Söderling!!!

Nu kanske man skulle börja bli lite intresserad av tennis :-). Söderling i final i Franska Öppna är stort, jävligt stort. Nu måste jag dock avslöja mitt halvdåliga tennisintresse... När är finalen :-)? Den vill man ju nästan se. Sist jag såg en tennismatch var nog Norman - Kuerten i... Humm var inte det också Franska Öppna?

Andra händelser:

Jag graderade till gult bälte i taekwondon i måndags :-). Gult bälte är inte speciellt fränt, men 1000 gånger coolare än vitt ialf :-).

Sista rycket i skolan idag med opponering. Jag tappade bort mig något när jag skulle beskriva den uppsatsen vi skulle opponera på, vilket iofs är himla typiskt av mig. Jag kan inte förklara saker speciellt bra. Fokuseringen bryts alltid av massa annat så jag inte riktigt kommer ihåg vad jag ska säga. Annars gick allting topp och vår uppsats blev mer hyllad än sågad. Några meningar att formulera om dock.

Filmer jag sett senaste tiden:

The curious case of Benjamin Button: Den får en svag 3a på min vanliga 5-gradiga betygsskala. Den var överraskande tråkig, dock var de rätt så dolda specialeffekterna bra.

Arn - Tempelriddaren: Jag trodde den filmen skulle vara skräp, vilket den absolut inte var. Jag ger den en stark 4a.

A nightmare on Elm Street 5 - The Dream Child: Njae... Kanske inte riktigt så dålig som förväntat. Den klarar sig till en 2a trots allt. Antagligen mest för att den är en film i Elm Street serien.

Inställd fotbollsmatch idag. Fellingsbro lämnade W.O., så att vi vann med 3-0. Jag skulle inte vara med hursomhelst, och kanske trist för de som verkligen ville spela, men med tanke på att vi har en del skador så är nog 3-0 resultatet ett resultat vi borde vara nöjda med. Det satt långt inne mot Wedevåg och jag är inte helt säker på att det hade blivit särskilt mycket lättare mot Fellingsbro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0