Mycket 0-2

Liverpool förlorade mot Burnley med 2-0 trots över 80 % i bollinnehav. Har jag sett en sådan match någon gång förut? Tveksamt... Vill dock inte påstå att Liverpool var speciellt bra, men de borde ha vunnit matchen.
 
Målet med lördagskvällen var sedan en fylla här i Örebro. Lundmark, Acke, Bias och Götha kom över hit, och jo vi blev lite dragna. Hamnade sedan på Harrys, passade på när Robert inte var hemma :-). Det var dock rätt värdelöst på Harrys, men träffade Magnus Wessman, och det var ju överraskande och kul. Jag gick dock hem innan stängning för att det var så där.
 
Sliten idag. 
 
Jag sökte jobb på några utlandsmyndigheter idag. Lade dock inte ner någon kraft på varken bra CV eller personligt brev. Tänker mest att det kan vara intressant att söka. 
 
Kom nyss hem från Behrn Arena och matchen mellan ÖSK och AIK. AIK vann med 2-0 och det var en riktigt usel match.
 
Eftersom jag lyssnat klart på alla P3-dokumentär så har jag nu börjat lyssna på Värvet istället som är långa intervjuer med kända personer. Riktigt bra och intressant, och jag har lyssnat på Johanna Frändén och David Dencik i helgen. De verkar vara väldigt vettiga och intressanta personer båda två.
 
Vi har börjat disktuera en resa till Kiev i början av oktober nu också och jag ska kolla möjligheterna till ledigt imorgon. Kul!
 
Ja det var väl det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0