Cusco

Nu är vi i Cusco, och vi lever! Lite överdriven start på inlägget kanske, men jag vet inte om det nått svenska medier än, men fem turister strök med i en bussolycka, på vad jag har fattat det som samma sträcka och under samma dag som vi färdades mellan Copacabana och Cusco. Det var dock, enligt danska medier, några holländare och någon belgare som åkte ner. RIP!

Vår bussresa hit var som vanligt en upplevelse. De andra hade bokat en bussresa utan min inblandning eller vetskap? Blev lite lack på det, men hade nog inte varit någon som helst skillnad om jag varit med och bokat, men ändå, jag vill hålla i trådarna :-). Inget blev dock som det skulle... Vi hade betalat för extra bra platser och dylikt, men fick sitta i en skräpbuss i en massa timmar. Lite skadeglad blev jag dock hehe... Fram kom vi dock utan missöden. Roliga saker dock; kommer på folk med hela grisben på bussen och styckar upp det hela på bussen och försöker sedan sälja resultatet, samt att bussen verkar stanna på måfå för att plocka upp folk!

Cusco är tokigt vackert, trots alla turister. Jag är förvånad över stadens vackerhet :-). Idag har vi knallat runt lite i staden och hängt med en stund på en city-tour, men det hela var tvåspråkigt, och den engelska delen var kass, så vi fattade inte mycket och hoppade så småningom av. Tror jag var ett klokt beslut! Får göra det som finns i stan på egen hand istället.

Är egentligen inte så mycket att skriva om, är mest bilder jag vill visa, men jag måste nog ta mig till ett internet-cafe för att lyckas ladda upp dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0