Händelserikt!

Aftonbladet visar vilka värdelösa journalister de har genom, inte medvetet, visa att de inte haft någon koll från början vad gäller granskningen av Migrationsverket. Dock ska jag inte klaga att de nu skriver några vettiga artiklar i ämnet, men det kommer några år för sent...
 
Åby-verket säger pang boom här i Örebro, och Andreas har varken värme eller varmvatten ett tag. Undrar just hur det hade varit om det hänt när det varit minus 20 ute, usch?
 
Puma-Swede intervjuades imorse på TV4-Morgon eller vad det kan heta? Agneta Sjödin verkade lite besvärad, och lite roligt blev det när hon tog upp att TV4 inte kunde visa något ur Puma Swedes filmkarriär. Puma isig gav väl ett intryck som man kunde tänka sig, men jag blir alltid glad när någon kan prata om sexualitet utan massa moral.
 
Det har även blivit några filmer under denna rätt lugna helg, dock inte världens bästa filmer kanske? Hide & Seek började iofs strålande, men så drog de fram "split-personality-kortet" som gick i inflation i Hollywood för några år sedan; Shutter Island, Uninvited som liknande exempel.
 
Stryktipset jävlas med mig och Nils. Vi brukar lira och nu är det andra gången en match går fel efter att vi ändrat i sista minuten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0