East West Sushi och Island!

I lördags käkade jag och Hanna sushi på East West och det var något så underbart gott. Visst brukar det kunna vara gott när man käkar ute, men det är sällan man blir exalterad :-). Sushin på East West var dock något utöver det vanliga! Jag kan vamt rekommendera att gå dit ett par stycken och beställa "Sumo". Det är en båt med en mängd olika sushibitar och lite annat jox från havet. Förutom maten var även servicen väldigt bra, och det informerades om vad alla bitarna var osv. Riktigt bra! 5 plus av 5 möjliga till East West Sushi i Örebro. Det enda som kan tänkas vara lite negativt var priset. 399 sek för "Sumo" var kanske i värsta laget, men det var det dock värt.

Sverige - Danmark 0 -1. Inte rättvist, mer finns inte att säga. Eller jo... Sidledsdanne i ett landslag, njae... Frågan är väl iofs vem man ska ha istället? Tycker dock ändå inte det är Lagerbäck och Anderssons fel att det blev förlust. Att Micke Nilsson passar fram en dansk till öppet mål samt att Henke Larsson inte kan göra mål från en meter är svårt för tränare att göra något åt.

Resa till Island bokad!!! Jag och Hanna kilar iväg till Island mellan 29 juli och 5 augusti, vilket kommer bli intressant. Bada i varma källor, kika på fin natur och kanske titta på lite valar kan det kanske bli. Trevligt värre!

Jag röstade på Folkpartiet i EU-valet av en anledning, införandet av Euron i Sverige. Annars var valresultatet rätt bra. Piratpartiet fick många röster vilket gör att frågan om nedladdning osv. kommer leva vidare trots lagstiftning emot.

...och så slutligen en skojig sak :-). Kika på den här länken: http://pfc.blogg.se/2009/june/veckans-bill-och-bull-2.html
Är det likt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0