Nu har jag råkat sagt upp mig...

Ja vad säger man, vad säger jag? Ibland kanske jag inte är den mest rationella, intelligenta, planerande människan på denna jord... Så nu blev det som så att jag sade upp mig från mitt arbete igår. Det är dock inte riktigt så abrubt som det kanske kan låta, för jag kommer med stor sannolikhet jobba kvar här tills slutet av december, och hittar jag inget efter det kan det eventuellt bli ännu längre. Men ialf, jobbsökande är i full gång nu, och alla som bör veta om det vet om det.

Att jag tagit detta beslut beror mest på att jag insett att det inte går att jobba hela veckorna på ett ställe där man inte har, eller har någon lust till att skaffa, något socialt liv. Ensamheten blir olidlig och känslan av att kasta bort lite av sin bästa tid i livet bara starkare...

Efter att mailat alla anledningar till mitt "avsked" igår kväll blev det en rätt sömnlös natt för att sedan ha tagit snacket med "cheferna" idag, och det senare gick förvånansvärt bra.

Ja, ja, det var väl allt!


Inflyttad!

Nu bor jag äntligen i egen lägenhet igen!!! Det är mycket mycket angenämt. Möbleringen blev bättre än jag trodde! Är ju långt ifrån klockrent, men ändå bättre än vad jag trott det skulle bli, för att upprepa något jag redan skrivit :-).

TV är även beställd, 46 tum Philips LED-TV ska det bli. Just nu är det faktiskt lite tradigt att det inte finns någon TV här.

Igår blev det lite krog efter att jag övertalat grannen Nils till att följa med mig ut. Väldigt gött att ha en Nils som granne, som man kan popa-in till när man känner för det, iofs inte säkert att han känner fört, men men, trevligt ialf hehe...

Ja, ja blev inte mycket vettigt av detta inlägg, jag har säkert bättre lycka någon annan gång :-).

Tandläkaren

Idag var det dags för tandläkaren, en för många otäck upplevelse, men något jag personligen mest känt som ja, något som måste göras. Nu när man blivit "gammal" har ju dock en liten rädsla smygit sig på vad gäller eventuella kostnader som kan uppstå... Fast jag tror dock fortfarande att ilskan över att eventuellt misslyckats med att underhålla sina tänder, vit ett eventuellt hål, ändå är större än den eventuella kostnaden. Vi tar eventuellt en gång till för sakens skull... Några hål hade jag dock inte!

Nu var det inte det jag skulle skriva om utan en annan del av besöket. Det är lite som att gå till frisören! Att man kan ha turen att en söt och trevlig tjej tar hand om en :-). Jag hade inte någon lust alls att gå därifrån :-). Är det så det blir när man är snart 30 nydumpad och ensam, att varenda mer eller mindre obskyr situation blir något väldigt trevligt bara för att en någorlunda söt och trevlig tjej är med i bilden, eller har jag bara en fetisch för tandläkare hehe...?

Prostitution i Sverige; gå till frisören, tandläkaren och i värsta fall köpa en massage :-).

Tjolahopp!

Imorgon åker jag hem! ...och snart blir det ju verkligen hem!!! Hem till mig, till min lägenhet :-). Nycklarna är hämtade, adressen är ändrad, bredbandet beställt :-).

Nu börjar lyxproblemen istället... alla saker jag har är nämligen en si då där 8a år gamla. Kan bli en modern inredning a la 2002 eller något hehe... Måste köpa TV också, och det är ju en djungel bara det. Men oj vad fint att få glida ner i min soffa och titta på en bra film :-). ...och lyssna på musik, oj vad härligt, ur hyggliga högtalare! Snacka om lyx!!!

Packad och glad?

Packad var jag igår, eller inte så farligt egentligen, men lite alkohol fanns i blodet. Eftersom jag är olycklig singel nu igen så är ju viljan stor till att gå ut på krogen. Denna gång blev det en för mig ovanlig konstellation som gick ut; jag, Sörman, Gattas och Dejan. Ett gäng i vissa avseenden inte helt lika grabbar som mig, men mycket trevliga! Efter lite förfest hos Gattas blev det sedan Ritz. Jag har saknat Ritz lite, var väldigt länge sedan jag var där, för jag gillar verkligen att stället är så vackert samt att man får rätt bra överblick över de som är där, vilket beror på Ritz jämförelsevis ringa yta att befinna sig på. Kul hade vi, dock råkade jag springa på den dumpande flickan nummer två, vilket; 1- Gjorde att orken och viljan att prata med några andra flickor rasade, 2- Att samma person kom fram och pratade, men tvärvände och stack iväg när jag tyckte att hon inte behövde stå med armarna i kors :-). Jag tycker det ser så otrevligt ut, men dåligt samvete fick jag ju ändå, ville ju inte göra henne arg och ledsen :-(.

...men när det gäller flickor finns det de som har det åtskilligt värre för tillfället.

Lite packad blev jag även idag, eller mina saker som legat i garaget i flera år har tagits fram, tvättats av och packats i lådor, allt för att förbereda flytten nästa helg :-). Detta var alltså den sista helgen, antagligen någonsin, som jag måste sova hos mina föräldrar eller tigga sovplats hos vänner och bekanta :-). Känslan är i brist på ord obeskrivligt skön :-).

Glad är jag väl iofs inte alls idag efter att både Liverpool och ÖSK fått spö samt att jag måste åka iväg till Karlsborg igen imorgon. Men, men bara bita i lyxproblemen!!!

Mycket tyder på lägenhet!!!

Nu verkar det som att lägenhetsfrågan är löst! Idag var jag och kikade på en lägenhet på Södra Lillåstrand, en 1a på 30 kvm och vettigt planerad. Hyreskontraktet ska i detta nu vara på väg ner till Karlsborg med post, men nu kom jag på att jag antagligen inte hinner skriva på det imorgon, grr... jag som tänkte börja flytta i helgen!!!

Kort i håret!Tihi! En bild livar ju alltid upp hoho! Ser nästan lite tjock ut :-).

Måste lösa, måste lösa!!!

Måste lösa min livssituation på något sätt! Jag har ett jobb jag, faktiskt, trivs alldeles utmärkt med, men att vara i Karlsborg med omnejd trivs jag verkligen inte med! Undrar just om det är träning som kan lösa det hela. Jag har inte lyckats komma bort till gymmet än, men tänkte kika på det imorgon. Jag måste verkligen ha något att se fram emot under dagarna. Nu finns det liksom ingenting, endast jobba lite mer... Det fungerar ju inte!!!

En lägenhet i Örebro är ett bra första steg, men då måste man ju hitta en lägenhet först! Inte det lättaste tydligen, eller så är jag bara lat hehe...


Så var man dumpad igen!

Aj, aj, aj... Nu har den andra tjejen som jag genom mitt relativit korta liv ändå känt varit något att satsa på dumpat mig pang-bom! Jag måste vara en osedavanligt dålig människa som ständigt blir dumpad av de jag tycker om, och som har en möjlighet att göra sig av med mig, vilket är svårt för exempelvis familjen :-).

Det är lite spännande hur det hela går till ändå! Förra gången blev jag rätt illa dumpad måste jag säga. Denna förra tjej gjorde det förträffligt osnyggt, om man kan kombinera två ord på det sättet :-). Efter en si så där två års relation, stor kärleksförklaring i oktober året innan och en del trevligt umgänge i både Göteborg och på Åland fick jag ett telefonsamtal från typ STHLM-central eller liknande i början av februari. Va, du har träffat en annan, ehh ok, jaha han du snackade om, du gillar honom bättre, nee jag lägger på :-). Det ska dock påpekas att vi inte var tillsammans vid denna tid pga diverse orsaker, men men, kändes ialf rätt hårt just då. Tror dock att denna flicka faktiskt hittade någon som passade hennes intressen och vad hon sökte bättre. Mig var hon nog aldrig så där överdrivet nere i, enligt mina upplevelser, men ibland försöker man ju ändå tro på vad folk säger :-).

Nu har det dock hänt igen! Bra mycket snyggare gjort, med största sannolikhet lika bra, men ändå smådrygt att någon min härliga hjärna tycker om dissar mig totalt. Denna gång var det ändå träffas och prata ut, vilket känns lite vuxet, men vilket mest blev en förklaring i hur usel jag är :-). Jag vet inte om jag någonsin hört så mycket skit om mitt beteende på så kort tid någonsin... Inte för att jag ens förstår hur hälften av det kan upplevas som dåligt beteende, kränkningar och allt vad det var, men men, så därför förstår ni att det var lika bra :-). Det var inte heller speciellt oväntat, vibbarna låg där, men personligen föredrar jag att ge saker och ting lite tid, speciellt när personen babblar i stora kärleksfulla termer som jag själv inte uttrycker i första taget...

Man lär sig av livet, man förvånas av människor men allting går vidare!

RSS 2.0