Sushident!

I söndags firade jag min födelsedag med familjen som jag skrev tidigare. Jag tror även jag nämnde att jag hade beställt sushi att bjuda på, och det ganska mycket sushi eftersom det var till nio personer. Jag hade beställt det på Akane sushi och när jag kom dit fick jag allt på en fin stor bricka med lite gladpack över. Riktigt stiligt! Jag bar in det i bilen och pappa körde. Det gick bra till en början och jag hade främst uppmärksamheten på att inte spilla ut miso-soppan och sojan jag hade fått till. Helt plötsligt bromsar då pappa vilket gör att 3/5-delar av sushin glider ut från brickan och ned på bil-golvet. En rätt jobbig känsla, och det första som kom över mig var att majoriteten av sushin nu var förstörd. Nu är det dock så att mor och fars bil är ganska ren, så när jag hade plockat upp de fallna sushi-bitarna såg de rätt ätbara ut ändå. När vi kom fram till familjen Wåke berättade jag om incidenten och vi åt som vanligt. Ingen klagade heller på att det var något fel på sushin, så det gick bra trots allt :-).
 
I övrigt fick jag en helt magnifik kabinväska, fyra läckra champagne-glas och ett par softa t-shirts. Det hela blev alltså ett mycket bra kalas trots sushi-debaclet. 
 
I övrigt firade vi även mammas pension.
 
Nu har jag råkat boka en resa till Lissabon också. Alla kompisar har haft så svårt att få tummen ur med resa i början av september, så jag fick lösa det själv. Ganska dyrt med flyg - 3000 kr, men då är det med Iberia och Norwegian.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0