Grimsta IP!

Några dagar inför gårdagen hade Nisse fått den strålande idén om att åka till STHLM och handla kläder och sedan avrunda dagen med lite fotboll på Grimsta IP. Det blev Nisse jag och Bias som åkte upp till slut. Dagen spenderades med lite strosande i city, glassätande i Kungsträdgården och lite shopping som sagt. För min del utgjordes inköpen av en farfars-tröja och ett par strumpor från MQ, så meningen med att köpa det i STHLM istället för Örebro kan ju ifrågasättas :-).

Glassätande! Nils ville inte bli bildpublicerad på bloggen och har vid bildtillfället gömt sig i påsen till höger.

Dagens diskuterande; Vad betyder egentligen undantagstillstånd? ...nu är man i en del av livet där det inte kommer komma något sedan, inget att vänta på. Nu är livet NU så att säga. Inte någon lumpen, högskola osv som man ska göra först innan livet börjar på riktigt... Blää... Känns lite tragiskt.

Framåt kvällen blev det så dags för fotbollsmatch, BP - ÖSK. Av någon anledning ville inte Bias följa med vilket är lite i klass med varför män har bröstvårtor och hur egentligen kvinnans orgasm funderar, dvs saker man säkerligen aldrig kommer förstå sig på :-). Hursomhelst... Grimsta IP var till och med mindre ansenlig än jag hade föreställt mig. Man kunde verkligen tro att man skulle gå och se en division 3 match!!! Att det endast var typ 1500 personer som såg matchen, varav väldigt många örebroare, gjorde inte känslan av allsvensk match starkare. Förresten hade det hela kunnnat slutat i stark tragikomik då det inte gick att köpa biljetter till matchen med kort... Nils hade dock precis så mycket pengar löst att vi lyckades ta oss in... Där inne träffade vi Robin Hägg också, var inte igår. Matchen var till skillnad från mycket av det andra av allsvensk klass och var överlag välspelad. Matchen slutade för övrigt med en 1-0 seger till Örebro :-).

Den glamorösa huvudingången till Grimsta IP.

Den ännu mer glamorösa huvudläktaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0