Helg!

Jo mitt badrum är klart nu, så nu är det lite mindre rörigt i lägenheten, dock är inte garderoben och köket helt klart. Skönt att kunna duscha ialf!
 
I fredags tog jag det lugnt och började läsa Tino Sanandajis bok Massutmaning, vilken alla bör läsa. Jag har inte kommit så långt än, men den är väldigt informativ så långt.
 
I lördags tvättade jag och gick på konsert på kvällen på Klubb Mono. Först var jag dock med Bias på det numera ombyggda O'Learys för att se Liverpool - Arsenal, och Liverpool lyckades vinna mot ett svagt Arsenal med 3-1 :-). Klubb Mono är en ny klubb med konserter som arrangeras i Konserthuset. Riktigt bra ordnat med gratis popcorn och snacks-buffé. Det var även skön och lugn stämning utan större fyllleri. De som uppträdde var Havet och Amanda Bergman. Bandet Havet hade jag inte hört innan, men tyckte det lätt riktigt bra, med en härlig sångröst på sångerskan. Sitter även och lyssnar på Havet nu, och tycker det låter minst lika bra inspelat. Amanda Bergmans musik var däremot en aning seg. Finstämt men inget jag gick igång på. Det hände liksom ingenting i låtarna, men säkert alldeles utmärkt att ha i bakgrunden vid passande tillfällen... Det var väldigt svårt att höra vad hon sjöng, vilket jag även tycker vara fallet inspelat. 
 
Nej nu blir det att läsa lite mer bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0