Lite lurad...

Lagade cykeln idag... IGEN!!! Bakhjulet var helt plötsligt skevt iförmiddags när jag skulle cykla till gymmet. Det låg ialf mot ramen vilket gjorde att det blev tungt att cykla. Annars var det bara så att hjulet lossnat lite efter allt cyklande sista dagarna. Hursomhelst drog jag iväg till Brunos så att någon kunnig fick titta på det. Enligt reparatören var hjulet skevt och behövdes vinklas rätt och en nätt summa på 150 kr fick jag betala för det. Frågan är ju bara om det verkligen var så skevt eller att det bara inte var tillräckligt ihopskruvat sedan förra gången jag reparerade cykeln? Ja, ja ialf är det bra nu.

Det var egentligen inte det jag tänkte på när det gäller rubriken. Det var istället Aftonbladets Sopranoskampanj på onsdagar där man får med en DVD med ett antal avsnitt varje gång man köper tidningen. Första gången fick man med Sopranos-DVDn på köpet när man köpte tidningen, och jag tänkte att det kunde vara en kul samling att ha. Jag har sett första säsongen av Sopranos och tycker väl att det är så där i jämförelse med andra serier som jag tycker bättre om, men ändå tyckte jag att det kunde vara kul att ha. Nu var det ju givetvis så att det bara var den första DVDn som var gratis och de resterande kostade 59 kr styck exklusive kostnaden för tidningen. Således har jag fått betala 59 kr x 3 för de tre resterande DVDerna från säsong ett plus kostnaden för tidningen som jag tror är 10 kr per gång vilket blir 217 kr. Om man skulle köpa samma säsong från Discshop kostar det 249 kr, så visst har jag tjänat på det, men det beror ju endast på att första DVDn följde med tidningen på köpet. Nu ska det bli intressant om första DVDn från andra säsongen också följer med på köpet? Det borde vara så annars är det helt meningslöst att köpa Sopranos DVDerna med Aftonbladet, eftersom man kan beställa dom billigare på nätet och slippa vänta. Till råga på allt går det köpa samtiliga säsonger för 1295 kr vilket gör Aftonbladets Sopranoskampanj till ännu mer lurendrejeri. Usch på dom!!! Lura stackars studenter :-).

Idag har jag även varit ångestladdad pga att jag kännt mig lite "stickig" i huden efter sol och bad igår. Egentligen borde jag aldrig försöka bli brun längre utan gå runt med t-shirt konstant, för då skulle jag slippa lätt hudcancerångest så fort jag känner mig lite bränd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0