Du, du, du ,du...

Rubriken är ett försök till att efterlikna när hajen kommer i Jaws. För det är väl lite så det är inför imorgon. Kommer jag, och mina kollegor, få ha våra arbeten kvar? Ja vi får se :-).
 
Annars då...?
 
Bio på Roxy igår för andra gången i mitt liv. Var det en porrbiograf förr? Det känns som alla har den fördomen ialf. Numera visas det ingen porr där vad jag vet ialf. Jag och Valentina såg den libanesiska filmen "Den syriska förlovningsringen" och den var väldigt bra. Intressant blandning av komik och väldigt allvarliga scener. Intressant bakgrund också med rasism och osämja mellan libaneser och syrier.
 
Sedan blev det mat på Aldiwan. Det är som namnet visar en orientalisk restaurang. När vi kom dit var det något event med musik osv, så vi hamnade vid ett bord lite bredvid entrén. Inte speciellt mysigt. Det är sällan en känner sig så svensk i Örebro heller. Vattenpipor överallt och få, om någon, annan med ett utseende som jag. Jag var rätt hungrig och sur till en början, men när maten kom ordnade det upp sig, för den var riktigt bra. Den grillade kycklingen smälte i munnen.
 
Såg en dokumentär om medborgarlön idag. Jag är inte ekonom så jag har ungefär noll koll på detta, men kan Ernman uttala sig om migration så borde jag kunna uttala mig om ekonomi. Fast nee, det blir säkert bara pinsamt om jag gör det, men jag gillar tanken med medborgarlön.
 
Jag blev inspirerad efter att ha sett "Falling Down" i fredags och införskaffade därför filmen "8mm" av samma regissör, Joel Schumacher. "8mm" är en film som jag tänkt att se sedan den kom 1999, men det blev först av idag. Men njae, det var inte den bästa film jag sett...
 
Jag hann även med att se en dokumentär om "acceptansen" av relationen mellan äldre män och yngre kvinnor i Japan. Rätt intressant, även om Stacey Dooley känns så infantil, men hon gör det ändå bra. Nu tänker säkert någon "varför ska du ens kommentera att hon känns infantil?". Ja varför, ja varför inte? Hade någon brytt sig om det varit en kille jag kommenterade på detta sätt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0