Felsökning!

Jag var dum nog och installerade det nya Messenger. Det fungerar inte så bra... Jag kan inte lägga till nya kontakter och tenderar att krascha till och från... Väldigt irriterande, speciellt när jag sköter en del av mitt plugg över Messenger. Jag kan alltså inte sitta med mina nya studiekamrater och plugga genom Messenger. Efter mycket felsökning har jag löst visa problem men inte alla. Det får nog bli så att jag installerar det "gamla" igen.


Imorgon blir det nog ett par bärs och se Johnossi, kul, kul!


Snart är det dax att gå in i diverse klasser på universitetet för att försöka få tag i testpersoner till vår uppsats. Det känns inte så nervöst än, men det kommer nog bli. Däremot kan jag inte förstå varför en sådan grej ska vara nervös. Varför ska grejen med att prata inför folk vara något som typ alla hatar? Alla kan prata liksom, och alla träffar andra människor som tittar på dem varje dag. Trots det så skrämmer det mig. Antagligen blir jag extra stressad för att jag har varit ständig hackkyckling under min uppväxt, pga stora läppar, putig stjärt, spännig uppsyn, skiljande åsikter osv... Ändå är det nog inte det som är grunden. Jag tror jag har ett uselt arbetsminne. Jag har alltid varit dålig på att berätta saker... Det tar för lång tid för att bli ett bra sammanhang osv. Det blir liksom inget flyt. Är väl egentligen det att man ska stå där och inte ha nåt att säga som skrämmer mest :-). Inte kunna förklara tillräckligt bra.

Bla, bla...

"det är mysigare, roligare, skönare, härligare och lugnare i själen när jag är med dig"

Det finaste någon uttryckt till mig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är ju fint med stora läppar och en putig stjärt! :) Avundsjuka är vad eventuella kommentarer bottnar i!

2009-03-25 @ 21:39:34
Postat av: Andy

Jo nu ser jag det som mina käraste attribut, men när man var yngre var det tufft. Var ju inget man kunde ändra på. Detta har väl stärkt en redan blyg personlighet till ännu osäkrare i sammanhang där man hamnar i centrum.

2009-03-26 @ 11:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0