Lite STHLM

Då har jag varit i Stockholm igen. Lite utbildning i könsperspektiv och sexuell läggning, vilket var rätt intressant. Lyckades väl stundtals komma på kant med både utbildaren och delar av gruppen, men faktiskt hellre det än att bara sitta och hålla käften.
 
Det bästa med att åka på utbildning är inte själva utbildningen, för den brukar jag inte komma ihåg så mycket av ialf, men att bo på fräcka hotell i Sveriges städer uppskattar jag mycket. Jag känner mig ungefär 100 gånger viktigare än vad jag är när jag checkar in och blir en i mängden av kostymnissar. Den här gången bodde jag på Hotell Kung Carl mitt på Stureplan. Egentligen totalt ofräckt, men som landsortspojke tycker jag ändå det är rätt fräsigt :-). Inte lika kul var att mitt tilltänka kvällssällskap fick förhinder så jag blev lämnad åt mitt öde, men det löste jag med sushi på Pong's och bio på Rigoletto. Filmen blev den som gick igång när jag kom dit "Side Effects". En helt ok thriller av Stefan Soderbergh, om fejkande psykpatienter.
 
På vägen hem gjorde jag något förfärligt ;-). Jag skulle ta tåget från Sundbyberg, och var försenad för att SJ glömt skicka biljetterna till min mobil. När jag kom fram till stationen upptäckte jag att det var tunnelbanespärrar för att komma till tåget!!! Det fanns ju även en spärrvakt, som jag skulle visa biljetten för, men han var upptagen med folk och jag kunde inte vänta, så jag tog följe på en kille och plankade genom spärren :-O!!! Det var den oskulden för mister superfeg för att göra något tokigt. REVA-polisen var tydligen inte där, så jag slapp visa mitt ID-kort om jag åkt fast, vilket hade varit förfärligt...
 
Nu var tåget försenat en halvtimme för att de inte lyckats få ut tåget ur lokstallarna, så mitt lilla "lagbrott" hjälpte mig inte så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0