Det ordnar upp sig!

Problemen i Wroclaw har ordnat upp sig och det är jag otroligt tacksam över.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet. Jag gillar inte att vara ledig från jobbet när andra är där och jobbar. Det känns alltid som att det kan uppkomma saker som jag är inblandad i och som jag vill tackla direkt, inte när jag kommer tillbaka. Alltså inte något enstaka, men att det kan finnas en rad saker som jag borde fixa och som jag redan hade löst om jag varit på jobbet. Imorgon kan dessutom bli en arbetsdag som kan vara avgörande för mitt självförtroende om det går som jag vill :-).
 
Valborg igår innebar inte så väldigt mycket, men blev till slut en mycket bra dag. Under kvällen blev det att kika lite på brasan vid Slottet för att sedan ta en öl på Pitcher's. Ingen kalasfylla som förr alltså :-). ...och ÖSK, vilken vändning, men jag missade matchen.
 
Dagen har inneburit lite träning och ett par dokumentärer om Midsommarkrisen 1941. Det är något väldigt förlösande att titta på dokumentärer där personer tvingas besluta i så oerhört mycket större saker än jag själv. Det blir en själslig frid att veta att allt kunde vara på en så mycket värre nivå :-).
 
2018 har fortfarande varit väldigt bra för mig, och det kommer fortsätta så har jag bestämt :-).
 
...och som slutkläm. Kunde Özz Nujen på något sätt gjort det sämre i intervjun med Janne Josefsson? Det är klart han är skakad av allt som hänt med Akilov, men ändå. Han framstår inte i någon bra dager.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0