Fotbollsexperten...

I lördags hävdade jag starkt att Arsenal inte är i den katastrof-situation som alla hävdar, vilket jag fortfarande hävdar, dock rätt illa underbyggt, men det är ju "bättre" att tycka något än att inte tycka alls :-). Att Arsenal fick stryk med 8-2 i söndags verkar dock tyda på att det kanske är bättre att jag inte tycker alls :-).

Varit några "tuffa" dagar i Karlsborg, avsaknaden av socialt umgänge var enorm igår. Jag tror att jag måste köpa ett gym-kort eller liknande. När denna känsla av social abstinens uppstår uppkommer massa jobbiga tankar över hela min livssituation som jag inte kan reda ut för mig själv. Jobbigt!

Snacka om att sätta kaffet i halsen :-).

Satt och jobbade lite med hemsidan idag när jag hörde att det rasslade utanför fönstret. Några barn som leker som det brukar vara tänkte jag, men så dök Linus glada ansikte upp istället :-). Det tog några sekunder innan jag förstod... Blev lite som när man vaknar upp och känner sig lite disorienterad, för Linus passade inte in att stå utanför fönstret här nere i Karlsborg :-). Det kanske dummaste var att han hade cyklat hit... Iofs inte direkt hit, utan han tog svängen runt Vättern, he he sicken skön idé! Han är bra han Linus :-). Det blev lite kaffe och snack innan Linus trampade vidare mot Örebro. I efterhand kom jag på att jag kanske borde bjudit på sovplats, men det var mitt på dagen, så det slog mig inte.
För övrigt hade han även träffat en tysk från München i Hjo som var med också. Den snubben hade cyklat från München och skulle upp till Nordkap... Snacka om cykeltur!!!

Lynch och lite Jansson

Länge sedan det hände något här...

Helgen var mycket trevlig, och jag är en helt sjuk toffel för tillfället.

Försöker kika genom de Lynch-rullar jag missat. Såg The Straight Story nyligen, vilken var en alldeles förträfflig film. Inte direkt Lynchig, men bra, mycket bra.

Tragglar mig igenom Inland Empire just nu, filmen är en si så där 3 timmar lång. Efter två timmar fattar man inte så mycket, och det hela ter sig inte så underhållande. Men, men Lynchs filmer brukar kunna växa på en.

Har även börjat lyssna på ljudböcker igen, glömde bort att jag var inne på Nesbö innan min förra MP3-spelare pajade, så jag råkade börja med Anna Jansson istället. Hennes första bok, minns inte vad den heter, men den är hittills mycket spännande, förutom det som ofta sker när det är en invecklad historia, att karaktärerna förklarar en himla massa för varandra hela tiden a la Dan Browns böcker.

Andreas och bilen, vol 2!

Hör att det smäller till när du kör.

Ignorera detta och fortsätt kör, bilen går ju ändå framåt...

Stanna bilen till slut och lägg i handbromsen.

Märk att handbromsen inte fungerar som den ska...

Testa handbromsen igen, och märk att den fungerar...

Ignorera då fullständigt att det säkert är något fel på bilen, när du ändå märkt två konstigheter...

Påpeka det hela för en pappa, få rekommendationen att åka med bilen till en verkstad!

Ignorera detta!!!

Kör massa mer...

Märk nån enstaka gång att handbromsen verkar krångla lite...

Ignorera detta!!!

Märk att du inte alls kan köra iväg, för att handbromsen låst något av däcken...

Gasa som bara den, och ha turen att det släpper.

Avhjälp det hela med tanken "äsch, jag använder inte handbromsen".

Parkera i en mindre stad mitt i ingenstans...

Dra handbromsen, och gå och jobba en dag...

Upptäck att det är sommarens kallaste dag med regn...

Gå tillbaka till bilen huttrande i t-shirt och shorts och märk när du sätter dig i bilen att biljäveln endast tycker det är lämpligt att ha 3 snurrande hjul...

Fundera lite på om det är en bar idé att köra 5 mil med 3 snurrande hjul?

Kom fram till att det är nog inte så bra...

Vänta 50 minuter på en buss...

Sitt 2,5 timmar på bussen, för att komma till ett ställe där du anser det bra att sova...

Våndas lite över att det verkar svindyrt att både betala bärgningsbil och verkstad...

Vakna och ring Assistanskåren samt verkstad...

Få "billigt" pris från Assistanskåren, endast 750 kr...

Hör från verkstaden att det hela antagligen kommer kosta 3000 kr...

Se din tilltänka smartphone och nya jeans försvinna in i framtiden...

Bli lite irriterad på att börsen går skit :-).

29

Ja nu är det endast ett litet sketet år kvar tills jag är 30 år, ändå känner jag mig som en ung talang :-). Tänker jag exempelvis på fotboll, så känner jag mig inte som en avdankad, snart 30 år gammal person, utan mer som en person som kanske skulle kunna bli bra med lite träning, men så är det ju inte :-). Det där var bara ett exempel och kan vara analogt med egentligen vad som helst :-). ...men att vara ung i sinnet är väl ändå positivt.

Gårdagen var en ganska speciell dag... Den började med att, jag nästan 30, vaknade på rygg svagt illamående på lillasyters badrumsgolv tidigt på morgonen... Inte något helt vanligt fenomen i mitt liv... Jag knallade sedan bort till min systers soffa och somnade där istället, för att sedan vakna runt halv 11a. Vid denna tidpunkt mådde jag något bättre och tog en titt upp i min gamla loftsäng som också befann sig i systers lägenhet, dock ockuperad av en fantastiskt söt och nästan helt naken kvinnoperson! Detta var dock inte min syster, även om hon är vacker att se på också, utan en annan kvinna som råkat klampat in i mitt liv denna sommar och rusterat om i mitt ibland ganska apatiska känsloliv när det kommer till kvinnor :-). Vägen mellan helvete och himmel kan vara kort!

Sedan var det dags att korsa runt i Örebro en sväng, hämta upp Linus bland annat, och sedan åka till Hallsberg för kalas med några av de människor jag uppskattar absolut mest. Några fattades, men så är det ju alltid. Trevligt var det dock verkligen ändå. ...och rent jävla superdeppigt att behöva lämna av vissa människor för att inte se dem på en vecka igen. I-landsproblematiken är inte alltid så uppenbart svår, men nog jävlig i att uppfylla allas vår problemkvot.

Börsen går skit, jag förlorar pengar, vilket jag fullständigt skiter i, vilket är jävligt skönt.

Jag tror tydligen att Hasse Alfredsson heter Lasse Alfredsson, vilket är extra roligt när jag skriver in och skickar iväg det som käck slutkläm i ett lätt humoristiskt argbrev till Textalk...

...

Hurra till mig idag.

Första födelsedagen jag slagit in fler paket än vad jag öppnat :-). Fick iofs öppna ett paket på jobbet, en kund som gjorde ett återköp :-).

90 minuters väntan på maten på Idas Brygga i Karlsborg. Antagligen sämsta någonsin. En ursäkt kunde de inte heller kosta på sig.

RSS 2.0