Åker motorvagn!

Himla festligt! Klassisk motorvagn har jag inte åkt på länge, om man räknar bort Regina-tågen. Just nu sitter jag på väg från Mariestad till Hallsberg i en skakig motorvagn med känsla av att åka lilleputt-tåg. Dunk, skak, dunk, dunk :-). Sist jag åkte på denna sträcka hade jag nog inte börjat skolan än... Tror det var med dagmamma till Lidköping. Det jag minns av den resan var en orange motorvagn, nu är den grå, att vi fick klistermärken med "Kinnekulle-tåget" på, samt att vi var i Lidköping, men var i stan minns jag inte :-). Nu sitter man så här igen, 20-25 år senare och är nostalgisk. Dunk, dunk, skak, skak igen! Sa dom Lyrestad? Var är det? Jordperrong :-). Verkar ligga vid Göta Kanal.


...

Det händer inte mycket här nuförtiden, och skriver jag något är det mest att jag jobbar. Men det är så det är... Jag hinner inte skriva något vettigt pga att jag inte gör något annat än jobbar. Ingen träning, inget filmtittande... Det enda jag gör förutom jobbrelaterade saker är att läsa lite på kvällarna. Nu borde det väl komma något i stil med att jag ska lägga ner bloggen, men så är det inte. Bloggen är ju mest som min dagbok :-).

Imorgon åker jag "hem" en sväng till Hallsberg efter lite förmiddagsjobb.


Amano

Igår blev jag och lillasyster bjudna på middag på Amano av mor och far, vilket var mycket gott och uppskattat. En tallrik med italienska delikatesser samt marulk blev det för min del, lyxigt värre. Annars blev det en väldigt lugn kväll.

Idag har det handlats lite kläder. Inte varje dag det händer, men snart är det ju lön och då kan man slösa bort lite av det man har över sedan förra lönen :-). Annars har dagen spenderats med att utröna skillnaderna mellan plasma-, LCD- och LED-TV-apparater, samt till att kika på fotboll, Sunderland-Liverpool. Liverpool vann med 2-0.

Vad kvällen anbelangar så är inte den bestämd än.

Radioaktivitäät!!!

Sist jag skrev så hade det precis varit tsunami i Japan. Nu har alla glömt tsunamin och pratar istället bara om kärnkraftvärken som har packat ihop och släpper ut massa radioaktivitet. Inte bra, inte bra! Sedan blir det snack överallt om att ta bort kärnkraften och all argumentation blir enahanda... Helt plötsligt har alla glömt växthuseffekten. ...och efter tsunamin glömde alla bort libyerna... Så kan det gå! Jag trodde världen var på väg mot något bra med alla revolter i Nordafrika, men så lyckas Gadaffi hålla sig kvar, vad det verkar, och hela världens ekonomi, säkerhet och empati skakas om av händelserna i Japan, och så verkar allt bli sämre istället.

Idag har jag arbetat i 12 timmar ungefär, om någon var intresserad av att veta det :-). Känns ganska ointressant i sammanhanget. Imorgon verkar det som att jag ska sköta affären själv, spännande!!!

Det tar sig!

Jobb i Hallsberg idag. Har nog suttit ungefär nio timmar framför datorn och grejat, och faktiskt kommit en bit framåt med hemsidan.

Inte bra i världen just nu. Gadaffi är dum i huvet, iofs inget nytt men på tapeten, och massa japaner dog i en Tsunami-katastrof. Varför inträffade det inga tsunamis innan den i Indiska Oceanen?

Tror inte det blir så mycket mer av den här dagen... Har inte varit utanför dörren, lite dumt.

Imorgon blir det dock lite annat med fest och grejer :-).


3-1

En dag ledigt, vaknar trött, kikar Vasan, Brinken vinner, kikar 'pool - Scums, Liverpool vinner enkelt, vad kan man mer begära :-). Börjar få ordning på vilket betalsystem och vilket fraktbolag, så det jag egentligen är anställd för börjar lika något. Nu måste det fixas en del, sedan bär det av till Skövde snart igen.

Systers familj har nog landat på andra sidan jordklotet nu. Kul för dom, trist för oss, men hursomhelst blir det himla roligt att hälsa på någon gång i en inte allt för avlägsen framtid.

...

Det rullar på i butiken. Två dagar nu utan större svårigheter, eller det är väl paketinslagningen isf. Jag är mycket bättre nu, men det är ändå klurigt ibland och även lite stressigt när folk tittar på när man slår in :-). Annars har jag väl mest försökt få ihop rutinerna för hur man stänger butiken. Är lite meck med var alla kvitton ska vara osv... Det är vad jag gjort i ena delen av jobbet, i den andra delen har jag letat efter billiga frakter osv.

Jag kommer hem en sväng på lördag.

RSS 2.0