i Värmland var lite i värsta laget... Nu tror jag iofs det var nåt kort inslag emellan. Kunde inte den stackars hundens öde hamnat i lokalpressen istället för riksnyheterna?

Nu gjorde Utd precis 3-0 på Chelsea. Jag har svårt att se att Liverpool kommer ta hem Premier League nu. Utd är nog för bra och Liverpool för dåliga. Det som skulle kunna ge en titel till Liverpool är väl om Ronaldo blir skadad igen och att Alonso kommer tillbaka samt att Benitez börjar coacha lite bättre. Ibland ifrågasätter jag verkligen Benitez offensiva coaching... Många matcher avgörs genom att Gerrard eller Torres gör något individuellt bra och inte genom några smarta taktiska drag. Som igår mot Stoke... Vad tänker karln med när han sätter Kuyt ensam på topp? Hade han glömt bort hur matchen såg ut på hemmaplan, att Stoke bara backade hem hela tiden? Hur i helvete hade han tänkt att man skulle lösa ett sådant försvar genom att ha en person i boxen som inte gjort mål på en månad samt att ha tre mer eller mindre offensivt värdelösa mittfältare på planen samtidigt. Det går inte förklara... Det är bara så jävla dumt.

Filmtips! The Mist. Vill man se en psykologiskt kittlande skräckthriller med ovanligt bra slut måste man bara se den filmen. Den kan kännas lite överdriven i mitten men det som händer är väldigt spännande och något som säkerligen kan ske i pressade situationer.

Kommentarer
Postat av: Anders Ox

Det är alltid skönt med en riktig utskåpning! Och du har nog rätt, Man U vinner nog!!!!

2009-01-11 @ 19:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0