Ett kort inhopp i "landslaget"

En lördagskväll på Strömpis där lite för många bekantskaper av det motsatta könet gjorde kvällen lite rörig, och spriten fuckade upp min mage.
 
Under söndagen sedan spelade jag lite fotboll i "landslaget". Det är en till viss del förskönad bild, men ändå inte osann. Några grabbar från PFC lyckades vinna Student-SM i inomhusfotboll och ska nu i slutet av juli representera Sverige i EM i studentfotboll utanför Malaga i Spanien. Så de träningsspelar lite nu, och i söndags var den ordinarie målvakten borta så då fick jag hoppa in. För motståndet stod något Örebro futsal-lag som hade, med vad som sades ialf, en svensk landslagsspelare i futsal med. Jag tror vi låg under med 7-0 en stund, men så tröttnade motståndet och vi lyckades kvittera efter typ sex mål av Chris, men på slutet råkade vi släppa in ett mål och förlorade således matchen med 8-7. Personligen skötte jag mig, inga direkta misstag, men inte heller det där lilla extra för att lyckas ta några bollar till.
 
En lugn vecka hittills annars, men kommer bli lite rörigare nu i slutet av veckan i och med att jag kommer få arbeta lite dubbelt på jobbet för att avlasta handläggarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0