Filip och Fredrik levererar?

Bias fick en idé i söndags om att han och jag borde gå och se Filip och Fredriks senaste show som jag tror heter "Jakten på den försvunna staden". Vi hade inte lyckats fixa några biljetter innan beroende på att ingen av oss har en fungerande skrivare... Vi gav dock inte upp pga det utan gick iväg till lilla Conventum och undersökte möjligheterna till biljettköp där!? Där blev vi hänvisade till Örebrokompaniet. På Örebrokompaniet fick vi svaret att det fanns en biljett kvar... aj, aj, aj... Men av någon anledning fick tjejen som arbetade där för sig att sälja sin egen biljett till oss, så då hade vi två och kunde gå och se showen :-).

Filip och Fredrik är bra, och de visade upp sidor som ialf jag inte hade så bra koll på innan under showen. Bland annat gjorde de flera musikframträdanden med överraskande bra sång från både Filip och Fredrik. Större delen av showen var dock stand-up med inslag av Filip och Fredriks vanliga lite-över-gränsen-komik som när de ville att alla killar som försökt suga av sig själva i publiken skulle räcka upp handen, och precis som Filip och Fredrik uttryckte det var det överraskande få som räckte upp handen :-). Det var även mycket interaktion med publiken, och vi i publiken fick bland annat försöka få fram en slogan för Örebro, efter att tidigare ha gett exempel på bra saker med Örebro.

Till det negativa hör att det var lite ostrukturerat, men det är nog även meningen, i och med att varje uppträdande ska och är unikt.

Jag tycker att NAs recension ger en bra bild av showen; http://meny.nu/kultur/scenrecensioner/1.1647776-en-vass-produkt-med-vackert-inslag om ni nu vill läsa mer om det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0