Helg med första badet

I fredags kikade jag på "En man som heter Ove", och det var första gången på länge som jag tittade på film. Bra film för övrigt. Bra blandning av humor och sorg. Det var även så pass länge sedan jag läste boken så att jag inte satt och störde mig på saker som inte fanns med i filmen osv :-).
 
Jag fick också reda på att en uppmärksammad händelse i veckan kanske inte riktigt gått till på det sätt som det framstått. Jag ska se om jag kan ta reda på mer om det imorgon.
 
Sedan såg jag fram emot en god natts sömn. Jag hörde att grannen hade fest, men med rejäla öronproppar brukar det inte vara så jobbigt, och jag brukar ha överseende på helgerna. Jag somnade även och sov några timmar innan jag vaknade vid 04.00 av ett orytmiskt dunkande i golvet. Jag har hört det från och till förut också, men inte så här illa. Jag ringde dock inte störningsjouren på grund av helg-överseendet, men jag lyckades inte somna om förrän 06.00, så jag var rätt trött i lördags.
 
Tvätt och lite städning blev det på lördagen innan jag gick till Robert för lite öl. Jag kände mig dock inte på något väldigt bra humör på grund av den störda natten, men vi hade trevligt. Det blev sedan en sväng till Strömpis där det faktiskt var en rätt bra blandning av ålder på folk. Jag var lite rädd att det skulle vara väldigt ungt, men det var det inte.
 
När jag kom hem tog jag tag i något jag tänkt göra länge... Det lyckades dock inte så bra eftersom jag stötte på en fräsande katt och därav avbröt :-).
 
Idag har jag firat Saga som fyllt tonåring och tagit årets första utomhusbad i deras pool. Det bjöds även på god mat. Jag gick även igenom gamla fotoalbum för att komplettera min lätt Asperger-aktiga samling av bilder från mitt liv :-). Några guldkorn hittade jag också.
Första badet i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0