Lite partaj igen!

Senast jag partajade var i Valborg, så den här helgen tyckte jag att det var dax igen. I fredags blev det bara några öl men igår blev det även utgång. Annars började fredagskvällen med fotbollsmatch mot Wedevåg som vi efter ganska mycket problem lyckades vinna. Vi vann dock rättvist och borde nog ha avgjort matchen innan, men vi missar lite för mycket tyvärr. Jag hade faktiskt rätt så mycket att göra under matchen och skötte det bra. Det ena av deras mål slank dock innan mellan benen, vilket är lite irriterande, för hade skottet gått lite annorlunda hade jag tagit det.

Efter matchen blev det några öl med några av fotbollsgrabbarna, men jag orkade inte gå ut. Sparade det till lördagen istället.

Lördagspartajdet blev med samma fotbollsgrabbar, Ata, Magnus och Danne och var ganska kul. Först var det grill, kubb och lite drinking-games. Tycker dock "mina" regler till det spelet är lite roligare än de vi hade nu. Sedan bar det av mot Strömpis. Taxiresan dit blev intressant tack vare att taxichauffören inte förstod vår defintion av smutsig samt att han faktiskt stängde av taxametern när vi tog ut pengar, vilket var väldigt vänligt.
Inne på Strömpis var det kul och jag träffade många gamla halvbekanta som man konstigt nog har rätt mycket att prata om med när man är lite på lyset :-). En bra kväll helt klart trots att grabbarna nog hade fokuserat lite väl mycket på alkoholen för sitt eget bästa :-).
Taxiresan hem blev däremot lite irriterande. Vi hoppade in i en taxibuss tillsammans med några tjejer som skulle till Studentgatan, precis som oss. Är ju bra att dela. Sparar både på miljön och pengar liksom, men sedan när vi kommit fram försvann så klart alla ur taxin illa kvickt för att slippa betala. Det gör mig så jävla irriterad så jag gick tillbaka och betalade. Att Magnus, Ata och Danne inte betalade spelar ingen roll, för Danne hade betalat resan till Strömpis och Ata skulle ge mig pengar senare och Magnus kommer också göra det, men de där tjejerna vill man ju i princip misshandla. Helvete vad irriterad jag blir!!! Försöka lura en stackars taxichaufför. Hade jag haft en bild på dem hade jag publicerat den här. Egoistiska jävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0