Annandag!

Påsklunch hemma hos mor och far idag = mycket gott!

AIK - ÖSK 0-1 = riktigt trevligt!

Vad händer om man släpper knarket fritt? Alltså legaliserar det hela. Kommer mänskligheten rasa eller kommer bara en massa organiserad brottslighet försvinna? Vore kul om någon ville kommentera sina tankar om det hela.

Skönt med en ledig dag.

Garden State = Mycket bra film.

The Insider = Bra film, bara lite lång :-P!

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Läser enbart sporadiskt, men en kommentar kan man ju lämna..

Jag har inte funderat djupare på din frågeställning, dock. Givetvis kommer världen bli annorlunda om droger legaliseras. Men jag tror inte världen kommer kollapsa pga av det. Man gör ju ett val, att knarka eller inte. Vill man använda droger kan man ju det trots att det är olagligt. Allt går om man vill. Drogerna kommer nog däremot lura in en och annan nyfiken i fördärvet. Jag har ingen fast ståndpunkt i denna fråga, om det ska legaliseras eller ej. Lutar nog mer åt fortsatt förbud för min del. Jag anser dock att alla har valmöjligheter här i livet och att det är viktigt att man gör aktiva val som gynner ens existens.

Så djup blir jag en fredag eftermiddag.

Trevlig helg!

2010-04-09 @ 15:00:50
URL: http://sandrapysslar.blogspot.com
Postat av: Andy

Sällan jag fiskar kommentarer men jag tyckte det här var en intressant fråga, och väldigt kul med en seriös kommentar. Du argumenterar egentligen inte något för vad du lutar åt... Kan du försöka göra det :-)?

2010-04-09 @ 23:42:57
Postat av: Zandrah

Nej jag är så jävla dålig på att argumentera, så mitt förra inlägg var nog det närmaste jag kommer till att göra det.. hehe.

Och du är kung på att argumentera, så jag tror att vi kanske får släppa det här :)

Men jag ska fundera lite mer och försöka återkomma med ett seriöst svar.

2010-04-10 @ 11:48:13
Postat av: Andy

Jag brukar allt som oftast komma på mig själv och andra att tycka saker egentligen helt utan argument :-). Därför tycker jag det är intressant med den här frågan, för först reagerar man ju med att "klart vi inte kan släppa droganvänding fritt", men tänker man efter vilka argument man har för det så är det säkerligen rätt spekulativa.

2010-04-10 @ 22:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0