Fortsätta med recenserandet!

Varje gång jag ska stava till recension brukar jag slå upp det innan... Jag lyckas aldrig komma ihåg hur det stavas nämligen. Hoppas det blev rätt den här gången :-).

Det har varit en alldeles utmärkt helg som har spenderats med diverse träning och Hanna. I lördags var vi även bjudna på kalas hos storasyster som hade fyllt år. Där blev vi bjudna på en utsäkt sushi. Mums, mums säger jag bara. Tackar mycket för det. Lisa som tidigare även verkat lite rädd för Hanna var inte heller lika blyg den här gången :-).

Det var fotbollsmatch i söndags mot Sköllerstas B-lag och vi förlorade tyvärr med 2-1. De var ganska duktiga utan att glänsa, men de var lite bättre organiserade och tränade än oss vilket fällde avgörandet. För mig gick det bra, och det kändes stabilt matchen igenom, trots en stark vind.

Ok, så till recensionerna.

Robocop

Den här gamla klassikern hade inte jag sett tidigare, vilket kan tyckas lite underligt. Hursomhelst var det en film jag efteråt haft lite delade meningar om. Precis efteråt tyckte jag väl inte att den varit så bra... Lite halvtaskiga specialeffekter och småtrista skådespelarinsatser, men efter hand kom jag på att den var nog rätt bra ändå. Det är väldigt mycket svart humor, samhällskritik, i filmen som utgörs av nyhetsinslag och reklam, vilket man inte direkt tänker på hur bra det verkligen är. Jag måste nog ge filmen 4a plus av 5 möjliga trots att den inte är lika välgjord som andra 80-talsfilmer som Lethal Weapon, Die Hard, Ghostbusters osv.

The Day The Earth Stood Still

Ibland undrar man hur man kan misslyckas så kapitalt med en sån bra idé? Jag blir nästan irriterad när jag tänker på det... Idén är hur bra som helst, men när filmen är slut har dom egentligen missat hela idén, om ni nu förstår hur jag menar? Nej det är tragiskt... Filmen var iofs inte tråkig, men man blir så förbannad på misslyckandet att det är omöjligt att ge filmen mer än 1 plus av 5 möjliga.

ÖSK vann idag :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0